Valorant Kaplan Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Kaplan Skin Koleksiyonu

Valorant Kaplan Skin Koleksiyonu

Riot Games tarafından geliştirilen ve resmi olarak 2020 yılında piyasaya sürülen Valorant, şüphesiz ki son yıllara damgasını vuran oyunlardan bir tanesidir. Oyun, piyasaya sürüldüğü günden bu yana Türkiye ve dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında yerini almakta.

Valorant’ı diğer FPS oyunlarından farklı kılan özelliklerin başında ise tabii ki oynanış mekanikleri ve kendine özgü ajan tasarımları geliyor. Fakat bunlardan daha da önemlisi oyundaki skin paketleri.

Riot Games 1 Şubat 2022 tarihinde oyuna yeni bir güncelleme getirdi. Bu güncellemenin içinde kaplanlardan ilham alınarak tasarlanmış yeni bir skin koleksiyonu da vardı.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Kaplan Teması

Valorant’ta hayvanlardan esinlenilerek tasarlanmış skin paketlerine pek rastlamayız. Riot bunu fark etmiş olacak ki oyuna kaplan temalı bir skin koleksiyonu eklemeye karar vermiş. Yeni skin koleksiyonu Kaplan,  Valorant 4.02 yama notları ile birlikte oyunda!

Silahlar

Yeni Valorant Kaplan koleksiyonu, aşağıdaki silahlar için görünümlerden oluşuyor:

  • Phantom
  • Spectr
  • Shorty
  • Operator
  • Yakın Dövüş

Silah görünümlerinin yanı sıra, Kaplan paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içerir. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Riot Games, Valorant Kaplan koleksiyonu için herhangi bir yükseltme özelliği eklememiştir. Fakat bu skin paketi hoş tasarımı ve renklerinin uyumu sayesinde birçok oyuncuya oyun içerisinde kendini adeta bir kaplanmış gibi hissettirdiğinden oyuncular arasında beğeni toplamayı başarmıştır.

Kaplan Skin Koleksiyonu Fiyat

Deluxe skin kademesine ait Kaplan koleksiyonunda tüm paket 5100 Valorant Puanına(VP) mâl olurken, bireysel silah skinlerinin fiyatları 1275, paket içerisindeki yakın dövüş silahı olan Kaplan Dişi ise 2550 VP'ye mâl olacak.

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunmaktadır. Birincisi; Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve Valorant’ın renkli dünyasına dal!

Valorant Gaia’nın İntikamı Skin Koleksiyonu
Riot Games, Valorant için yayınladığı 4. Bölüm 2. Kısım güncellemesiyle birlikte Gaia’nın İntikamı isimli yeni silah kaplama setini oyuna ekledi. Doğa...
Valorant Radiant Crisis Skin Koleksiyonu
Bayanlar ve baylar, karikatüristik tasarımın birbirinden güzel renklerle harmanlandığı Radiant Crisis skin koleksiyonuna hazırlanın....