Valorant Radiant Crisis Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Radiant Crisis Skin Koleksiyonu

Valorant Radiant Crisis Skin Koleksiyonu

Resmi olarak çıkışını 2020’de yapan Valorant için her dönem gerçekten heyecan verici. Her çıkan yeni güncellemelerle birlikte sadece Ajanlar ve Savaş Biletleri almakla kalmıyoruz, aynı zamanda yepyeni silah görünümü koleksiyonları da alıyoruz.

Bayanlar ve baylar, karikatüristik tasarımın birbirinden güzel renklerle harmanlandığı Radiant Crisis skin koleksiyonuna hazırlanın.

god-of-war-figurine

Valorant 2200 VP VPoints

₺ 450,00

₺ 441,00

Karikatür Teması

12 Nisan 2022 tarihinde oyuna eklenen Radiant Crisis koleksiyonu, karikatüristik bir özelliğe sahip. Koleksiyon tasarımı, Valorant'ın Ajan kadrosu, Tactifriends grubu ve League of Legends Şampiyon kadrosundan karakterler içeriyor. Ayrıca öldürme sırasında silahta görülen bazı karakterler renkleniyor. Daha fazla düşman öldürmeye devam ettikçe silahtaki daha fazla karakter renkleniyor ve beş öldürmeden sonra tüm sanat tamamlanıyor.

Silahlar

Radiant Crisis koleksiyonu aşağıdaki silahlar için tasarlandı:

  • Shorty
  • Stinger
  • Phantom
  • Marshal
  • Ares

Tüm bu silah kaplamaları 2. seviyeye kadar yükseltilebilir olup ve 3 farklı stilde renk seçeneği mevcuttur:

  • Varsayılan (Valorant)
  • Stil 1 (Taktiksel Dostlar)
  • Stil 2 (League of Legends)

Silahların stilin değiştirirken; bir farklı stilin kilidini açmak size 15 Radyanit Puanına mâl oluyor. Silah görünümlerinin yanı sıra, Radiant Crisis paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içeriyor. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Her silahın 3 farklı stilde mevcut olmasının yanı sıra, onlara ek olarak yalnızca görünüş efektleri ekleyebiliyorsunuz. Her bir seviye atlama size 10 Radyanit Puanına mâl oluyor.

Radiant Crisis silahlarınızın seviyesini 2. seviyeye kadar yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Öldürme Efekti

Radiant Crisis skin koleksiyonunda silahlar yalnızca tasarımsal olarak değiştirilebilir olup herhangi bir şekilde sesli animasyona veya özel bir bitirişe sahip değildirler. Bu da bu oldukça canlı renklere sahip koleksiyona sade bir görüntü katar.

Radiant Crisis Skin Koleksiyonu Fiyat

Premium skin kademesinden şirin bir skin koleksiyonu olan Radiant Crisis oyun içerisinde tüm paket halinde 6992 Valorant Puanı (VP) karşılığında satın alınabilir. Bireysel skin fiyatları ise 1775 VP olarak belirlenmiştir.

god-of-war-figurine

Valorant 3500 VP VPoints

₺ 700,00

₺ 665,35

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunmaktadır. Birincisi, Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve FPS dünyasından geri kalmamak için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al!

Valorant Kaplan Skin Koleksiyonu
Riot Games 1 Şubat 2022 tarihinde oyuna yeni bir güncelleme getirdi. Bu güncellemenin içinde kaplanlardan ilham alınarak tasarlanmış yeni bir skin kol...
Valorant Singularity Sheriff Kaç Vp?
Valorant Singularity Sheriff, oyunun en popüler görünüm paketlerinden biri olan Reaver koleksiyonunun bir parçasıdır. 13 Ekim 2020'den beri mevcuttur....