Değeri Bilinmeyen Oyunlar (2023) - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Değeri Bilinmeyen Mutlaka Oynanması Gereken Oyunlar

Değeri bilinmeyen oyunlar genellikle çıktığı anda istenilen satış rakamlarına ulaşılamayan ancak oynandığında oyuncuları kendine bağlamayı başaran oyunlar olmakta. Bunun sebebi her yıl çok sayıda oyunun, dünya genelindeki insanlarla buluşuyor olması. Kimi zaman iyi bir reklamla dahi kötü oyunlar, daha fazla oyuncuya ulaşılabiliyorken bazı kaliteli oyunlar da istediği değeri göremeyebiliyor.

Bu durumun birçok sebebi bulunuyor ancak genel olarak her yıl yüzlerce oyunun oyuncularla buluşmaması ve bazı oyunlara yeterince süre verilmemesi en büyük sebepler arasında yer alıyor. Ayrıca oyun dünyasının oldukça hareketli olması da yeni çıkan oyunların takip edilmesini zorlaştırıyor.

Değeri bilinmeyen oyunların bir kısmı nerede? Tabii ki eTail'de! Hemen şimdi PC Oyunları Satın Al ve bu oyunların dünyasına adım at!

Çıktığı zaman değeri bilinmeyen ancak mutlaka oynanması gereken oyunlar genel olarak şu şekilde;

  1. Pathologic 2
  2. Mad Max
  3. Spiderman 2
  4. Sleeping Dogs
  5. Mirror’s Edge
  6. Bioshock 2
  7. The Saboteur
  8. Binary Domain
  9. I Am Alive
  10. Echo

Pathologic 2

TinyBuild tarafından yayınlanan Pathologic 2 oyunu, çevrimiçi olarak oynanabilen macera oyunlarından biridir. 2019 yılında PS 4, XBOX ve PC için çıkarılan Pathologic 2, istediği ilgiyi göremese de oldukça kaliteli bir oyundur. Rol yapma, korku ve aksiyon macera türüne giren bu oyun özellikle hikayesi sayesinde de oyuncuları fazlasıyla etkiliyor. Oyunda yer alan kasabayı kurtarmaya çalışan bir karakteri canlandırdığımız bu oyun çeşitli gizemlerin çözülmesiyle de oldukça etkileyici bir hal alıyor. Henüz istenilen satış ve oynanma rakamlarına ulaşamayan Pathologic 2, değeri bilinmeyen mutlaka oynanması gereken oyunlar listemizde yer alıyor.

Pathologic 2

god-of-war-figurine

Pathologic 2

₺ 1.142,46

₺ 228,49

Mad Max

Mad Max efsanesini oyun platformlarına taşıyan bu oyun PS 4, XBOX ve%PC için 2015 yılında yayınlandı. Ancak çıktığı ilk andan itibaren filmin hayranları dışında diğer oyunculara pek fazla ulaşamayan, bu yüzden de istenilen rakamlara ulaşamayan Mad Max, istenileni veremedi. Ancak oyun oldukça kaliteli ve daha fazla ilgiyi kesinlikle hak ediyor. Aynı tarihlerde çıkarılan birçok oyunla rekabet edemeyen ve diğer oyunların gölgesinde kalan Mad Max, değeri bilinmeyen ancak mutlaka oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor. Satış ve daha fazla oyuncuya ulaşma konusunda talihsizlik yaşayan Mad Max oyunu kalitesiyle ve görsel grafikleriyle sizi memnun etmeyi başaracaktır.

Mad Max

Spiderman 2

PS2 döneminde hem Playstation hem XBOX hem de PC’ye çıkmış olan Spiderman istenilen rakamlara asla ulaşamadı. Özellikle oyunun zor bir mekaniğe sahip olması oyuncuların bu seriye çok yaklaşmamasına sebep oldu. Serinin ilk oyununda meydana gelen mekanik zorluk ikinci oyunu da büyük oranda etkiledi. Ancak Spiderman 2, diğer süper kahraman oyunlarının aksine oldukça etkileyici bir oyun. Üst düzey bir kaliteye sahip olan bu oyun hem hikaye hem de mekanik açısından fazlasıyla başarılı. Ayrıca açık dünya sunması da oyunun en etkileyici özelliklerinden biri. 2004 yılında çıkan ancak değeri bilinmeyen Spiderman 2 mutlaka vakit ayırmanız gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Spiderman 2

Sleeping Dogs

GTA serisine fazlasıyla benzeyen Sleeping Dogs 2012 yılında çıkarılmıştı. Hem konsol hem de PC platformlarında yayınlanan Sleeping Dogs Çin sokaklarında geçiyordu. Hikayesi genel olarak başarılı olan ve iyi bir oyun mekaniğine sahip olan Sleeping Dogs son dönemlerde daha fazla ilgi görse de genel olarak istediği kitleye ulaşamadı diyebilmek mümkün. Bazı dönemlerde tercih edilen ancak sonrasında hemen raflara kaldırılan Sleeping Dogs oyunu gizli bir polisin hikayesini anlatıyor. Ana karakterin çetelerle mücadele etmek zorunda kaldığı bu oyun, değeri bilinmeyen ancak mutlaka oynanması gereken oyunlar listemizde yer alıyor.

Sleeping Dogs

Mirror’s Edge

2008 yılında çıkarılan Mirror’s Edge birçok oyuna ilham kaynağı olacak kadar başarılı. Ancak bu oyundan ilham alan oyunlar daha fazla tutmuşken Mirror’s Edge istenilen kitleye ulaşabilmiş değil. Kusursuz kamera açısı ve hareketleri, etkileyici parkurları, gerçekçi grafikler ve oynanış biçimiyle neredeyse en kaliteli oyunlar arasında yer alabilecek olan Mirror’s Edge de değeri bilinmeyen ancak mutlaka oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Mirror's Edge

Bioshock 2

PS3, XBOX ve PC için 2010 yılında çıkarılmış olan Bioshock 2 oyunu, serinin ilk oyununa göre bayağı bir gölgede kaldı. Serinin ilk oyunu Bioshock çok sevilmiş ve büyük bir ses getirmişti. Ancak aynı beklentiler ile yapılan serinin ikinci oyunu Bioshock 2, hedeflerine ulaşamadı. Kaliteli bir hikayeye sahip olan ve oldukça kaliteli bir FPS kalitesine sahip olan Bioshock 2, mükemmel olarak adlandırılabilecek bir oyun. Ancak birçok özelliği bulunan oyun ilk oyuna da çok benzediği için pek tutulmadı. Ancak kalitesi sebebiyle değer görmese de mutlaka oynanması gereken oyunlar arasında.

Bioshock 2

god-of-war-figurine

Bioshock 2

₺ 698,47

The Saboteur

2009 yılında yayınlanan oyun hem bilgisayar hem de konsol platformlarına çıkmıştı. 1940 yılının Paris’inde geçen hikaye, özellikle grafikler ve atmosfer açısından başarıya ulaşıyor. Oyunun en önemli özelliği ise açık dünya olması. Bu sayede oyuncuların tercihleri oyunun gidişatına etki edebiliyor. Ancak oyun genel olarak istenilen satış rakamlarına ulaşamadı. Çıktığı günden itibaren değeri bilinmese de The Saboteur mutlaka oynanması gereken ve bir şansı hak eden oyunlar arasında bulunuyor.

The Saboteur

Binary Domain

2012 yılında yayınlanan Binary Domain, çıktığı günden itibaren istediği ilgiyi bir türlü bulamadı. PS, PC ve Xbox platformu için yayınlanan bu oyun özellikle karakterler ve oynanış biçimiyle Gears of War oyununu da bir hayli anımsatıyor. Ancak tamamen farklı olan bu iki oyun özellikle hikaye konusunda birbirinden ayrılıyor. Oyunun konusunu ise daha çok bilim kurgu oluşturuyor. Savaş, silah, nişancı ve bilim kurgu macera oyunlarını seven oyuncuların mutlaka denemesi gereken oyunlar arasında Binary Domain de kendisine yer buluyor.

Binary Domain

I’m Alive

I’m Alive oyunu 2012 yılında büyük beklentilerle çıkarıldı. Ancak oyun büyük bir eleştiri aldı ve beklentileri büyük oranda karşılayamadı. Bu nedenle de istenilen oynanma rakamlarına ulaşamadı. Ancak oyunun hikayesi, atmosferi ve grafikleriyle en kaliteli oyunlar arasında yer alıyor. I’m Alive değeri bilinmeyen mutlaka oynanması gereken oyunlar listemizde.

I'm Alive

Echo

Hitman yapımcıları tarafından geliştirilen oyun büyük bir beklenti yaratmıştı. Ancak 2017 yılında yayınlandığında oyun yeterince ilgi görmedi. Echo konusu ve grafikleriyle ilginç bir oyun olsa da çok fazla satış rakamlarına ulaşamadı. Özellikle karakter ve düşman ilişkisi bu oyunu diğerlerinden büyük oranda ayırıyor. Bir hayatta kalma mücadelesi olan Echo, düşmanların karakter ne yaparsa onu yapması gibi bir fikre sahip olması nedeniyle fazlasıyla iddialıydı. Ancak değeri bilinmeyen Echo mutlaka oynanması gereken oyunlardan biri.

Echo

 

Valorant Guru Meditation Hatası Nedir, Nasıl Çözülür? (2023)
Günümüzün en popüler oyunlarından olan Valorant'ın Guru Meditation Hatasının detaylı çözümü!...
Ölmeden Önce Oynamanız Gereken 10 Oyun (2023)
Bu oyunları oynamadan ölmeyin! Sizin için ölmeden önce oynamanız gereken 10 oyunu listeledik!...