Valorant Eşleşmeye Giriş Başarısız Hatası - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Eşleşmeye Giriş Başarısız Hatası

Günümüzün en çok oynanan FPS oyunlarından biri olan Valorant, son dönemde sıkça oyun için hatalar veriyor. Bu hataların çözümü için gerekli yollar bulunsa da eşleşme sıkıntısının fazla yaşanması durumunda oyundan alınan heves de azalıyor. Valorant eşleşmeye giriş başarısız hatası sorununu tamamen ortadan kaldırmak için sizlere vereceğimiz adımları uygulayın.

Oyunu oynarken herhangi bir hata veya sorunla karşılaşmamış olabilir ya da cihazınızda herhangi bir değişiklik olmamasına rağmen sorunsuz çalışan oyun bir anda Eşleşmeye Giriş Başarısız Hatası ortaya da çıkabilir. Bu sebeplerin kaynağı ne olursa olsun sizin için önereceğimiz adımları uygulamanız doğru olacaktır.

Oyun ilk piyasaya çıktığında da yine buna benzer eşleşme hataları gibi birçok sıkıntının olduğu görülüyordu. Valorant’ın resmi olarak çıkmasının ardından birkaç sene geçse de yine bu tip hataların oyunda olması, oyuncuların bir hayli canını sıkıyor.

god-of-war-figurine

Valorant 600 VP VPoints

₺ 130,00

₺ 123,57

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Valorant sorununu çözdükten sonra oyuna daha eğlenceli devam etmek için Valorant VP Satın Al!

Valorant Eşleşmeye Giriş Başarısız Hatası Çözümü

Valorant oyununu oynarken oyuncuların sıklıkla karşılaştığı problemler arasında eşleşmeye giriş başarısız hatası yer almaktadır. Bu hatanın çözümü oldukça basit bir şekilde yapılabilir. Hatanın çözümü için öncelik olarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Oyunu çalıştıracak birçok dosya arka planda çalışırken bu dosyaların hatalı ya da eksik çalışması durumunda eşleşme hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda bilgisayarınızı yeniden başlatırsanız eksik veya hatalı dosyaların olup olmadığını anlayabilirsiniz.

 

Bir diğer yöntem de temiz önyükleme işlemidir. Bu yöntem için şu adımları uygulayın;

 

  1. İlk olarak Windows tuşu ve R tuşuna basarak çalıştır menüsünü açmalısınız.
  2. Çalıştır penceresine “msconfig” yazın ve tamama tıklayın.
  3. Daha sonra “hizmetler” seçeneğine basın.
  4. Bu bölümde bulunan “Tüm Microsoft hizmetlerini gizle” seçeneğini işaretleyerek devam edin. Bu adımı kesinlikle uygulamalısınız, yoksa bilgisayarınız açılmayabilir.
  5. Listedeki tüm hizmetleri seçip “Tümünü devre dışı bırak” butonuna basın.
  6. Sonraki adımda listeden vgc isimli hizmeti bulun ve başındaki kutunun işaretli olduğundan emin olun. Bu hizmetlin kapatılmaması gerekir çünkü bu hizmet Riot Vanguard’a aittir ve kapatılması halinde oyun açılmayacaktır.
  7. Son adımda Uygula ve Tamam seçeneklerine basarak bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz. Bu şekilde eşleşmeye giriş başarısız hatasını çözmüş olacaksınız.

Eğer bu çözüm yöntemleri başarısız olduysa ve daha da farklı problemlerle karşı karşıya gelirseniz, Valorant destek hattına probleminizi aktarabilir ve oradan sonuç bekleyebilirsiniz.

Minecraft Server Kurma Rehberi - 2023
Minecraft günümüzde en çok tercih edilen çevrimiçi oyunlardan biridir. Bu rehber sayesinde Minecraft'ta nasıl server kuracağınızı öğreneceksiniz....
Thunder Tier One Sistem Gereksinimleri
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Krafton’un gerçekleştirdiği nişancı taktik oyunu Thunder Tier One'ın sistem gereksinimlerini öğrenmek için detaylı ...