Thunder Tier One Sistem Gereksinimleri - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Thunder Tier One Sistem Gereksinimleri

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Krafton’un gerçekleştirdiği nişancı taktik oyunu Thunder Tier One, 7 Aralık 2021 tarihinde oyun severlerle kavuştu. PUBG oyununu tüm dünyaya tanıtan Krafton şirketi, şimdi de Thunder Tier One ile bunu gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Üstten bakış kamera açısı ile oynanan Thunder Tier One oyunu, genel olarak strateji, taktik ve nişancılık becerilerine dayalı. Bu tarz oyunlara ilgi duyan ve aşina olmuş kişiler için oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir deneyim sunmayı hedefliyor. İçerisinde co-op oynanış özellikleri ve farklı modları da bulunduran bu oyun, bu sayede diğer strateji oyunlarından kendini ayırıyor. Thunder Tier One sistem gereksinimlerini iki ayrı şekilde inceleyebilmek mümkün. 

En iyi pc oyunları eTail'de! Şimdi PC Oyunları Satın Al ve eTail'in indirimli dünyasına adım at!

Thunder Tier One oyununu oynayabilmek için gereken minimum sistem özellikleri;

·    64 bit işlemci ve işletim sistemi gerekir

·    İşletim sistemi: Windows 7 - 64 bit

·    İşlemci: Intel Core i5 3.3 GHz

·    Bellek: 8 GB RAM

·    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950

·    DirectX: Sürüm 11

·    Depolama için: 20 GB kullanılabilir alan gereklidir.

Thunder Tier One için önerilen sistem gereksinimleri ise;

·    64 bit işlemci ve işletim sistemi gereklidir

·    İşletim sistemi: Windows 10 - 64 bit

·    İşlemci: Intel Core i7 3770K

·    Bellek: 16 GB RAM

·    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070

·    DirectX: Sürüm 11

·    Depolama için 20 GB kullanılabilir alan gereklidir.

Thunder Tier One İçerisinde Neler Bulunuyor?

Co-op mekaniği ile diğer strateji oyunlarından kendisini ayıran bu oyunun içerisinde bulunan ana mücadele modu ile arkadaşlarınızla istediğiniz gibi co-op şekilde oynayabilirsiniz. 4 kişiye kadar arkadaşlarınızı davet edebildiğiniz bu oyunda eğer arkadaşınız yoksa yapay zeka ile diğer takım üyeleri oluşturulabiliyor.

Oyundaki taktik ve strateji kısımlarının yanı sıra silahlar ve cephaneler de büyük önem taşıyor. Oyun içi görevlere başlamadan önce gerekli cephane ve silah seçimlerini yapmanız gerekiyor. Oyun tarzınıza göre bu seçimleri yapıp takımınızla mücadeleye başlayabilirsiniz. Seçebileceğiniz silahlar arasında ağır makinalı - hafif makinalı tüfekler, tabancalar ve daha fazla alternatifler yer alıyor. Ek olarak el bombaları, sağlık çantası ve genişletilmiş şarjör ekipmanları da oyun içerisinde yer alıyor.

Thunder Tier One’da Hangi Modlar Var?

Exfil, Advance and Secure, Death Match ve Domination modlarından dilediğinizi seçebilir ve mücadelenizi sürdürebilirsiniz. 4 farklı mod seçeneği sunan Thunder Tier One oyunundaki Exfil modunda daha çok FPS oyunlarına benzer bir hava hakim. Saldıran ve savunan olarak ayrılan iki takım, 4’e 4 olarak mücadele ediyor.

Oyundaki Advance and Secure modunda ise temel amaç olarak takımınızın birkaç bölüm savaşarak bunun sonucunda galip çıkması hedefleniyor. Heyecanın hiç durmadığı bu mod içerisinde en avantajlı çıkan takım galip geliyor.

Bir diğer klasik mod olan Domination’da oyuncuların bazı kontrol noktalarını ele geçirmeleri bekleniyor. En fazla 4 oyuncuya kadar oynanabilen bu mod içerisinde oyuncular zamanla yarışıyor ve bölgelerini koruyarak saldırılara karşı kendilerini ve takımını koruyor.

Deathmatch modu ise isminden anlaşılacağı üzere ölüm kalım maçı olarak oyunculara sunuluyor. En fazla 8 kişiye kadar izin verilen bu mod da oyuncuların en eğlendiği modlardan birisi.

Thunder Tier One Grafikleri Nasıl?

Thunder Tier One oyununun grafikler üzerine başarılı bir çaba harcadığını söylemek doğru olacaktır. Oldukça gerçekçi bir görünüm yakalayan bu oyun içerisindeki silahların aparatları, namluların görünümü ve çıkış hızı gibi ince detayların oldukça gerçekçi dizayn edildiği görülüyor. Ek olarak gece haritalarındaki ışık ve yansıma grafikleri de oynayanları memnun edecek seviyede.

 

Valorant Eşleşmeye Giriş Başarısız Hatası
Valorant eşleşmeye giriş başarısız hatası sorununu tamamen ortadan kaldırmak için sizlere hazırladığımız bu rehberden faydalanın!...
Valorant Nasıl İndirilir (Valorant İndirme Rehberi) | 2023
Valorant'ı indirmeniz için gereken tüm bilgileri sizler için derledik....