2022 - 2023 Yıllarında Çıkan Tüm Valorant Skin Koleksiyonları - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
2023'de Çıkan Tüm Valorant Kostüm Koleksiyonları

Resmi olarak çıkışını 2 Haziran 2020’de yapan Valorant dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri haline geldi. CS:GO ve Overwatch gibi oyunlardan etkilenen oyunu rakipleri arasında öne çıkaran şey, oyunun görselleri kadar renkli yetenekleri ve oynanış mekanikleridir. Riot Games, güzel skin tasarımları geliştirmek ve bunları kusursuz bir şekilde uygulamak konusunda her zaman bir ustalığa sahip olmuştur ve Valorant da bir istisna değildir.

Oyunun çıkışının üzerinden 2 yıl geçti ve Riot'un hala oyuncuların kalbini kazanacak yeni tasarımlar geliştirmesi gerekiyor. Şimdi gelin ve sizlerle birlikte 2022 ve 2023 yıllarında çıkan Valorant skin koleksiyonlarına bir göz atalım.

Şimdiye kadar Riot, yenilenmiş bir koleksiyonla 11 benzersiz skin paketi yayınladı. Şu anda dağılımları şöyle görünüyor:

Valorant Protocol 781-A

Protocol 781-A

Ultra Edition skin kademesinden bir skin koleksiyonu olan ve 11 Ocak 2022 tarihinde oyuna eklenen Protocol 781-A, silah inceleme anında çıkardığı robotik sesler ile Valorant tarihinde bir ilke imza attı. Göze hitap eden yapay zeka robot teması ve yükseltilebilir olma özelliği ile oyuncular arasında kısa zamanda popüler hale gelen bu skin koleksiyonu, Phantom, Bulldog, Sheriff, Spectre ve Bıçak silahları için tasarlandı. Şu an 9900 Valorant Points(VP) ile oyun içerisinde satın alınabilir.

Valorant Kaplan

Kaplan

Phantom, Spectre, Operator, Shorty ve Bıçak silahları için tasarlanmış olan ve adından da anlaşılacağı üzere bu kaplan temalı skin paketi 1 Şubat tarihinde oyuna geldi. Deluxe kademesine ait olan bu koleksiyon maalesef ki yükseltilmeye açık bir skin koleksiyonu değil. 5100 VP ile oyun içerisinde satın alınabilir.

Valorant Altşehir

Altşehir

Sıradaki skin koleksiyonumuz Cyberpunk temalı ve Premium skin kademesinden bir koleksiyon olan Altşehir. Phantom, Bulldog, Judge, Classic ve Bıçak için tasarlanmış olsa da bu skin koleksiyonunda yalnızca Bıçak yükseltilebiliyor. 7100 VP değerinde oyun içerisinde satışı bulunmakta.

Valorant Gaia'nın İntikamı

Gaia’nın İntikamı

Ağaç tasarımı ve fresh renkleri ile oyuncuların oldukça hoşuna giden Premium kademesine ait bu skin paketi oyuna 1 Mart tarihinde eklendi. Vandal, Marshal, Guardian, Ghost ve Bıçak için tasarlanmış olup her silahı yükseltebildiğimiz bu skin koleksiyonuna şu an da 7100 VP ile sahip olunabiliyor.

Valorant Takımın Ası

Takımın Ası

Oyundaki tartışmasız en popüler ajan sınıf olan Düellocu sınıfı teması ile öne çıkan ve Deluxe skin kademesinden olan bu skin koleksiyonu Vandal, Phantom, Operator, Judge ve Frenzy silahları için tasarlandı. Hiçbir silah için yükseltme özelliği bulunmamasına rağmen her biri birbirinden güzel renklere sahip olan göz alıcı tasarımları ile oyuncuların tercihleri arasında yerini alan bu skin paketinin 5616 VP değerinde oyun içerisinde satışı bulunuyor.

Valorant Ufkun Sınırı

Ufkun Sınırı

Vandal, Operator, Ares, Bulldog ve Ghost silahları için tasarlanmış olan bu skin paketinde herhangi bir yükseltme özelliği bulunmuyor. Select kademesine ait olan bu skin koleksiyonu oyunda 2930 VP değerinde satılıyor.

Valorant Karikatürize

Karikatürize

Premium skin kademesinden şirin bir skin koleksiyonu olan Karikatürize oyuna 12 Nisan tarihinde geldi. Phantom, Stinger, Shorty, Marshal ve Ares silahları için tasarlanmış olan ve yükseltilebilir bir skin paketi olan Karikatürize oyun içerisinde 6992 VP karşılığında satın alınabilir.

Valorant RGX 11z Pro 2.0

RGX 11z Pro 2.0

Oyunda çok sevilen bir skin paketi olan RGX 11z Pro koleksiyonun 2 numaralı versiyonudur. İlk sete göre tasarımlar birbiri ile neredeyse aynıdır. Sadece silahlar değişmiştir. Phantom, Guardian, Stinger, Frenzy, Classic silahları için tasarlanmış olan ve Exclusive kademesinde bulunan bu tamamen yükseltilebilir skin koleksiyonuna oyun içerisinde 8700 VP karşılığında sahip olunabilir.

Valorant Demirdiken

Demirdiken

Dikenli görünümü ile oyuncular tarafından pek alışık olmadık bir tasarıma sahip olan bu skin paketi Vandal, Ares, Bucky, Frenzy ve Bıçak için tasarlanmıştır. Sadece Bıçağın yükseltilebildiği Deluxe skin kademesine ait olan bu koleksiyon oyunda 5100 VP ile satın alınabilir.

Valorant Neptün

Neptün

Canlı balık, yosun, köpüren su ve ses efektlerine sahip Okyanus temalı olan bu setin içerisinde Vandal, Shorty, Guardian, Spectre ve Bıçak bulunuyor. Premium skin kademesine ait olan ve tamamen geliştirilebilir bir şekilde karşımıza gelen bu skin koleksiyonuna oyun içerisinde 7100 VP karşılığında sahip olunabilir.

Valorant Uzaylı Avcısı

Uzaylı Avcısı

Askeri temalı Premium skin kademesine ait olan ve yükseltme ile silahların üzerine bir “Kalp Atış Hızı Sensörü” yerleştirilebilen bu skin paketine 7100 VP karşılığında sahip olunabiliyor. Phantom, Bucky, Frenzy, Odin ve Bıçak için tasarlanmış olan bu skin koleksiyonu oyuncular arasında biraz olumsuz yönde eleştiri alıyor gibi görünüyor.

Valorant Kaosun Başlangıcı

Kaosun Başlangıcı

Bu skin koleksiyonu, düşmanlarınızı ikiye bölmek için 2 elli devasa bir kılıçla tamamlanan, kötü uzay büyücülerinin bir ırkının kullanacağı türden silahlara benziyor. Paket, Vandal, Operator, Stinger, Shorty ve Yakın Dövüş silahları için tasarlanmış olarak gelir ve tümü 4 yükseltme düzeyiyle 4 farklı renk stilinde mevcuttur.

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için 2 ayrı yol bulunmaktadır. Birincisi, Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkincisi, VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve FPS dünyasından geri kalma!

Diablo Immortal Sınıfları
Diablo Immortal oyunu için en iyi başlangıç sınıfının ne olduğunu bilmek ve oyundan daha çok zevk alabilmek için sınıf seçimi konusunda bilgi sahibi o...
Valorant Doodle Buds (Karikatürize) Skin Koleksiyonu
12 Nisan 2022 tarihinde oyuna eklenen Cartoonize koleksiyonu adından da anlaşılacağı gibi karikatürize bir özelliğe sahip. Koleksiyon tasarımı, Valora...