Valiant Hearts: The Great War Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Valiant Hearts: The Great War Nedir?

Valiant Hearts: The Great War, en iyi bulmaca macera oyunlarından biridir. 1. Dünya savaşına katılmak zorunda kalan ve bu sebeple askere alınan Alman bir gencin hikayesinin anlatıldığı bu oyunda oyuncular da bu karakterin babasını canlandırır. Çeşitli bulmacaların ve bu şekilde ilerlemelerin yer aldığı Valiant Hearts: The Great War oyunu aynı zamanda macera ve aksiyon oyunları içerisinde de kendine yer bulur.

Single player olarak oynanabilen bu oyun, macera ve bulmaca kategorisindeki oyunlara ilgi duyan oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen bu oyun, birbirinden farklı bulmacalara ve aksiyona sahiptir. Ayrıca Valiant Hearts: The Great War oyunu birçok dalda ödüle sahiptir. Ayrıca bu oyun 9 ödül kategorisine aday olmuş ve bu kategorilerin dördünde ödülü kazanmıştır.

Valiant Hearts: The Great War en iyi bulmaca oyunlarından biri ve eTail de böyle oyunlar onlarca! Sen de hemen PC Oyunları Satın Al kategorisine uğra ve bu tarz oyunları kaçırma!

Valiant Hearts: The Great War Yapımcısı Kimdir?

Valiant Hearts: The Great War oyunun Ubisoft’dur. Ubisoft şirketinin merkezlerinden biri olan Ubisoft Montpellier tarafından geliştirilen bu oyun, birçok platform için Ubisoft tarafından yayınlanmıştır. Oyunun yapımcılığının tamamını Ubisoft şirketi yönetmiştir. Valiant Hearts: The Great War yapımcısı olan Ubisoft, 1986 yılında kurulmuş en köklü video oyunu üreticisidir.

Fransa’da Montpellier kentinde kurulmuş olan bu şirket, günümüzün en önemli yapımcılarından biridir. 10 bini aşkın personele ve oyun geliştiricisine sahip olan, toplamda da 28 ülkede stüdyosu bulunan Ubisoft, aynı zamanda 2008 yılında Avrupa’nın 3.büyük oyun ve yapımcı firması seçilmiştir. 1986 yılında kurulan bu şirketin CEO görevini günümüzde Yves Guilllemot üstlenir. Şirketin diğer oyunlarından bazıları şu şekildedir;

  • Asphalt
  • Zombi
  • Fred
  • Exit
  • Tennis Arena
  • Grandia
  • F1 Racing Championship
  • Rayman 3
  • Far Cry
  • Paradise
  • Assassin’s Creed

Valiant-Hearts-The-Great-War-Gorsel

Valiant Hearts: The Great War Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Valiant Hearts: The Great War oyunu birçok sistem için çıkarılmış oyunlardan biridir. PC, XBOX, PS4 ve PS3 gibi platformlar için bu oyun 24 Haziran 2014 yılında piyasaya çıkarılmıştır. Bulmaca, macera, savaş ve aksiyon oyunlarından biri olan Valiant Hearts: The Great War yayınlandığı günden itibaren oyunculardan büyük ilgi görmeyi başarmıştır.

Valiant Hearts: The Great War Oyunu Ücretli Midir?

Valiant Hearts: The Great War oyununu oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak bu oyunu satın almaları gerekir. Bu oyun her platform için farklı ücret aralıklarıyla satılır. Valiant Hearts: The Great War oyunun fiyatı şu şekildedir;

  • STEAM: 67,99 TL
  • PLAYSTATION: 144,00 TL
  • XBOX: 39,00 TL

Valiant-Hearts-The-Great-War-Gorsel 1

Valiant Hearts: The Great War Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Valiant Hearts: The Great War oyununda herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Bu sebeple her yaştan oyuncu bu oyunu satın alabilir, indirebilir ve oynayabilir. Ancak yaş sınırları her ülke için ayrı olarak belirlenebilir. Bu sebeple farklı ülkelerde Valiant Hearts: The Great War oyununda yaş sınırı bulunabilir.

Valiant-Hearts-The-Great-War-Gorsel 2

Valiant Hearts: The Great War Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nedir?

Valiant Hearts: The Great War oyununu oynamak isteyen oyuncuların bilgisayarlarında belirli sistem gereksinimleri bulunması gerekir. Aksi takdirde oyun sırasında donma, kasma veya oyunun tamamen açılmaması gibi problemler meydana gelebilir.

Valiant Hearts: The Great War minimum sistem gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP, 7, 8 veya 10

İşlemci: Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz veya AMD Athlon64 3000

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: NVidia GeForce 8800 GT veya AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Valiant Hearts: The Great War önerilen sistem gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP, 7, 8 veya 10

İşlemci: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz veya AMD Athlon64 X2 3800+

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: NVidia GeForce 9600GT veya AMD Radeon HD3850 (512MB VRAM)

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Valiant Hearts: The Great War Nasıl Oynanır?

Valiant Hearts: The Great War oyununu oynamak oldukça basittir. Oyunda sürekli bölümler halinde ilerleyen bulmacalar vardır. Oyuncuların bu oyunda ilerleyebilmesi için öncelik olarak bu bulmacaları çözmesi gerekir. Bu aşamada oyuncu ekranda yer alan her detayı kontrol etmeli ve ipuçları sayesinde bulmacaları çözmelidir.

Ayrıca oyunda karakterin çevresindeki insanlara yardım etmesi de gerekiyor. Bu da oyunun ve hikâyenin sürdürülebilirliği açısından önem taşıyor. Oyun sadece bulmaca temelli de değil. Oyunda karakteri hareket ettirebilmek, insanlarla etkileşime geçebilmek ve birçok soruna karşı mücadele etmek de mümkün. Ancak farklı bir macera hissini oyunculara yaşatan bu oyunda en önemli yapı taşı bulmacalardır.

Valiant-Hearts-The-Great-War-Gorsel 3

Valiant Hearts: The Great War Oyunun Konusu Nedir?

Valiant Hearts: The Great War oyunu 1. Dünya savaşında geçen ve bunu konu alan oyunlardan biridir. Savaştan ve savaşın kötülüklerinden kaçan bir Alman gencin bir anda askere alınmasıyla başlayan bu oyun, özellikle başlangıç aşamasında oyuncuları duygusal anlamda etkilemeyi başarır. Yeni bebeği olmuş bu Alman genç, askere alınmasıyla birlikte bebeğinden ayrılmak zorunda kalır. Ailesinden ve eşinden de ayrılmak zorunda kalan bu gençten kimse uzun süre haber alamaz. Genç askerin babası ise oğlundan haber alamayınca çözümü savaş meydanına gitmekte bulur. Savaş alanına giden baba kendisini ilginç bir maceranın içerisinde bulur ve oğlunu aramaya başlar.

Valiant Hearts: The Great War Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Valiant Hearts: The Great War oyununa benzer ve aynı kategorilerde yer alan birçok oyun vardır. Bu oyuna benzeyen diğer oyunlardan bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Twelve Minutes
  • HOLLOW KNIGHT
  • GRIS
  • A Plague Tale: Innocence
  • YUME 2: Sleepless Night
  • The Rewinder
  • The Great Ace Attorney Chronicles
  • Papers Please
  • Ori and the Blind Forest
  • Call of the Sea
  • Wolfenstein: The New Order
  • Brothers – A Tale of Two Sons

 

 

 

Watch Dogs 2 Nedir?
Watch Dogs 2 oyunu tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen bir aksiyon-macera oyunudur. Watch Dogs oyununun devamı olarak bilinir....
Total War: WARHAMMER Nedir? (2023)
Total War: WARHAMMER oyunu sıra tabanlı bir strateji ve gerçek zaman taktik oyunudur. Orta çağ tarihli bir ortamı tasvir eden ilk Total War oyunu olar...