Diablo Immortal Sınıfları - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Diablo Immortal Sınıfları

Diablo Immortal Sınıfları

   Diablo Immortal oyunu için en iyi başlangıç sınıfının ne olduğunu bilmek ve oyundan daha çok zevk alabilmek için sınıf seçimi konusunda bilgi sahibi olmak önemlidir. Serinin önceki oyunları ile ilgili bilgisi olmayan oyuncular bu oyunda da seçim konusunda pek başarılı olamazlar. Diablo Immortal oyunu içerisinde oyuncuların seçim yapabileceği birbirinden farklı altı klasik sınıf bulunur. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri olmasına rağmen, başlangıç seviyesindeki insanların daha kolay sınıfları tercih etmesi her zaman önemlidir. Bu sayede oyuna alışmak ve oyun içerisinde gelişmek kolaylaşır. Bazı sınıflar hasara karşı daha fazla dayanıklıdır. Hasara karşı dayanıklı olan karakterler herhangi bir hata sırasında hızlı öldürülemez. Oyuncuların Diablo Immortal sınıfları ile ilgili bilgi edinmesi ve daha sonra en rahat olacağı sınıfı seçmesi oyun içeriğinde çok fazla sorun yaşamamalarını sağlar. Aşağıda Diablo Immortal sınıfları başlıklar halinde incelenmiş ve detaylandırılmıştır.

Diablo Immortal Barbarian

Barbarian (Barbar)

   Barbarian sınıfını oynamak oldukça basittir. Barbarian iki eliyle birlikte savaşabilen bir tank sınıfıdır. Oldukça önemli miktarda hasar çıkartabilir ve iksir kullanması gerekmeden önce fazla miktarda hasar alabilir. Barbarian sınıfı için koşmak iyi bir seçenek değildir. Çünkü bu sınıfın hareket kabiliyeti oldukça azdır. Temel saldırıları, her üç vuruşta verilen hasara göre karakteri iyileştiren pasif bir yeteneği tetikler. Bu sayede birebir savaşlarda uzun süre hasar çıkartarak hayatta kalabilir. Her sınıf beş temel özellikte puan kazanabilir: Strength (Güç), Intelligence (Zekâ), Vitality (Canlılık), Fortitude (Metanet) ve Willpower (İrade). Aşağıda Barbarian sınıfı için gerekli temel özelliklerin önem sırası verilmiştir.

  1. Strength
  2. Vitality
  3. Fortitude
  4. Willpower
  5. Intelligence

   Güç özelliğinin arttırılması ile birlikte Barbarian’ın bütün becerilerdeki hasarı artar. Bu nedenle Barbarian sınıfının vazgeçilmezi olarak bilinir.. Barbarian sınıfı her ne kadar güçlü ve temel saldırılara bağlı olsa da yetenekler de bir o kadar önemlidir. Aşağıda Barbarian sınıfı için en iyi yeteneklerden bazıları verilmiştir.

  • Frenzy (32. Seviyede açılır)
  • Whirlwind (8. Seviyede açılır)
  • Leap (28. Seviyede açılır)
  • Undying Rage (44. Seviyede açılır)
  • Wrath of the Berserker (50. Seviyede açılır)

Diablo Immortal Crusader

Crusader (Haçlı)

   Crusader sınıfı bir ağır zırh savaşçısı olarak bilinir. Düşmanları etkisiz duruma getirerek hasar verme özelliği, sınıfın düşük hareket kabiliyeti ve ortalama hasarını telafi eder. Barbarian sınıfına benzerdir ve yakın dövüş konusunda oldukça işe yarar. Hareket kabiliyeti Barbarian kadar düşük değildir. Fakat oyun içerisindeki en kötü tek hedef hasarına sahiptir. Patron düşmanlara karşı oldukça güçsüzdür. Bu sınıf daha çok yetenekleri sayesinde hasar çıkartır. Yetenekleri boşa kullanıldığı zaman neredeyse hiçbir şey yapmak mümkün olmaz. İblis sürüleri gibi toplu düşmanlarda ise en işe yarayan sınıf Crusader’dır. Aşağıda Crusader sınıfı için gerekli temel özelliklerin önem sırası verilmiştir.

  1. Strength
  2. Vitality
  3. Fortitude
  4. Willpower
  5. Intelligence

   Temel özellikleri geliştirme aşaması Barbarian karakterinin aynısıdır. Crusader sınıfı için de güç özelliği vazgeçilmezdir. Crusader sınıfı için belirlenen en iyi yeteneklerden bazıları aşağıda verilmiştir.

  • Primary Skill: Sacred Fire (34. Seviyede açılır)

  • Spinning Shield (1. Seviyede açılır)

  • Draw and Quarter (15. Seviyede açılır)

  • Consecration (20. Seviyede açılır)

  • Conjuration of Light (50. Seviyede açılır)

Diablo Immortal Demon Hunter

Demon Hunter (İblis Avcısı)

   Demon Hunter sınıfı hayatta kalma konusunda çok fazla başarılı olmayan bir uzak dövüşçüdür. İblislere hasar verebilmek için iki küçük tatar yayı kullanır. Oyuncuların bu sınıfı oynarken düşmanların saldırından kaçabilmeleri için mesafeyi korumaları gerekir. Düşmanları uzakta tutabilmek için ise yetenekler kullanılabilir. Yeni başlayanlar için bu sınıf diğerlerine göre biraz daha zorlayıcı olarak bilinir. İblis ordularını katletmek için iyi donanımlıdır DPS yetenekleri sayesinde Demon Hunter sınıfı diğer sınıflardan ayrılır. Aşağıda Crusader sınıfı için gerekli temel özelliklerin önem sırası verilmiştir.

  1. Strength
  2. Vitality
  3. Fortitude
  4. Willpower
  5. Intelligence

   Temel özellik geliştirmede güç Demon Hunter için en önemlisidir. Güç gelişimi bütün Demon Hunter yeteneklerinin hasarını arttırır. Demon Hunter sınıfı için belirlenen en iyi yeteneklerden bazıları aşağıda verilmiştir.

  • Primary Skill: Crossbow Shot (1. Seviyede açılır)

  • Multishot (1. Seviyede açılır)

  • Rain of Vengeance (3. Seviyede açılır)

  • Impale (41. Seviyede açılır)

  • Vengeance (50. Seviyede açılır)

Diablo Immortal Wizard

god-of-war-figurine

PC Oyunları

Wizard (Sihirbaz)

   Wizard sınıfı, oyundaki en iyi etki alanına sahip sınıftır. Düşman birimlerini güvenli bir mesafeden temizlemek isteyenler için oldukça uygundur. Wizard, oyun içerisindeki en yüksek patlama hasarını verebilir. Yeteneklerin bekleme sürelerini yönetmek biraz zorlayıcı olsa da yetenek kombinasyonları yüksek hasarlar yaratır. Wizard sınıfı oynamak biraz zorlayıcıdır. Kırılgan bir yapısı vardır ve hasara karşı dayanıklı değildir. Grupları temizlemek gerektiği zaman oyuncuların tercih ettiği sınıf genellikle Wizard olur. Aşağıda Wizard sınıfı için gerekli temel özelliklerin önem sırası verilmiştir.

  1. Intelligence

  2. Fortitude

  3. Vitality

  4. Willpower

  5. Strength

   Wizard sınıfının en önemli özelliği Intelligence’dir. Zekâ özelliğini geliştirmek Wizard sınıfının yeteneklerinin hasarını arttırır. Wizard sınıfı için belirlenen en iyi yeteneklerden bazıları aşağıda verilmiştir.

  • Main skill: Magic Missle (1. Seviyede açılır)
  • Meteor (41. Seviyede açılır)
  • Arcane Wind (2. Seviyede açılır)
  • Disintegrate (28. Seviyede açılır)
  • Teleport (15. Seviyede açılır)

Diablo Immortal Monk

Monk (Keşiş)

   Monk sınıfı yakın dövüş savaşçısıdır. Düşmanları sıkı kümeler halinde gruplandırabilen kalabalık kontrol saldırılarına sahiptir. Ayrıca kalkan sağlama özelliği de vardır. Takımına kilit güçlendirmeler sağlayarak takımını daha güçlü bir yapıya dönüştürür. Diablo Immortal oyunu içerisindeki en iyi yardımcı sınıf Monk’tur. Sınıfın iş yapabilmesi için biraz yardıma ihtiyacı olsa da oynanışı çok zor değildir. Aşağıda Monk sınıfı için gerekli temel özelliklerin önem sırası verilmiştir.

  1. Strength

  2. Fortitude

  3. Vitality

  4. Willpower

  5. Intelligence

   Monk sınıfı için de en önemli özellik güçtür. Çünkü güç için yapılan her geliştirme puanı ayrıca ekstra hasar sağlar. Monk sınıfı için belirlenen en iyi yeteneklerden bazıları aşağıda verilmiştir.

  • Primary skill: Fists of Thunder (1. Seviyede açılır)
  • Mystic Strike (15. Seviyede açılır)
  • Cyclone Strike (3. Seviyede açılır)
  • Inner Sanctuary (38. Seviyede açılır)
  • Mystic Allies (50. Seviyede açılır)

Diablo Immortal Necromancer

Necromancer (Büyücü)

   Necromencer sınıfı uzun menzilli olarak savaşır. Sınıfın hareketleri sayesinde düşmanlarla yakınmış gibi hissedilebilir. Necromencer bir büyücü olduğu için ölüleri diriltme yeteneğine sahiptir. Böylece düşman sürülerinden bir miktar koruma sağlanabilir. Çoğu oyuncu için Diablo Immortal oyunundaki en iyi sınıf Necromancer’dır. Yeni başlayanlar için de güzel bir tercihtir. Fakat bu Necromancer’ı kolay bir sınıf yapmaz. Yüksek hasarlar verirken aynı zamanda düşmanlardan gelen hasarlardan kaçınır. Aşağıda Necromancer sınıfı için gerekli temel özelliklerin önem sırası verilmiştir.

  1. Intelligence
  2. Vitality
  3. Willpower
  4. Fortitude
  5. Strength

   Necromancer bir büyücü sınıfı olduğu için en önemli özelliği zekâdır. Zekâ gelişimi sayesinde karakterin yetenekleri daha fazla hasar vermeye başlar. Necromancer sınıfı için belirlenen en iyi yeteneklerden bazıları aşağıda verilmiştir.

  • Primary skill: Soulfire (1. Seviyede açılır)
  • Command Skeletons (1. Seviyede açılır)
  • Corpse Explosion (3. Seviyede açılır)
  • Bone Armor (41. Seviyede açılır)
  • Command Golem (50. Seviyede açılır)

Diablo Immortal Nedir?
Diablo Immortal’ın piyasaya çıkış tarihi 2 Haziran 2022’dir. Oyunun türü aksiyon rol yapma ve çevrimiçi çok oyunculu olarak bilinir. Oyunun türü aksiy...
2022 - 2023 Yıllarında Çıkan Tüm Valorant Skin Koleksiyonları
Valorant skinleri, silahlarınızın daha güzel görünmesini ve vuruş efektlerini mükemmelleştirir. 2022 ve 2023 yılında çıkan tüm Valorant skinlerini yaz...