Tomb Raider: Definitive Survivor Üçlemesi, Microsoft Mağazasına Sızdırıldı! 18 Mart’ta Yayınlanacak - Oyun Haberleri - eTail Blog
Tomb Raider: Definitive Survivor

Tomb Raider: Definitive Survivor Üçlemesi, Microsoft Mağazasına Sızdırıldı! 18 Mart’ta Yayınlanacak

Yenilenen koleksiyon serisi ile oyuncuların beğenisine sunulacak olan oyun The Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, Microsoft Store tarafından sızdırıldı.

TWITTER’DA YAYILDI

Oyunun 7 Mart tarihinde Microsoft Store’da yanlışlıkla listelenmesi, oyun forumlarında ve Twitter'da hızla yayıldı. Twitter’da ve oyun forumlarında konuşulmaya başlandığında bunu fark eden Microsoft, oyunu listelemeden hemen geri çekti. Resmi duyuru olmadan önce yanlışlıkla yayınlanması Twitter’da alay konusu oldu.

Koleksiyonun İçeriği

Listelenen koleksiyon, Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ve Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition’ı içeriyordu. Buna göre yapılabilecek en büyük çıkarım ise oyunun tüm dlclerinin bu koleksiyonda olacağı yönünde. Oyunların 4K Ultra HD ve HDR 10 uyumlu olduğu bildirilirken, yeni nesil geliştirmeleri için yapılandırılmış herhangi bir bilgi yok. Serinin 25. yıl kutlamaları kapsamında yenilenen ve orjinal oyun serisini “birleştirmeyi” hedeflediklerini daha önce ifade eden Crystal Dynamics'in yanı sıra, çalışmalarda bir de Netflix animasyon dizisi var.

DİZİ HAKKINDA

Yeni animasyon dizisi Legendary tarafından çekilecek ve doğal olarak dizinin kahramanı Lara Croft olacak. Bildirildiğine göre dizi, Tomb Raider , Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider'ı içeren yenilenen üçlemenin olaylarından sonra geçiyor. Dizi serisi için henüz farklı bir detaydan bahsedilmedi.

Yenilenen Seri Hakkında

Pcgamer ise seri hakkında şunu dedi: “Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, ödüllü Tomb Raider kökenli oyunların eksiksiz sürümüdür. Bu koleksiyon, eleştirmenlerce beğenilen her bir ön film başlığının tüm kesin sürüm içeriğini içeriyor.

NE ZAMAN ÇIKACAK?

Resmi olarak duyurulmasa da sızdırılan bilgilere göre Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, 18 Mart'ta Windows PC için (Microsoft Store üzerinden) piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Rust’ın Konsol Versiyonu İlkbahar’da Çıkıyor
Yayıncısı Double Eleven ve geliştirici Facepunch Studios, Rust: Console Edition'ın bu baharda piyasaya çıkacağını duyurdu. ...
Elden Ring’in Sızdırılmış Fragmanı Dolayısıyla Bu Ay Oyundan Yeni Bir Haber Göremeyeceğiz
Cyberpunk’tan sonra en çok beklenen oyunlar listesine adını yazdırmış olan oyun için herhangi bir video ya da haber ortalıkta yoktu. Ta ki, Twitter’da...