Rust’ın Konsol Versiyonu İlkbahar’da Çıkıyor - Oyun Haberleri - eTail Blog
Rust’ın Konsol Versiyonu İlkbahar’da Çıkıyor

Yayıncısı Double Eleven ve geliştirici Facepunch Studios, Rust: Console Edition'ın bu baharda piyasaya çıkacağını duyurdu. 2013’te bizlerle buluşan ve şu anda da Pokimane, Shroud gibi büyük çaplı yayıncıların da promosuna katıldığı ve desteklediği oyun Rust, en yüksek kazancını ve zirve oyuncusunu 2021’de yaşadı.

Rust: Console Edition , Xbox One ve PlayStation 4 için uzun süre beklenmişti. Oyun 2020’de yayınlanması gerekirken, 2021 yılında ertelendiği söylenmişti. Şu anda devam eden kapalı bir beta var ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca da devam etmesi düşünülüyor.

Rust Nasıl Bir Oyun

Rekabetçi bir hayatta kalma deneyimi ile yaklaşık 100 oyuncuya kadar online olarak oynayabileceğiniz Rust, birkaç ay içerisinde oyunculara sunulacak. Harap olmuş, ancak bir o kadar da gizemli; kıyamet sonrası bir adada uyanmak ve bilim adamlarını araştırmak, her şeyin ölmenizi istediği bir dünyada kendinizi nasıl hayatta tutacağınızı bulmak size kalmış bir tercih. Rust’ta ise sadece bir hedefiniz var: hayatta kalabilmek. Susuzluk ve açlık ile savaşırken aynı zamanda sizi düşman olarak gören gerçek oyuncularla eş-zamanlı bir rekabet içerisinde olacaksınız. Rust, kuralı olmayan bir oyun. Yağmalamak, öldürmek ya da yardım etmek tamamen size kalmış bir seçim.

Rust’ı Oynatan Özellikler

Rust, ilk çıkış zamanından bu yana, milyonlarca oyuncu dünyasını doldurdu. Dolayısıyla bu da onu Steam'de en çok oynanan oyunlardan biri haline getirdi. Keşfedebilir ya da inşa edebilirsiniz. Svaşabilir ya da koruyabilirsiniz. Stratejinizi istediğiniz yönde şekillendirebilirsiniz. Detaylarıyla sizi içine sürükleyecek bir dünya.

PEKİ RUST PS5 VE XBOX SERIES X’E GELECEK Mİ?

Şu anda Rust yalnızca PS4 ve Xbox One için onaylandı. Normalde Xbox SX ve Ps5 çıkmadan önce duyurulduğu için, 2021 yılına ertelendiğinden dolayı ileriki zamanlarda yeni nesil konsollar için yeni bir sürüm öngörülebilir. Ancak bu kesinlikle yakın bir zaman diliminde olmayacaktır.

Bethesda Resmi Olarak Xbox’a Katıldı
Bethesda resmi olarak Xbox’a katılması 9 Mart 2021 tarihinde gerçekleşti. Her iki şirkette-Xbox ve Bethesda-bunu resmi olarak duyurdular...
Tomb Raider: Definitive Survivor Üçlemesi, Microsoft Mağazasına Sızdırıldı! 18 Mart’ta Yayınlanacak
Tomb Raider: Definitive Survivor Üçlemesi, Microsoft Mağazasına Sızdırıldı! 18 Mart’ta Yayınlanacak Yenilenen koleksiyon serisi ile oyuncuların beğen...