Stray Sistem Gereksinimleri Nelerdir? - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Stray Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Stray Sistem Gereksinimleri

Stray oyunu, diğer oyunlardan farklı olarak bir kediyi canlandırmamızı sağlıyor. Kedi simülasyonu olarak da elimizdeki bu oyunlar modelimiz ile maceraya koşmamızı istiyoruz. Oyunda asıl amacımız şehrin gizemini çözmek için kediyi yapmak. Oyunda a'dan z'ye bir kedi gibi oynuyor ve hatta miyavlıyoruz.

Son dönemdeki ekiplen en farklı oyunlardan biri olmayı başaran Stray bu kedi yedilerin ve adaylardan bahsediyoruz. Ancak bu oyunu indirebilmek ve oynayabilmek için sistem için bilgisayar tarafından talep edilmesi gerekiyor. Peki Stray sistem uygulaması?

Stray minimum sistem kullanıcıları;

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i5-2300 veya AMD FX-6350

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB veya AMD Radeon R7 360, 2 GB

Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Stray

Stray önerilen sistem gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i5-8400 veya AMD Ryzen 5 2600

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780, 3 GB veya AMD Radeon R9 290X, 4 GB

Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Yukarıdaki minimum veya önerilen sistem gereksinimlerine sahip bilgisayarlarınızda Stray oyununu kolaylıkla oynayabilirsiniz. Bilgisayarınız önerilen veya minimum sistem özelliklerine sahip değilse oyunu açmayabilir veya oyun sırasında donma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Stray Kaç Kişi Oynanabilir?

Stray kedi oyunu henüz bize çevrimiçi veya çok oyunculu bir evren sunmuyor. Oyun tek oyunculu olarak yayınlandı. Bu sebeple oyunda tek başınıza kedi yönetiyor ve yalnız bir şekilde maceraya çıkıyorsunuz. Oyundaki kedi karakterinizin ise B-12 adında bir dron arkadaşı oluyor.

god-of-war-figurine

PC Oyunları

Stray Oyununu Nereden İndirebilirim?

Stray oyunu 19 Temmuz 2022 tarihinde iki ayrı platform için yayınlandı. Bu platformlar ise Playstation ve Microsoft Windows. Bu nedenle oyunu satın almak için tercih edebileceğiniz iki mağaza yer alıyor. Bunlardan biri Playstation Store bir diğeri ise Steam.

Oyunu PC’nize indirmek için Steam mağazasını açın. Ardından arama butonuna ‘’Stray’’ yazın ve oyunu bulun. Oyunu sepetinize ekleyin ve satın alın. Son olarak kütüphanenize gidin ve oyunu bilgisayarınıza yükleyin. Bu adımları takip ederek oyunu satın alabilir, PC sistem özellikleriniz oyunun sistem gereksinimlerine uygunsa herhangi bir sorun yaşamadan oyunu oynayabilirsiniz.

Quarry Nedir?
Quarry, gizem dolu bir video oyunudur. Oldukça kısa bir süre önce yayınlanan ve piyasaya çıkarıldığı andan itibaren tanıtımlarıyla dikkat çekmeyi başa...
Stray Nedir?
Stray, macera ve aksiyon kategorisinde bir video oyunudur. Oyuncular diğer oyunlardan farklı olarak Stray'de bir kediyi canlandırmaktadır....