Quarry Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Quarry Nedir?

Quarry Nedir?

Quarry, gizem dolu bir video oyunudur. Bir süre önce yayınlanan ve satın alındığını ve bundan sonra olaylarla ilgili dikkat çekmeyi başaran bu hikaye dolu dolu bir maceraya kısa mesafede yer alıyor. Oyunculardan ve değerlendirmenlerden elde edilen macerayı olumlu yönde değerlendirir. 2022 yılında çıkarılmış olan The Quarry, çok sayıda platformda oynanabiliyor. Ayrıca tek oyunculu ve çok oyunculu seçenekler de yer alıyor. 9 genç bir kişinin öngörülmeyen bir maceraya atılması konu edinen hayattan kalınabilmek için amaçlanır. Korkunç bir azılı düşmanların yerlerinin yararlarından yararlanılır.

Quarry Yapımcısı Kimdir?

Quarry oyununun yapımcılığını Supermassive Games üstlenmiştir. Aynı zamanda oyunu geliştiren şirket de Supermassive Games şirketidir. Oyunun yayıncılığını ise 2k Sports ve 2k şirketleri üstlenmektedir. Geliştirici şirket daha önce The Dark Pictures Anthology serisiyle adını duyurmuştu.

Supermassive Games şirketi tarafından yayınlanan The Quarry oyunu özellikle korku dolu içerikleriyle dikkat çekerken oyuncuların aksiyon ve drama dolu maceralar içerisine girmesine olanak sağlıyor. Başarılı bir hikayeye sahip olan bu oyun son dönemde yayınlanmış en ilgi çekici korku oyunlarından biri.

The Quarry

Quarry Ne Zaman Yayınlandı?

The Quarry oyunu 2022 yılının yaz döneminde yayınlanmış oyunlardan biri. Tam olarak 10 Haziran 2022 tarihinde piyasaya sürülen oyun, kısa süre içerisinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. 10 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan oyunu online mağazalardan satın alabilmek ve indirebilmek mümkün.

Quarry PS 4, XBOX One, PS 5, Xbox X serisi, Xbox S serisi ve Microsoft Windows platformları için yayınlandı. Oyunu bu platformların online mağazalarında bulabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

god-of-war-figurine

PC Oyunları

Quarry Kaç GB?

Quarry başarılı bir hikayeye, çevrimiçi ve tek oyunculu olmak üzere iki ayrı moda sahip bir oyun. Ayrıca oyunda etkileyici grafikler de yer alıyor. Oynama süresi de genel olarak uzun olan bu oyunun cihazlarınızda kaplayacağı alan ise 50 GB. The Quarry oyununu oynamak isteyen oyuncuların, bilgisayarlarında 50 GB boş alan bulunması gerekiyor.

The Quarry Fiyatı Ne Kadar? Ücretli Mi?

Quarry oyununu oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak bu oyunu satın alması gerekiyor. Çünkü oyunun herhangi bir şekilde ücretsiz bir sürümü bulunmuyor. Online mağazalarda oyun farklı fiyat aralıklarıyla satışa sunulabiliyor. Oyunun ücretsiz bir şekilde deneyebileceğiniz The Quarry Trial versiyonu da yer alıyor. Ancak bu versiyon oyunu tam anlamıyla oynayabilmeniz için yeterli değil. Oyunu tamamlamak ve uzun süre oynamak için ücretli versiyonlarını satın almanız gerek.

The Quarry

Quarry Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygun? Türkçe Dil Desteği Var Mı?

The Quarry gerek konusu gerekse de hikayesi sebebiyle içerisinde çok sayıda korku içeriği barındırıyor. Şiddet ve benzeri ögelere de sahip olan bu oyunu her yaştan oyuncuların oynaması mümkün değil. Oyunun yetişkin oyuncular tarafından oynanması hem satıcı mağazalar hem de geliştirici şirket tarafından öneriliyor. Ancak yaş sınırı ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir.

Oyunda çok sayıda dil desteği yer alıyor. İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve Almanca seslendirme seçenekleri oyunda mevcut. Ancak Türkçe seslendirme özelliği yer almıyor. Arayüz ve altyazıda ise bu dört dilin haricinde Türkçe dil desteği oyun içerisinde yer alıyor.

Quarry Oyunu Nasıl İndirilir?

Quarry oyununu PS 4, PS 5 ve Xbox platformlarına indirmek için online konsol mağazalarını tercih edebilirsiniz. Oyunu bilgisayarınızda oynayabilmek için satın almanız ve yüklemeniz gerekiyor. The Quarry PC’ye indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • İlk olarak Steam uygulamanızı bilgisayarınızda açın,
  • Ardından Steam uygulamasında mağaza sekmesine tıklayın,
  • Arama kısmına gelerek ‘’Quarry’’ yazın ve çıkan sonuçlarda oyunu seçin,
  • Oyunu sepetinize ekleyin ve ödeme işlemlerini gerçekleştirerek satın alın.
  • Ardından Kütüphane sekmesine tıklayın.
  • Kütüphanenizde oyunu bulun ve indir seçeneğini seçin.

Yukarıdaki adımları takip ederek Quarry oyununu kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Quarry Sistem Gereksinimleri Nedir?

The Quarry sistem gereksinimleri, oyunu bilgisayarınızda herhangi bir problem yaşamadan oynayabilmeniz için önemlidir. Eğer bilgisayarınızın özellikleri oyunun sistem gereksinimlerini karşılamıyorsa donma, kasma ve benzer problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sebeple oyunu satın almadan önce sistem gereksinimlerini kontrol etmeyi unutmayınız.

Quarry sistem gereksinimlerini öğrenmek için ‘’Quarry sistem gereksinimleri’’ adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

The Quarry

Quarry Oyununun Konusu Nedir?

Quarry oyununun konusu oldukça etkileyici bir hikayeye sahiptir. Oyun 9 kamp arkadaşının hikayesini anlatmaktadır. New York ormanlarında geçen oyunda kamp alanında bulunan 9 genç kendilerini korku dolu ve olağanüstü maceralar içerisinde bulmaktadır.

Oyunda yaratıklar, hayaletler ve garip yerliler bulunmaktadır. Ayrıca kana susamış avcılar da bu 9 kişi için en büyük tehlikelerden biridir. Oyunda oyuncuların asıl amacı bu karakterlerden birini yöneterek hayatta kalmaya çalışmaktır. Chris Hackett adına biri tarafından işletilen kampı denetlemeye giden kamp denetçileri, ulaşım sorunları sebebiyle kampta mahsur kalmaktadır. Amaç buradan çıkmanın yolunu bulmak ve hayatta kalmak.

Quarry Nasıl Oynanır?

Quarry ilginç bir konuya sahip bir oyundur. Konusu ve hikayesi ile filmleri aratmayan bu oyunda, kamp denetçilerinin mahsur kaldıkları alandan kurtulmaları ve hayatta kalmaları gerekir. Oyunda hayalet, canavar ve yerli avcılar kana susamış bir şekilde karakterleri öldürmeye çalışır. Oyunda amacınıza uygun bir şekilde hareket edip doğru kararlar alarak hayatta kalmalı ve buradan kurtulmalısınız. Oyunu tek oyunculu veya çok oyunculu modlarda oynayabilirsiniz. Dilerseniz dilerseniz yazabilir ve birlikte oynayabilirsiniz.

 

Quarry Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Quarry oyununu bilgisayarında oynamak isteyen oyuncuların, PC özelliklerinin oyunun sistem gereksinimlerine uyum sağlaması gerekmektedir. Aksi takdird...
Stray Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Son dönemde piyasaya sürülen en farklı oyunlardan biri olmayı başaran Stray bu yönüyle kedi sevenlerin ve oyuncuların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Anc...