PUBG Mobile Dünya Şampiyonu S2G Esports - Oyun Haberleri - eTail Blog
PUBG Mobile Dünya Şampiyonu S2G Esports

Büyük bir oyuncu kitlesine sahip PUBG Mobile oyununun geçtiğimiz günlerde dünya çapında bir turnuvası gerçekleşti. Her biri kendi ülkelerinin birincisi olan birbirinden iyi takımlar yarıştılar. Bu turnuvada bizleri temsil eden 2 Türk Takımı bulunuyordu. Bu takımlar; S2G (Stay Together) Esports ve Fire Flux olarak boy gösterdiler.

s2g esports dünya şampiyonu

En son finali gerçekleşen turnuvada S2G Esports takımımız birbirinden güçlü rakiplerin önüne geçerek en yakın rakibine skor tablosunda 32 sayı fark atarak toplam 190 sayı ile Dünya Şampiyonu olmayı başardı. Takımın kurucusu ünlü Streamer Barış G ve ekibi turnuvayı canlı izleyerek görüşlerini bu heyecanı takım arkadaşları ile paylaştılar.

Dünya şampiyonasında 400.000 dolarlık ödülün de sahibi olan S2G Esports, Berkin "Sylas" Çetin, Taha "Calse" Ünlü, Faruk "HamsiG" Hamsici (Kaptan), Mehmet Akif "RayZ" Kastal dörtlüsünden oluşuyor. Bizleri dünyada temsil eden ve bayrağımızı, milyonlarca insanın takip ettiği bu turnuvada şampiyon olarak dalgalandıran bu takımı eTail olarak tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
 

Playstation'ın Engellilere Uygun Yaptığı Yeni Controller
Playstation geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir haberde, engellilerin kullanıma uygun bir controller tanıttı....
Steam'den Yeni Anlık Kullanıcı Rekoru (2023)
Steam'de anlık kullanıcı sayısı rekoru bir kez daha yenilendi. 8 Ocak'ta 33 milyon 78 bin 963 kişi aynı anda Steam'de oyun oynuyordu. ...