Horizon Forbidden West - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Nedir?

Horizon Forbidden West, Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından 2022'de yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur.

Horizon Forbidden West Yapımcısı Kimdir?

Guerrilla Games tarafından geliştirilmiş ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanmıştır. Guerrilla Games, Amsterdam merkezli ve PlayStation Studios'un bir parçası olan Hollandalı bir birinci taraf video oyunu geliştirme şirketidir. Şirket, Ocak 2000'de, multimedya holding şirketi Lost Boys'un bir yan kuruluşu olarak üç küçük stüdyonun birleşmesi ile Lost Boys Games olarak kuruldu. Lost Boys Games ertesi yıl bağımsız oldu ve 2003 yılında Media Republic tarafından satın alındı. Stüdyonun adı Guerrilla Games olarak değiştirildi. 2005 yılında ise Sony Interactive Entertainment tarafından satın alındı.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Horizon Forbidden West, 18 Şubat 2022'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldü ve genel olarak olumlu eleştiriler almayı başardı.

Horizon Forbidden West Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Horizon Forbidden West video oyunu içerisinde geçen olaylar ve konulardan dolayı yaş sınırı +16 olarak belirlenmiştir. Oyunu 16 yaş ve üzeri olan herkes oynayabilir.

Horizon Forbidden West Nasıl İndirilir?

Horizon Forbidden West, birçok farklı platformlarda bulunan ortak oyunlardan biri olduğundan her platform için farklı bir mağazadan indirilmektedir. PC’de Horizon Forbidden West indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • Öncelikle PlayStation Store’a giriş yapın,
  • Ardından bu platformda kendinize bir hesap oluşturun veya var olan hesabınız ile oturum açın,
  • Başarılı bir girişin ardından Horizon Forbidden West oyununu arama çubuğu üzerinde aratın,
  • Ardından “Satın Al” seçeneğine tıklayın,
  • Ardından belirtilen ücreti ödeyerek oyunu satın alın.

Satın alma işlemi de sorunsuz bir şekilde gerçekleştikten sonra oyununuz PlayStation lobi ekranına gelecektir. Kurulumu tamamladıktan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Horizon Forbidden West, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için yayınlanmıştır. Bu oyunu PS 5'te oynamak için sisteminizin en son sistem yazılımına güncellenmesi gerekebilir. Oyun PS 4'te de oynanabilir olmasına rağmen, PS 5’te bulunan bazı özellikler mevcut olmayabilir. Daha fazla ayrıntı için playStation.com/bc adresine bakabilirsiniz.

Horizon Forbidden West Nasıl Oynanır?

Horizon Forbidden West, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyuncu, tehlikeli, canavarca makinelerle dolu bir dünyada bir avcı olan Aloy'u kontrol eder. Açık bir dünyada, Batı Amerika Birleşik Devletleri'nin, özellikle Kaliforniya, Nevada ve Utah eyaletlerinin kıyamet sonrası bir versiyonu olan Yasak Batı olarak bilinen gizemli sınırı araştırıyor. Harita önceki oyundan daha büyük. Keşif, yeni sualtı keşfi ve Valor Surge sistemi, serbest biçimli tırmanma ve Shieldwing, Focus Scanner, Dive Mask ve Pullcaster gibi araçlar kullanılarak yapılan iyileştirmelerle geliştirildi. Görevler için görev yapısı, zorlayıcı ödül sistemleriyle hedeflerdeki çeşitliliği artık daha iyi destekliyor.

Horizon Forbidden West Oyununun Konusu Nedir?

2017'deki Horizon Zero Dawn'ın devamı niteliğindeki oyun, batı Amerika Birleşik Devletleri'nin, haydut bir robot sürüsünün neden olduğu bir yok olma olayının ardından geri dönen kıyamet sonrası bir versiyonunda geçiyor. Oyuncu, açık dünyayı keşfedebilir ve düşman makine yaratıklarına karşı menzilli ve yakın dövüş silahlarını kullanarak görevleri tamamlayabilir.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Oyununa Benzer Oyunlar Nelerdir?

  • Horizon Zero Dawn
  • Elden Ring
  • God of War Ragnarök
  • Divinity: Original Sin 2
  • Dying Light 2
Spider-Man Başlangıç Rehberi
Bu rehberimiz sayesinde New York şehrinde kolayca süzülecek ve rakiplerinizi alt edebileceksiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kahraman o...
NVIDIA Geforce Now Nedir?
GeForce Now NVIDIA tarafından geliştirilmiş bir bulut oyun servisidir. Uzaktaki güçlü donanıma sahip bir bilgisayarın hızlı internet bağlantısıyla yön...