Rise of Industry - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Rise of Industry

Rise of Industry Nedir?

Rise of Industry bir iş kralı oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Endüstriyel bir strateji oyunu olan Rise of Industry oyununda oyuncular, bir iş alanında büyümeyi ve genişlemeyi hedeflemektedir. Simülasyon oyunu olarak da kabul edilebilen bu oyun, yayınlandığı günden itibaren oyuncuların ilgisini fazlasıyla çekmektedir.

Simülasyon oyunu veya strateji video oyunu olarak kategorilerde yer alan Rise of Industry, tek oyunculu bir şekilde oyunun oynanabilmesine olanak sağlar. Bağımsız olarak geliştirilen daha sonrasında yayınlanan bu oyunda amaç endüstriyel olarak genişlemek ve ticari başarılara ulaşmaktır.

Şirket, iş alanları, çalışanlar ve benzer noktaları iyi yöneterek, doğru bir stratejiyle Rise of Industry oyununda oyuncuların başarıya ulaşması mümkündür.

Rise of Industry Ne Zaman Yayınlandı?

Bir iş kralını yönettiğimiz bu oyun sadece PC için yayınlanmıştır. Oyun Playstation, XBOX ve Nintendo kanallarında bulunmamaktadır. Rise of Industry 9 Şubat 2018 tarihinde Microsoft Windows, Linux ve MacOS işletim sistemleri için yayınlanmıştır. 2018 yılında piyasaya sürülen bu oyun, yayınlandığı günden itibaren oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Rise of Industry

Rise of Industry Yapımcısı Kimdir?

Rise of Industry oyunu Alex Mochi tarafından tasarlanmış ve Dapper Penguin Studios tarafından geliştirilmiştir. Bağımsız oyun kategorisinde de yer alan Rise of Industry, Kasedo Games tarafından yayınlanmıştır. Bir iş kralı oyunu olan Rise of Industry oyununun yapımcılığını Kasedo Games üstlenmektedir.

Rise of Industry Konusu Ne?

Rise of Industry oyunu daha çok bir endüstriyel işletme oyunu. Yani bu oyunda yeni bir iş alanı ve şirket kuruyor, daha sonrasında bu şirketi işleterek büyümeye çalışıyoruz. Bu tip oyunlara ilgi duyan oyuncuların fazlasıyla sevebileceği bu oyun daha çok bir şirketi ve iş hayatını konu edinmektedir.

Aynı zamanda ekonomi yönetim oyunu olarak da adlandırılabilecek bu oyunda şirket sadece tek bir iş kolunda değil birden fazla iş kolunda faaliyet göstermektedir. Bu nedenle oyunda her iş alanı pazarlarına göre hareket etmek gerekiyor. Oyunda sık sık fabrika ve tesisler inşa ediyor olsak da ekonomiyi doğru bir şekilde yönetmemiz gerekiyor. Aksi takdirde işletmenizin zarar görmesi ve faaliyetlerine devam edebilmesi mümkün olamayabiliyor.

Rise of Industry Nasıl Oynanır?

Rise of Industry tüm simülasyon oyunlarında olduğu gibi oynanış ve mekanik açısından oldukça basit bir oyundur. Bu sebeple her oyuncu bu oyunu kolaylıkla oynayabilir. Ancak oyunda dikkat edilmesi gereken nokta geliştirilen strateji ve ekonomi yönetimidir. Bu nokta oyuncular için biraz daha fazla zorlayıcı olabilir.

Oyunda W-A-S-D tuşları ve Mouse ile çeşitli tesisleri, binaları ve belirli noktaları seçebiliyor daha sonrasında onlar için hareket edebiliyoruz. Birçok satış noktasının bulunduğu haritada, çeşitli ürünleri satın alabilmek veya satmak da mümkün. Market ve benzeri alanların yer aldığı bu şehirde önemli olan doğru üretim alanını oluşturmak ve rekabette ön plana çıkmak. Bu sayede hem şirket ekonomisini ayakta tutabilmemiz hem de şirketi büyütebilmemiz mümkün oluyor. Ayrıca Rise of Industry oyununda hangi iş alanına ve sektöre gireceğinizi de doğru seçmeniz gerekiyor.

Rise of Industry

Rise of Industry Nasıl İndirilir?

Rise of Industry oyununu oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak bu oyunu bilgisayarlarına indirmeleri gerekmektedir. Ayrıca bu oyunu indirmek için de öncelik olarak oyunun satın alınması gerekir. Rise of Industry oyununu indirmek ve bilgisayarınızda oynamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • Öncelik olarak bilgisayarınızda Steam uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
  • Ardından eTail'e giriş yapın.
  • Sonrasında arama butonuna gelerek Rise of Industry yazın.
  • Ardından gerekli ödeme işlemlerini yaparak oyunu satın alın ve size verilen dijital oyun kodunu steam kütüphanenize ekleyin.
  • Son olarak kütüphanenizde oyunu bulun ve indirin.

Yukarıdaki adımları takip ederek Rise of Industry oyununu kolaylıkla indirebilir ve satın alabilirsiniz.

Rise of Industry Fiyatı Ne Kadar?

Rise of Industry oyununu indirmek ve bu oyunu oynamak isteyen oyuncuların, satış mağazalarından oyunu belirli bir ücret karşılığında satın alması gerekmektedir. Herhangi bir kampanya veya indirim olmadığı sürece oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilmek mümkün değildir.

Rise of Industry oyununu uygun fiyata eTail'den satın alabilmeniz mümkündür. Ayrıca oyunda yer alan ek paketler için de farklı ücretler ödeyerek oyunu daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Rise of Industry

Rise of Industry Sistem Gereksinimleri Nedir?

Rise of Industry oyunu da diğer tüm oyunlar gibi belirli bir sistem özelliklerine ihtiyaç duymaktadır. Bu oyunu bilgisayarınızda herhangi bir donma veya kasma olmadan oynayabilmek için bilgisayarınız belirli sistem özelliklerine sahip olmalıdır.

Rise of Industry minimum sistem gereksinimleri;

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 7 / 8 / 8.1 / 10
  • İşlemci: 7.nesil işlemciler veya daha üzeri işlemci
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 550 veya AMD Radeon HD 5000
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Rise of Industry önerilen sistem gereksinimleri;

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 10 veya 11
  • İşlemci: İntel i5 veya i7 ve benzer performanslı işlemciler
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 760 veya AMD Radeon R9
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Minimum sistem gereksinimlerinde oyunu çalıştırabilmeniz ve herhangi bir sorun olmadan oynayabilmeniz mümkündür. Ancak oyun sırasında yüksek performans elde etmek istiyorsanız bilgisayarınızın önerilen sistem gereksinimlerine sahip olması önem taşımaktadır.

Rise of Industry Hangi Yaş Sınırı İçin Uygundur?

Rise of Industry oyununda herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Oyun her yaştan kullanıcı ve oyuncu için oynanabilmektedir. Ancak bu durum ülkelere bağlı ve dönemsel olarak değişiklik gösterebilir.

En İyi Oyun Modları
Bu zamana kadar geliştirilmiş ve beğenilmiş en iyi oyun modlarını sizler için derledik. Bu oyun modları sayesinde oyunlarınız daha da eğlenceli hale g...
Rise of Industry Başlangıç Rehberi
Sizler için hazırladığımız Rise of Industry Başlangıç Rehberi ile oyununuza bir adım önde başlayacaksınız ve hiçbir zorlulukla karşılaşmayacaksınız....