Riot Games'den Sevindiren Hareket - Oyun Haberleri - eTail Blog
Riot Games'den Sevindiren Hareket

PC oyunlarından Valorant, League of Legends gibi oyunların yapımcısı olan Riot Games geçtiğimiz günlerde 100.000 USD AHBAP Derneğine bağışta bulundu. Birçok oyunun mimarı ve gerçekten birçok kitlelere hitap eden Riot Games bu hareketiyle oyun sektöründe öncü oldu diyebiliriz. PUBG Mobile ve Knight Online’ın yayıncısı NTT Game firmaları da destekte bulundular.

Oyunlarında Türkiye pazarında pay sahipleri olan bu firmalar ülkemizi vuran bu felakette de bizleri yalnız bırakmayarak bizleri sevindirmeyi, birazda olsa umut olmayı başardılar. Ayrıca Riot Games global çapta başlattığı bir yardım kampanyası da olduğunu duyurdu. Twitter hesapları üzerinden yapmış oldukları paylaşımda Ahbap Derneğinin resmi hesabını da paylaşarak topluluğu ve sektörü kampanya kapsamında bağış yapmaya davet etti.

riot-games

Açıklamasının devamında ise "Öte yandan yardımlarımızı elimizden geldiğince çeşitlendirebilmek ve uzun süreli devam ettirebilmek amacıyla tüm çalışanlarımızın International Medical Corps organizasyonuna yaptığı bağışlara iki katı ekleme yaparak desteğimizi devam ettireceğiz." sözlerine yer verdi.

En Büyük 6 Oyun Şirketi (2023)
Sizler için Nintendo'dan Activision Blizzard'a dünyanın en büyük oyun şirketlerini derledik!...
Hogwarts Legacy Co-Op Modu Geliyor
Harry Potter evreninde MMORPG geliştiren bir mod ekibi bu muhteşem oyuna bu desteği sunmayı planlıyor....