Hogwarts Legacy Co-Op Modu Geliyor - Oyun Haberleri - eTail Blog
Hogwarts Legacy Co-Op Modu Geliyor

Hogwarts Legacy geçtiğimiz günlerde PC oyunları ve konsol oyunlarında çok ses getirmiş ve yeni çıkmış bir oyun. Harry Potter hayranlarının sabırsızlıkla beklediği oyunda, oyuncuların bütün beklentileri ve fazlası karşılandı. Muhteşem yorumlar alan ve herkesi büyüleyen oyunda yapımcıları kitlelere sürprizler yapmaya devam ediyor.

god-of-war-figurine

Hogwarts Legacy

₺ 1.933,76

Geçtiğimiz günlerde Test videosu yayınlanan Hogwarts Legacy’de oyunculara The Together Team isimli bir Youtube kanalı, oyunu MMORPG olarak modlamaya başladı bile. Test videosu yayınlanan mod ile oyuncuların bu muhteşem evrende arkadaşları ile oynayabileceği bir sistem kurma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini gösterdiler.

Oyunun, özünde MMORPG türüne çok uygun olması, bu tarz bir gelişmenin gelmesine iyi bir zemin hazırlıyor. Hogwarts evreninde arkadaşlarınız ile karakterlerinizi geliştirebildiğiniz, BOSS kesebildiğiniz ve birbiriniz ile savaşabildiğiniz bir yapı oluşması fikri insanı sabırsızlandırıyor olsa gerek. Harry Potter hayranları ve bu evrenin meraklıları eminim bu modu sabırsızlıkla bekliyorlardır.

Riot Games'den Sevindiren Hareket
Oyun sektöründen ülkemizde yaşanan felakete tam destek geldi....
Resident Evil Village VR Modu
Resident Evil Village VR modunun geleceğini duyuran Playstation, bu başarılı korku-gerilim yapımını bir adım daha öteye taşımış oldu....