Resident Evil Village VR Modu - Oyun Haberleri - eTail Blog
Resident Evil Village VR Modu

Çıktığı günden beri büyük ilgi gören ve hayran kitlesi tarafından çokça beğenilen bir oyun olan Resident Evil Village halen daha adından bahsettirmeyi başarıyor. Hayran kitlesinin heyecanla beklediği oyun fazlasıyla beklentilerini karşılamıştı ve korku severler için bu unutulmaz serinin baş tacı haline geldi. Geçtiğimiz günlerde ise oyunun VR modunun geleceğini duyuran Playstation, bu başarılı korku-gerilim yapımını bir adım daha öteye taşımış oldu.

-Diğer beklenen Resident Evil oyunlarından Resident Evil Remake için aşağıdan ön sipariş verebilirsiniz.

Playstation yayınladığı bu videoda oyunun yeterince korkutucu olduğu yetmiyormuş gibi bir de VR sanal gerçeklik platformu ile oyuncuları bu korkunun tam merkezine bırakması da ayrı bir heyecan yaratıyor. Oyunun bu modu 22 Şubat tarihinde DLC olarak getirilmesi planlanıyor ve ücretsiz olarak çıkartılacağı belirtiliyor.

Yayınlanan fragmanda ise oyunda geliştirmeler yapıldığı görülüyor. Örneğin; Ethan’ın artık kollarının tamamı ellerine bağlı; önceden havada öylece süzülen eller görmüştük. Başka bir bölümde Ethan’ın ceketine uzandığını ve meşale çıkardığını görüyoruz. Bu, sanal gerçeklik modunun orijinale kıyasla çok daha zevkli olacağının göstergelerinden biri.

Hogwarts Legacy Co-Op Modu Geliyor
Harry Potter evreninde MMORPG geliştiren bir mod ekibi bu muhteşem oyuna bu desteği sunmayı planlıyor....
Atomic Hearts İnceleme Puanı
Büyük bir beklenti içerisinde merak edilen Atomic Hearts için inceleme puanları belli oldu. ...