Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu - Oyun Haberleri - eTail Blog
Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu

PC oyunları ve konsol oyunlarında çok sevilen serilerden olan Resident Evil serisinin Remake yapımını hepimiz biliyoruz. Günümüze uyarlanmış bu oyun hayran kitlesi tarafından merakla takip ediliyor ve büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu duyguların üzerinde geçtiğimiz günlerde Resident Evil 4 Remake için bir oynanış videosu yayınlandı.

Gameinformer isimli bir Youtube kanalının yayınlamış olduğu 12 dk’lık bu oynanış videosunda sevenleri için oyunun ne seviyeye taşındığı gösterilmiş. Oyunun diğer seri olan oyunlarında Remake olarak aslına en çok sadık kalınmış oyun olduğu söyleniyor. Bazı ikonik sahnelerin birebir korunduğu ve sadece grafiksel anlamda yenilendiği söyleniyor.

Oyuna eklenen birkaç silah ve yan görevler ile de iyice zenginleştirilmiş oyun, korku oyunu sevenler için sabırsızlıkla bekleniyor. Böylesine dev bir serinin bu denli kaliteli bir şekilde yapılması da oyuncu kitleleri tarafından özlenen durumlardan aslında. Günümüzde çıkan oyunlarda beklentilerin altında ve hatalarla dolu olmasından dolayı, bu zamanlarda böyle kaliteli yapımları görmek bizleri ve oyuncu kitlelerini çok sevindiriyor.

Hogwarts Legacy Deluxe Edition sürümü oyuncuların kullanımına açıldı
Deluxe Edition sürümünü satın alan kullanıcılar oyuna erken erişim sağlayabilrler....
En Büyük 6 Oyun Şirketi (2023)
Sizler için Nintendo'dan Activision Blizzard'a dünyanın en büyük oyun şirketlerini derledik!...