Hogwarts Legacy Deluxe Edition sürümü oyuncuların kullanımına açıldı - Oyun Haberleri - eTail Blog
Deluxe Edition sürümünü satın alan kullanıcılar oyuna erken erişim sağlayabilrler.

Geçmişte Disney Infinity, Cars, Toy Story gibi serilerin oyunlarını geliştiren Avalanche Software tarafından geliştirilen Hogwarts Legacy dün akşam saatlerinde Deluxe Edition satın alan PC oyuncuları'nın kullanımına açıldı. Şimdiden çıkış yaptığı tüm platformlarda yılın en iyi satan oyunu ünvanına kavuşan Hogwarts Legacy, ilk incelemelerde de olumlu geri dönüşler aldı.

Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde geçen, rol yapma öğelerine sahip bir açık dünya oyunu. Oyun içerisinde Harry Potter evreninden tanıdık yüzler de barındırıyor. Sirius Black, Ron Weasley ve daha birçok karakter ile bu büyülü evrenin kapılarını aralamak için şimdi siz de en uygun fiyatlar ile eTail üzerinden Hogwarts Legacy satın alabilirsiniz!

god-of-war-figurine

Hogwarts Legacy Deluxe Edition

₺ 2.255,33

₺ 1.127,67

Televizyon serilerinin oyunlara aktarılması konusunda büyük bir geçmişe sahip olan Avalanche, birçok bakımdan oyuncuların güvenini kazanmış durumda. Bu güvenin satışlara yansıdığı ise oldukça aşikar. 

Oyunun ilk Metacritic incelemeleri ulaşmış durumda. 10 ön inceleme üzerinden ortalama 83 puan alan oyun gerek savaş mekanikleri gerekse oyun içi öğelerin çeşitliliği bakımından kullanıcıların beğenisini topladı. İlerde gelecek olan incelemelerden ise zaman içerisinde sizleri haberdar etmeye çalışacağız. 

Returnal Hakkında Herşey
Returnal oyunu çıkı tarihi, konusu ve sistem gereksinimleri hakkında bütün sorularınızı yanıtlamaya çalıştık....
Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu
Resident Evil Serilerinin en çok sevilen yapımlarından olan Resident Evil 4 Remake oyununun oynanış videosu ve gelişmelerini sizler için hazırladık....