Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir? - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir?

26 Ekim 2018 yılında çıkmış ve büyük ses getirmiş olan Red Dead Redemption 2 oyununun sistem gereksinimlerini sizler için derledik. Aşağıda tek tek listelemiş olduğumuz özellilklere bakarak Red Dead Redemption 2 oyununun sisteminizde çalışıp çalışmadığını anlayacaksanız. Eğer belirtilen donanımlara sahip değilseniz Red Dead Redemption 2 sisteminizde açmayacak ya da açsa bile oldukça zor bir oyun deneyimi sağlayacaktır.

 

Red Dead Redemption 2 hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buradan devam edebilirsiniz.

 

Red Dead Redemption 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri orta seviyeli bilgisayarlar için uygundur. Belirli bilgisayarlarda ya da donanımlarda da çalışmaktadır. Son döneme yakın oyunlarından biri olduğu için ortalama bir donanım istemektedir. Alt başlıklarda sizin için tek tek bütün donanımları anlattık.

 

Red Dead Redemption 2 Kaç GB?

Red Dead Redemption 2 güncel bir oyundur ve özellikleri sürekli güncellenmektedir. Her yenilikten sonra da oyunun boyutu büyümektedir. Red Dead Redemption 2 oyununun boyutu yaklaşık olarak 150 GB'a ulaşmıştır. Red Dead Redemption 2'ın indirme boyutu da 150 GB’tır.  

Eğer Red Dead Redemption 2 oyununu indirmek istiyorsanız, bu kadar boş alana sahip olduğunuzdan emin olun. Daha eksik bir boyuta sahip olmak oyunun kurulmamasına sebebiyet verecektir. Ancak yakın bir boyuta sahip olursanız bu sefer de oyununuzda takılmalar meydana gelecektir. En azından 200 GB'a yakın bir alanınızın olması, oyun zevkinizin yarıda kalmamasını sağlar.

 

Red Dead Redemption 2 Kaç GB ekran kartı ister?

Herhangi bir bilgisayar oyunu oynamak için gerekli donanımlardan biri de ekran kartıdır. Red Dead Redemption 2 için gerekli ekran kartı ve özellikler şöyledir;

 

Minimum Ekran Kartı Gerekliliği;

NVIDIA: Nvidia GeForce GTX 770 - 2GB

AMD: AMD Radeon R9 280 - 3GB

 

Tavsiye Edilen Ekran Kartı Gerekliliği:

NVIDIA: Nvidia GeForce GTX 1060 - 6GB

AMD: AMD Radeon RX 480 - 4GB

 

Red Dead Redemption 2 Ne Kadar RAM kullanır?

Oyun içerisindeki hız ve akıcılık için kullanılan donanımlardan biri de RAM'dir. Yüksek RAM sayesinde oyuncular daha hızlı ve akıcı oynayabilirler. Aşağıda Red Dead Redemption 2 için gerekli olan RAM özelliklerini sizler için paylaştık.

 

Minimum RAM Gerekliliği;

Red Dead Redemption 2 için gerekli olan Minimum RAM boyutu 8 GB'tır.

 

Tavsiye Edilen RAM Gerekliliği:

Red Dead Redemption 2 için gerekli olan Tavsiye Edilen RAM boyutu 12 GB'tır.

 

Red Dead Redemption 2 için Kaç GHz İşlemci Gerekir?

Oyunlar için vazgeçilmez olan özelliklerden birisi de işlemcidir. İşlemci oyunlardaki hızı belirleyen en büyük etmendir. İşlemciler sayesinde oyundaki bilgiler işlenir ve düzenli bir hale getirilerek, belirlenen sıra ile çalışmaya başlar. Red Dead Redemption 2 için gerekli olan işlemci gereksinimini aşağıda sizler için belirttik.

 

Minimum İşlemci Gerekliliği;

Intel: Intel® Core™ i5-2500K

AMD: AMD FX-6300

 

Tavsiye Edilen İşlemci Gerekliliği:

Intel: Intel® Core™ i7-4770K

AMD: AMD Ryzen 5 1500X

 

Sadece yukarıda belirtilen işlemcilerle oynayabilirsiniz diye bir şey söz konusu değildir. İşlemciniz minimum işlemcilerden daha iyiyse oyununuz açılacaktır.

 

Red Dead Redemption 2 için hangi işletim sistemi?

Red Dead Redemption 2 oyununu oynamak için minimum Windows 7 işletim sistemine sahip olunmalıdır. Ancak oyundan daha iyi bir deneyim almak isteyen oyuncuların Windows 10 kullanıyor olmaları gerekmektedir.

 

Windows 8 Red Dead Redemption 2 kaldırır mı?

Red Dead Redemption 2 oyununu oynamak için en düşük işletim sistemi Windows 7'dir. Ancak Red Dead Redemption Windows 8 işletim sistemlerinde çalışmamaktadır. Sadece Windows 7 ve Windows 10’da çalışmakta olan Cyberpunk oyununda en iyi deneyimi Windows 10’da elde edebilirsiniz.

 

Red Dead Redemption 2 32-bit destekliyor mu?

Red Dead Redemption 2 oyunu 32-Bit işletim sistemini desteklememektedir. Red Dead Redemption 2 oyununun oynanması için en düşük 64-bit işletim sistemine sahip olmak gerekir. Win-32 bit işletim sistemine sahip oyuncuların bir an önce 64-bit işletim sistemine geçmeleri gerekmektedir.

 

Red Dead Redemption 2 Kaç GB SSD?

Red Dead Redemption 2 oyununu oynamak için en düşük alan gereksinimi 150 GB'tır. Red Dead Redemption 2 oyunundan çok büyük bir zevk ve etki almak isteyen oyuncuların SSD almaları şarttır. SSD'ye sahip olmayan oyuncuların oyunları yavaş açılacaktır ya da oyun bitiminde beklemek zorunda kalacaklardır. Oyun sırasında bir sorun çıkmasa bile açılış ve kapanış da sorunlarla karşılaşacaklardır.

 

Red Dead Redemption 2 Hangi Bilgisayar Kaldırır?

Red Dead Redemption 2 oyununu yukarıda saymış olduğumuz özelliklere sahip bütün bilgisayarlar kaldırır. Red Dead Redemption 2 oyununu oynamak isteyen bütün oyuncular yukarıdaki sistem gereksinimlerine bakarak rahatça donanımlarını geliştirebilirler ya da donanım sahibi olabilirler. 

 

Umarım sizin için hazırladığımız bu detaylı rehber işinize yaramıştır. 

 

 

 

Total War Warhammer 2 Nedir?
Total War: Warhammer 2, sıra tabanlı strateji ve gerçek zamanlı bir taktik video oyunudur. Total War serisinin bir oyunu ve 2016 yılında çıkan Total W...
Pubg Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir?
Pubg oyununun tüm sistem gereksinimleri bilgilerine detaylı rehberimizden ulaşabilir, Hangi bilgisayarda nasıl oynayabileceğinizi öğrenebilirsiniz....