Quarry Sistem Gereksinimleri Nelerdir? - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Quarry Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Quarry Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

The Quarry oyununu bilgisayarında oynamak isteyen oyuncuların, PC özelliklerinin oyunun sistem gereksinimlerine uyum sağlaması gerekmektedir. Aksi takdirde oyunun açılması veya oynanması sırasında birçok problem meydana gelebilmektedir.

9 kamp denetçisinin kampta mahsur kalmasını anlatan bu oyunu, sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynayabilmek için PC’nin Quarry sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir.

god-of-war-figurine

PC Oyunları

Quarry minimum sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11
  • İşlemci: AMD FX-8350 veya Intel i5-3570
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 780 veya Radeon RX 470
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

The Quarry önerilen sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11
  • İşlemci: AMD Ryzen 7-3800XT veya Intel i9-10900K
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia RTX 2060 veta Radeon RX 5700
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Yukarıdaki özelliklere sahip olan bilgisayarlarda Quarry oyununu kolaylıkla oynayabilirsiniz. Minimum sistem gereksinimlerinde oyun sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Önerilen sistem gereksinimlerinde ise hem daha yüksek kalitede oyunu oynayabilir hem de oynama sırasında daha fazla keyif alabilirsiniz. Oyunu satın almadan önce bilgisayarınızın özelliklerini ve oyunun sistem gereksinimlerini karşılaştırmayı unutmayınız.

The Quarry

Quarry Oyunu Hangi Platformlarda Oynanabilir?

Quarry oyunu, sadece PC için değil birçok platform için ortak olarak yayınlanmış bir oyundur. Bu sebeple konsol ve PC olarak ayrı iki cihazda bu oyunu oynayabilirsiniz. Oyun PS 4, PS 5, XBOX ve Microsoft Windows platformları için piyasaya sürülmüştür. The Quarry oyununu PC’de oynamak için Microsoft Windows işletim sistemi kurulu olan bir bilgisayara ihtiyacınız vardır. Oyun MacOS ve diğer yazılımlara uygun değildir.

Quarry Nasıl Oynanır?

Quarry oyunu oynanış açısından oldukça kolay bir oyundur. Geniş bir hikayeye ve etkileyici içeriklere sahip olan oyunda en önemli detay korku ve gerilimdir. Korku dolu anlar yaşayarak gerileceğiniz bu oyunda her karar hayatta kalabilmeniz açısından önem taşır.

Oyunu dilerseniz tek oyunculu dilerseniz de çok oyunculu modda oynayabilirsiniz. Çok oyunculu oynanış seçeneği bulunan Quarry oyununu arkadaşlarınızla birlikte oynayarak daha eğlenceli vakit geçirebilir, isterseniz de tek başınıza oyunu bitirebilirsiniz.

Marvel's Spider-Man Remastered Sistem Özellikleri
Marvel’s Spider-Man Remastered oyunu Insomniac Games şirketi tarafından geliştirilmiş ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanmıştır. Oyu...
Quarry Nedir?
Quarry, gizem dolu bir video oyunudur. Oldukça kısa bir süre önce yayınlanan ve piyasaya çıkarıldığı andan itibaren tanıtımlarıyla dikkat çekmeyi başa...