Pubg New State Sistem Özellikler - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Pubg New State Sistem Özellikler

Pubg New State Sistem Özellikler

Pubg New State, Krafton oyun şirketinin geliştirip yayımladığı, Battlegrounds serisinden devam eden ve Battle Royale tarzındaki bir video nişancı oyunudur. 11 Kasım 2021 yılında oyuncular ile buluşan bu oyun, kısa zamanda birçok oyuncunun beğenisini kazanmayı başardı.
Şubat 2021’de ilk olarak Pubg: New State kod adında bir oyun geliştirdiğini duyuran Krafton şirketi, daha sonra Play Store’da ön kayıtları açmıştı. Bu noktada ön kayıt yapan kullanıcılar için de ödül olarak özel bir araba kozmetiği sunulmuştu. 2021’in Ağustos ayına gelindiğinde ise App Store için ön kayıt başlatıldı. Bu sayede 28 ülkede gerçekleştirilen oyunun alfa testi sona erdi ve oyunun geliştiricileri oyundaki geri dönüşlere göre düzenlemeleri uyguladı.

11 Kasım 2021 tarihinde oyunun tüm dünya için Play Store ve App Store tarafında çıkışı gerçekleşti. Oyuncularla buluşmasından sonra ilk gününde 1 milyondan fazla kes indirilmeyi başaran New State sürümü, gelişimine devam ediyor.


god-of-war-figurine

Pubg New State 9300NC + 930 Bonus

₺ 1.003,16

₺ 968,05

Pubg New State’in Farkı Ne?

İlk olarak bu oyunun Pubg 2 olarak nitelendirilmemesi gerekiyor. New State sürümü, 2018 yılında iOS ve Android için özel olarak çıkarılan Pubg Mobile ve 2020’de çıkan Pubg Mobile Lite oyunlarını takiben oluşturulmuş yeni bir oyundur. Oyunu Pubg Mobile’dan ayıran en büyük fark, oyunun 2051 yılında geçmesinden dolayı fütüristik yapıda olmasıdır. Buna bağlı olarak da silahların daha teknolojik, araçların daha geleceğe yönelik ve grafiklerin daha üst düzey olduğunu görmekteyiz. Oyunun son haline ve yapılan güncellemelere bakıldığında ise daha da gelişeceğini anlamaktayız.


Pubg New State

Pubg New State Mobil Sistem Gereksinimleri

Pubg New State’in mobil cihazlarda oynanabilmesi için gerekli özellikler;
 

  • İşletim sistemi ve sürümü: Android 6.0 ve üzeri ya da iOS 13 ve üzeri olmalı,
  • RAM: 2 GB ve üzeri olmalı,
  • CPU: 64-bit (ABI arm64 veya üstü) olmalı,
  • Open GL 3.1 veya üstü / Vulkan 1.1 veya üstü olmalıdır.
     

Genel olarak bakıldığında Pubg New State sürümünün birçok akıllı telefon ve tablette kolaylıkla çalışacağını söyleyebiliriz. Bu oyunun indirme boyutu 1.5 GB civarında olduğu için ve ek olarak indirme sonrasında cihazdaki kapladığı yer de artacağından mobil cihazınızda bu oyun için yeterli olacak alandan emin olmanız gerekir. Bu sayede sorunsuz bir indirme işlemi yapabilirsiniz.


god-of-war-figurine

Pubg New State 15,000NC + 1,800 Bonus

₺ 1.618,20

₺ 1.561,56

Pubg New State Bilgisayar Sistem Gereksinimleri

Pubg’nin yeni sürümü olan New State oyunu, bilgisayar üzerinden de oynanabilmekte. Tıpkı Pubg Mobile oyunu gibi hem telefon veya tablet hem de bilgisayar üzerinden oynanabilen bu oyun için bazı sistem gereksinimleri bulunuyor. Pubg New State sürümünde, Pubg Mobile’ın grafiklerine nazaran daha fazla yenilik ve özellik bulunduğu için biraz daha yüksek GB seviyesindedir. Oyunu rahatlıkla oynayabilmek için gerekli olan sistem gereksinimleri şunlardır;
 

  • CPU: 1.8 GHz (Intel veya AMD) 
  • GPU: NVIDIA GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600.
  • Bellek: 3 GB ve üzeri RAM
  • İşletim Sistemi: Windows 11, 10, 8.1, 8 ve 7
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 1 GB ve üzeri boş depolama alanı
     

Bilgisayarınızda daha önce Pubg Mobile çalıştırdıysanız, yüksek ihtimalle Pubg New State sürümünü de çalıştırıp oynayabileceksiniz. Aralarında farklılıklar olsa da genel olarak benzer yapıda oldukları için herhangi bir sorun yaşamazsınız. Fakat bu konuda unutulmaması gereken bir nokta var ki; New State sürümü, temel haliyle mobil cihazlar için geliştirilmiş bir oyundur. Bu sebeple bilgisayarınızda ne kadar iyi çalışacağı veya sizin bu oyundan ne kadar memnun kalacağınız da sizin tercihinize kalacaktır.

PUBG: New State Bilgisayarda Nasıl Oynanır? (2023)
PUBG sevenler için yeni bir soluk olan PUBG New State, mobil cihazlarda oynanabildiği gibi bilgisayarlarda da oynanabiliyor....
Lost Ark Başlangıç Rehberi
Sizler için hazırladığımız bu Lost Ark Başlangıç Rehberi ile Lost Ark oyununa kolayca başlayabilecek ve rakiplerinizin önüne geçebileceksiniz....