PUBG: New State Bilgisayarda Nasıl Oynanır? (2023) - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Pubg New State Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

PUBG New State oyunu, son dönemde hem PUBG severlerin hem de nişancı oyunlarına ilgi duyanların dikkatini çekmeyi başarıyor. Birkaç ay önce oyunculara sunulan bu oyun, Pubg Mobile ile birçok konuda benzeşse de farklılık yaşadıkları detaylar da bulunuyor.

PUBG New State oyununu PUBG Mobile oyunundan ayıran detayların başında oyunun farklı bir zaman diliminde geçiyor olmasıdır. Gelecek yıllardaki bir konsept içinde devam eden PUBG New State sürümünde oyun içi ekipmanlar da bu doğrultuda dizayn edilmiş. PUBG sevenler için yeni bir soluk olan bu oyun, mobil cihazlarda oynanabildiği gibi bilgisayarlarda da oynanabiliyor.


god-of-war-figurine

Pubg New State 1500NC + 80 Bonus

₺ 162,22

₺ 156,54

Pubg New State Nedir?

Pubg New State, Krafton oyun şirketinin geliştirip yayımladığı ve Pubg: Battlegrounds serisinin devam sürümü olarak ortaya çıkarılan video nişancı oyunudur. 2021’in Şubat ayında Krafton oyun şirketi, ilk olarak New State adı altında yeni bir sürüm geliştirdiğini duyurmuştu.

Krafton’un oyun severlere bu duyurusunun ardından Android cihazlar için ön kayıtlar açıldı. Bu noktada ön kayıt yaptıranlar için de oyun içi çeşitli hediyeler verilmişti. Birçok kişi tarafından duyulmayı başaran New State oyunu, daha sonrasında App Store için de ön kayıtlarını başlattı.

2021’in Temmuz ayına gelindiğinde Play Store için 20 milyonu aşkın ön kayıt oluşturmayı başaran bu oyun, 28 Ağustos tarihinde 28 ülkede sunuldu. Daha sonrasında çeşitli düzenlemeler yapıldı ve 22 Ekim 2021 tarihine gelindiğinde oyunun Medya Vitrin seçeneği yayınlandı. Sonrasında 50 milyon civarında ön kayıt yaparak rekoru kıran New State sürümü, 11 Kasım 2021 tarihinde resmi olarak App Store ve Play Store’da oyuncular için çıkarıldı. Çıktığı gibi ilgiyle karşılanan Pubg New State, ilk gününde bir milyondan fazla indirmeye ulaştı.

Pubg New State

Pubg New State Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Pubg New State oyununu bilgisayarınızda oynayabilmek için şu adımları uygulamanız gerekiyor;

Windows 10

  • İlk olarak Game Loop emülatörünü indirin.
  • İndirdikten sonra kurulumunu tamamlayın.
  • Sonrasında PUBG: New State’i indirin.
  • Artık oynamaya hazır durumdasınız.

Windows 11

  • İlk olarak WSTools APK yükleyicisini indirin.
  • İndirdikten sonra kurulumunu da tamamlayın.
  • Üçüncü aşamada PUBG New State'i indirin ve kurulumunu gerçekleştirin.
  • Artık oynamaya hazır durumdasınız.

WSTools veya buna benzer bir APK yükleyicisinin desteği ile bilgisayarınız üzerinden PUBG: New State oyununu oynayabilirsiniz. Bu APK yükleyicilerinden tercihinizi bilgisayarınızın Windows 11 veya Windows 10 olmasına göre yapmalısınız. New State oyununu Windows 10’da oynamak istiyorsanız Game Loop veya buna benzer bir emülatör desteğiyle kurmanız gerekiyor. Fakat en nihayetinde Pubg: New State oyunu mobil cihazlar için çıkarılması sebebiyle performans veya grafik açısından beklentilerinizden farklı olabilir.

Pubg New State Nasıl Oynanır?

PUBG: New State oyununda temel olarak 100 oyuncunun mücadelesi hikayeyi oluşturur. Bu 100 oyuncu, oyunun ana haritası olan TROI isminde uzak bir adada bir uçaktan paraşütle atlayarak malzemelerini toplamaya veya hayatta kalan son kişi olmaya çalışmakta. Hayatta kalmaya çalışırken diğer oyuncular ile savaşması üzerine kurulan bu nişancı oyununun Pubg Mobile’den en temel farkı; silahların, arabaların ve oyun içi mekaniklerin daha fütüristik bir yapıda olmasıdır. TROI adasının fütüristik çevresi, yeni mimarileri ve oyunun geçtiği 2051 yılına uygun mekanikleri ile oyuncular için farklı bir deneyim sunuluyor. Kuzey Amerika Birleşik Devletleri’nde geçen bu oyunun yeni özellikleri arasında dronlar, neon manzaralar, balistik kalkanlar ve ölü arkadaşlarını diriltebilme gibi detaylar yer alıyor. Ek olarak düşen düşmanları işe alma gibi daha birçok mekaniğin yer aldığı New State oyunundaki araba, motorsiklet, tekne ve planör gibi birçok yeni nesil araç da oyuncuları keyiflendiren unsurlar arasında yer alıyor.


god-of-war-figurine

Pubg New State 3600NC + 250 Bonus

₺ 389,78

₺ 376,14

PUBG: New State oyunu kapsamında birinci ve üçüncü kişinin bakış açısını içeren ve bu bakış açıları arasında geçiş yapabilen kamera açıları, yıkılabilir pencere ile kapılara sahip etkileşimli nesneler ve daha önce görülmemiş yapı gibi unsurlar yer alıyor. Oynanış kapsamında farklı ateşleme modu seçimleri ile el bombası fırlatıcıları, dipçikler, kabzalar, nişangahlar ve susturucu gibi farklı araçlar ile donatılabilecek silah özelleştirmelerinin yer aldığı bu oyun, geliştirilmeye devam ediyor.

Oyundaki Team Duel gibi çeşitli modlar ve bununla birlikte birçok oyuncunun ilgisini çekebilecek aksesuarlar sayesinde eski Pubg oyuncularına ve farklı deneyimler arayanlara keyifli oynayış imkanı sunuyor. Bir ana ve bir ikincil olarak 4 adede kadar silah seti seçebileceğiniz ikincil bir 4v4 çok oyunculu modunu da içeren New State oyunu, Pubg Mobile kadar popüler olmayı hedefleyen bir oynanış deneyimi sunuyor.

Pubg New State İnceleme
Pubg New State NC’deki grafiklerin mobil cihazların tüm sınırlarını zorlayacağını belirtiyor. Ayrıca oynanış kısmında hayatta kalmak için yeni yolları...
Pubg New State Sistem Özellikler
Pubg New State, Krafton oyun şirketinin geliştirip yayımladığı, Battlegrounds serisinden devam eden ve Battle Royale tarzındaki bir video nişancı oyun...