PUBG Mobile Popülerlik Silme Rehberi (2023) - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Pubg Mobile Popülerlik Silme

PUBG mobile popülerlik silme adımları genellikle daha önce hayranlara sahip olan kullanıcıların tercih edeceği yöntemler arasında yer alır. PUBG Mobile uygulaması tarafından sunulan oyun dışı özelliklerden biri olan popülerlik, oyuncuların birbirine hediye göndermesine olanak sağlar.

Ayrıca popülerlik sadece gönderilen oyuncular arasında sınırlı kalmaz. Hangi oyuncunun size ne kadar fazla hediye gönderdiği popülerlik listesinde bulunmakta olan özelliklerden biridir. Bu nedenle popülerlik bilgilerini ve size hediye gönderen kişileri farklı oyuncular da diledikleri zaman görebilmektedir. Popülerlik durumunun farklı kullanıcılar tarafından görülmesini istemeyen veya tamamen popülerlik kaydını gizlemek isteyen bireyler tarafından genellikle PUBG mobile popülerlik silme yöntemleri merak edilmektedir. Çeşitli adımlar doğrultusunda popülerlik listesini silmek mümkündür.

god-of-war-figurine

PUBG Mobile 1500 + 300 UC

₺ 813,20

PUBG Mobile içerisinde popülerliğini silsen bile Uc'lerinle hava atmaya devam et! UC'en yoksa hemen şimdi PUBG UC Satın Al!

 

PUBG Mobile Popülerlik Nasıl Silinir?

PUBG mobil popülerlik silme işlemi bazı PUBG mobile oyuncuları tarafından tercih edilebiliyor. Popülerlik listesini ve sıkı hayranları silmek için takip edilmesi gereken adımlar ise genel olarak şu şekilde;

  • Öncelik olarak PUBG Mobile uygulamasını cihazda açın,
  • Ardından PUBG mobile lobiye giriş yapın
  • Sonrasında lobi ekranında sol üst köşede bulunan avatarınızı seçin
  • Ardından açılacak olan menüde kalem simgesine tıklayın
  • Sonrasında kategori sekmesinden bağlantılara tıklayın ve kapat seçeneğini tercih edin.

Yukarıdaki adımlar doğrultusunda PUBG Mobile popülerlik silme işlemi yapılmaktadır. Bu işlem direkt olarak popülerlik listesinin gizlenmesine yardımcı olur. Ancak bununla birlikte popülerlik kısmından direkt olarak bir kullanıcıyı da silmek mümkündür. Bunun için yine aynı adımların takip edilmesi, PUBG popülerlik mesajlarına girilmesi ve kişi seçilerek sil seçeneğinin tıklanması gerekir. Bu adımlar doğrultusunda popülerlik listesini tamamen silmeden herhangi bir kişiyi liste dışarısına çıkartmak mümkündür.

Pubg Mobile Popülerlik

PUBG Mobile Popülerlik Nedir?

PUBG Mobile günümüzde en çok tercih edilen mobil ve çevrimiçi oyunlar arasında yer alır. Bu uygulamada oyun dışı pek çok özellik de bulunmaktadır. Bu özellikler arasında oyuncuların birbirlerine hediye göndermesi de yer alır. Birbirlerine hediye gönderen oyuncular bir anlamda popülerlik elde edebilir.

Örneğin bir oyuncu birkaç kullanıcıdan çeşitli hediyeler alır ve bu sayede popülerliği artar. Ancak oyuncunun hangi kullanıcıdan ne kadar hediye aldığı da popülerlik listesinde bulunmaktadır. Bu liste hem liderlik tablosu için öncem taşırken aynı zamanda popülarite kralı ve popülarite çaylağı gibi unvanların alınmasına yardımcı olur. Popülerlik özelliği PUBG Mobile oyununda en çok tercih edilen oyun dışı özelliklerden biridir.

Tüm VALORANT Haritaları - Rehber (2023)
Valorant'ın en çok merak edilen güncel haritaları ve haritalarla ilgili detaylı bir rehber....
VALORANT TPM 2.0 Hatası Çözümü Nasıl Yapılır (2023)
VALORANT TPM 2.0 hatası ve çözümlerine dair detaylı bir rehber. Bu rehber sayesinde Windows 11 TPM sorununu çözebileceksiniz!...