Pathea Games Yeni Eğitim Simülatörü Let's School Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Pathea Games Yeni Eğitim Simülatörü Let's School Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Let’s School Nedir
Let's School'da oyuncular, ilk atılan temelden günlük operasyonlara kadar okullarının her yönünü kontrol etme gücüne sahipler. Aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce farklı tesis ve yüzlerce farklı öğretim aracı ile öğrencilerin sınavlarında başarılı olmasına olanak tanımak ve bir sonraki akademik yıl için daha fazla fon kazanmak amacıyla ne tür bir okul inşa etmek ve işletmek istediğinizi tanımlayabileceğiniz bir eğitim simülasyon oyunudur.



Let's School, bir okul yöneticisi olarak becerilerinizi test edecek ve sizleri zorlayacak bir oyun. Okulunuzun geleceği üzerinde büyük etkisi olacak zor kararlar vermeniz gerekecek. Akademik mükemmelliğe mi odaklanacaksınız yoksa müfredat dışı etkinliklere mi odaklanacaksınız?

Oyun İki Temel Niteliğe Sahip


 

•    Okul inşaatı ve tasarımı : Öğrencilerinizin ve öğretmenlerinizin ihtiyaçlarını karşılayan bir okul inşa etmeniz gerekecek. Buna sınıflar ve yurtlardan spor tesislerine ve oyun alanlarına kadar her şey dahildir

•    Öğrenci ve öğretmen yönetimi : Öğrenci yapınızın ve fakültenizin dinamiklerini yönetmeniz gerekecek. Bu, akademik performanstan disipline ve ders dışı etkinliklere kadar her şeyi içerir.

 

Özellikler

Okul inşaatı ve yönetiminin temel mekaniğine ek olarak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi başka özelliğe de sahip.

Çeşitli özelleştirme seçenekleri :  Okulunuzun görünümünü, müfredatını ve müfredat dışı aktivitelerini özelleştirebileceksiniz.

Öğrenci Yapısı : Öğrencilerin kendilerine özgü karakter ve ilgi alanları olacak. Başarılı bir öğrenci topluluğu istiyorsanız, öğrencileri motive etmeniz gerekir. 



Let's School, kesinlikle her yaştan oyuncuya hitap edecek bir oyun. Kendine tarz oynanışı ve pixel görselleri ile oyunlcuları eğlendireceğine inandığım bir temaya sahip .

 Son olarak Sizlere resmi tanıtım videosu ile veda ediyoruz . 

 

Skull Island Rise Of Kong Trailer'ı Paylaşıldı
Skull Island: Rise of Kong, King Kong'un başrol oynadığı yeni bir aksiyon-macera oyunu ve bu yılın sonlarında PlayStation, Xbox, Switch ve PC'ye çıkac...
Baldur's Gate 3, Steam'de 500.000 Eşzamanlı Kullanıcıya Ulaştı
Yıllar süren geliştirme çalışmalarının ardından Baldur's Gate 3 nihayet PC'de yayınlandı. ve hızla büyük rakamlara ulaştı. ...