Skull Island Rise Of Kong Trailer'ı Paylaşıldı - Oyun Haberleri - eTail Blog
Skull Island Rise Of Kong Trailer'ı Paylaşıldı

Skull Island: Rise of Kong, King Kong'un başrol oynadığı yeni bir aksiyon-macera oyunu ve bu yılın sonlarında PlayStation, Xbox, Switch ve PC'ye çıkacak.

Oyuncular, Kong'u (muhtemelen Kral olmadan önce) adadaki en üst noktaya ulaşmak için mücadele eden dinozorlar, devasa yılanlar ve diğer yaratıklarla dolu tehlikeli bir dünyada kontrol edecekler. Kong'un güçlü yeteneklerini kullanarak bu yaratıkları ortadan kaldırmak ve adanın egzotik ve tehlikeli ortamında hayatta kalmak için strateji ve becerilerini kullanmaları gerekiyor.

Oyun, yolculuğunuza bir yetim olarak başladığınız ve ardından besin zincirinin zirvesine ulaştığınız ve sonunda ebeveyninizin ölümünden sorumlu olan canavar Gaw'dan intikam aldığınız bir köken hikayesi olarak sunuluyor. Dövüşen dinozorların yanı sıra Kafatası Adası'nı keşfedecek ve diğer bölgelerdeki koleksiyon parçalarını ve sırları ortaya çıkaracaksınız.



Skull Island: Rise of Kong’ ortalamanın altında grafikler, hikaye ve kendine has oyun mekanikleriyle oyunculara sunmayı hedefliyor. 

Oyunda, ilkel canavar dalgalarına, benzersiz patronlara ve Kong'un yoluna çıkan diğer her şeye karşı savaşmalısınız.

Skull Island: Rise of Kong için bir çıkış tarihi yok, ancak bu sonbaharda PlayStation, Xbox, Switch ve PC'ye çıkıyor.

Valorant Champions 2023 Detayları Paylaşıldı!
Merakla beklenen VALORANT Champions 2023 etkinliği , skin seti ve detaylar paylaşıldı....
Pathea Games Yeni Eğitim Simülatörü Let's School Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Pathea Games, Let's School adını verdikleri yepyeni bir eğitici simülasyon oyunu çıkardı . Temel olarak yapabileceğiniz en iyi eğitim deneyimini yapac...