Baldur's Gate 3, Steam'de 500.000 Eşzamanlı Kullanıcıya Ulaştı - Oyun Haberleri - eTail Blog
Baldur's Gate 3, Steam'de 500.000 Eşzamanlı Kullanıcıya Ulaştı

Baldur's Gate 3'ün büyük olacağını hepimiz hissediyorduk ama bu kadar ihtişamlı olacağını düşünememiştik . Baldur’s Gate 3 D&D RPG'si, piyasaya çıktığı ilk gün 400.000, ikinci gününde Steam'de eşzamanlı 500.000 oyuncuyu aştı.

Büyük mü hayır, çok BÜYÜK 

Larian patronu Swen Vincke;

Larian'daki BT ekibine maksimumda yaklaşık 100.000 beklemeleri gerektiği konusunda bilgi verildiğini, bu nedenle muhtemelen işlerin herkes için sorunsuz olduğundan emin olmak için çok çalıştıklarını söyledi. 

Larian'ın yayın direktörü Michael Douse ; 500.000 rakamının "akıllara durgunluk veren" olduğunu söyledi.

Baldur's Gate 3, 2023'ün en büyük PC lansmanlarından biri ve bazı ilk ölçümlere göre Star Wars Jedi: Survivor ve Resident Evil 4'ün yeniden yapımı gibi oyunları geride bıraktı.

Son zamanlarda online oyunlara olan ilginin artması, tek oyunculu oyunların ve RPG'lerin hala büyük bir oyuncu kitlesi tarafından sevildiğini ve önemsendiğini gösteriyor. Baldur's Gate 3, bu tarz oyunlara olan ilginin hala canlı olduğunu kanıtlayarak büyük başarılar elde ediyor.

Oyunun daha ilk günden gösterdiği bu başarısı, oyun dünyasındaki değişen trendlere rağmen tek oyunculu oyunlara ve RPG türüne olan bağlılığın hala güçlü olduğunu gösteriyor. 

Umarım Baldur’s Gate 3, gelecekte çıkacak olan yapımlara muazzam bir örnek olacaktır . 


 

Pathea Games Yeni Eğitim Simülatörü Let's School Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Pathea Games, Let's School adını verdikleri yepyeni bir eğitici simülasyon oyunu çıkardı . Temel olarak yapabileceğiniz en iyi eğitim deneyimini yapac...
Call Of Duty: Modern Warfare 3'ün 10 Kasım'da Çıkacağı Onaylandı
Activision, bu yılki Call of Duty oyununu resmen onayladı ve söylentilere göre Call of Duty: Modern Warfare III. Activision bir tanıtım videosunda "Ni...