Pathea Games Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Pathea Games Nedir?

Pathea Games Nedir?

Pathea Games uzun süredir oyun sektöründe var olan yayıncı ve oyun geliştiricisidir. Video oyun geliştiricisi olan bu şirket, birçok farklı kategoriye ve platforma oyunlar çıkarır. PC, Konsol ve mobile sistemleri için sürekli olarak oyun üreten ve yayınlana Pathea Games günümüzdeki popüler video oyun geliştiricilerinden biridir. Ayrıca bu oyun şirketi büyük bir geliştirici ve üretici ağına sahiptir.

 

Pathea Games Tarihi Nedir?

Pathea Games 2010 yılında kurulmuş ve bu yıldan itibaren belirli aralıklarla oyun geliştirmiş bir şirkettir. 2010 yılında kurulmuş olan bu şirketin merkezi ise Çin’dedir. Çin’in Chongqing şehrinde yer alan merkez ile yönetilen Pathea Games kurulduğu yıldan itibaren çok sayıda oyun geliştirmiş ve bu oyunları farklı platformlarda yayınlamıştır. Şirketin CEO’su ise Zifei WU’dur.

 

Pathea Games Oyunları Nelerdir?

Pathea Games farklı platformlar için oyun geliştirir. Ayrıca bu oyunları PC, XBOX, PS ve Mobile platformlarında yayınlar. Şirketin geçmişten günümüze çıkardığı oyunlar ise şu şekildedir;

 

  • My Time at Sandrock
  • Ever Forward
  • Super Buckyball
  • My Time at Portia
  • Planet Explorers
  • Protoform

 

Pathea Games En Bilinen Oyunu Nedir?

Birçok platform için oyun yayınlayan ve 10 yıl gibi bir kısa süre içerisinde 10’a yakın oyun geliştiren bu şirketin tanınmasını sağlayan oyun ise My Time at Portia’dır. Pathea Games, My Time at Portia ile adını duyurmayı başarmıştır. Çiftçiliği baz alan ve bu alana farklı bir yaklaşım katan bu oyun, oyuncuların en çok beğendiği oyunlar içerisinde yer alıyor. Oyuncuların keyifli bir şekilde çiftçilik yapabilmesini sağlayan bu oyunda aynı zamanda birbirinden farklı teknolojiler de bulunuyor. Yani oyuncular çiftçilik yaparken yarı otomatik sulama sistemleri gibi avantajlardan faydalanabiliyor. Eğlenceli oyunlar arasında yer alan My Time at Portia, yayınlandığı günden itibaren çok sayıda oyuncu tarafından tercih ediliyor.

 

Pathea Games Hangi Sistemlere Oyun Yayınlamıştır?

Pathea Games birçok oyun platformu için yeni oyunlar geliştirir. Bu platformlar içerisinde PC, XBOX, PS ve Mobile cihazlar yer alır. Pathea Games şirketi tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunların platformları şu şekildedir;

 

  • My Time at Portia

PC, XBOX ve PS; 15 Ocak 2019

  • Ever Forward

PC; 13 Ağustos 2020

  • Planet Explorers

PC; 8 Kasım 2015

 

 

 

 

 

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2023
...
Playdigious Nedir?
Playdigious farklı platformlar ve sistemler için video oyun geliştiricisi olan bir şirkettir. ...