Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2023 - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2023

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2023

Tencent games tarafından piyasaya sürülen PUBG oyunu, ilk çıktığı günden itibaren milyonlarca kez indirildi ve dünya genelinde 200 milyondan fazla oyuncuya sahip. Bu da onu dünyanın en başarılı oyunlarından biri haline getirdi. Bu yazıda PUBG Mobile'ı PC'nize nasıl indirip kuracağınızı, ayrıca Gameloop'un ne olduğunu ve Pubg Mobile Lite iOS'u nasıl İndirebileceğinizi göstereceğiz.

Pubg Mobile Pc'ye Nasıl Yüklenir?

PUBG Mobile oyunu o kadar popüler hale geldi ki, sadece bir oyundan çok bir yaşam tarzı haline geldi. Artık bilgisayarlarında PUBG Mobile oynamak isteyen oyuncular var. Peki PUBG Mobile Pc'ye nasıl kurulur? Eğer siz de pc'ye pubg mobile kurmak isteyen oyunculardansanız makalemizi okumaya devam edin.

PUBG Mobile oyununu pc'de oynamak için emülatöre ihtiyacınız olacak. Birçok çevrimiçi olarak kullanılabilen çok sayıda emülatör var ancak bu kılavuz için Gameloop emülatörünü kullanacağız. Gameloop emülatörünü indirip yükledikten sonra uygulamayı açın ve google hesabınızla oturum açın veya henüz bir google hesabınız yoksa bir tane oluşturun.

Pubg Mobile Lite iOS Nasıl İndirilir?

PUBG'nin mobil versiyonuna Pubg Mobile Lite denir. Bu oyun, düşük kaliteli Android akıllı telefonlarda ve tabletlerde ve iOS cihazlarda sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcı, PUBG oyununu Android kullanıcıları için Google Play Store'dan ve iOS kullanıcıları için App Store'dan indirebilir.

Oyuncunun, oyunu cihazına yüklemek için Google Play Store veya App Store'dan uygulamayı indirmesi gerekir; bu birkaç dakika sürecektir.

Gameloop Nedir?

GameLoop, Pubg oyununu geliştiren ve yayınlayan Tencent firması tarafından çıkarılan, Windows işletim sistemini kullanan oyuncuların iOS ve Android sistemlerindeki mobil oyunlarını oynamasını sağlayan bir emülatördür. GameLoop, Geliştiricisi olduğu Tencent tarafından, oyunların daha güzel bir performansta çalışması için ve oyunculara kullanım kolaylığı sağlamak açısından optimize edilmiş bir Android tabanlı emülatördür.

PUBG Mobile oynamak isteyen oyuncu, Gameloop'u indirdikten sonra kurulum yapıp sırası ile şu adımları izlemelidir:

1. Adım: Gameloop uygulamasını açın, Ara'ya dokunun, "Pubg" yazın ve PC için Pubg Mobile'a dokunun.

2. Adım: Pubg Mobile'ı yüklemek için Yükle'ye dokunun.

3. Adım: Oyunu yükledikten sonra kütüphanenize girerek oyunu başlatın.

PUBG UC satın almak için tıklayınız.

 

PUBG UC hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz.

Pubg Şekilli Nick Yazma Rehberi | En iyi Nickler (2023)
En güzel Pubg şekilli nickler, semboller ve şekilli isim yazma rehberi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz....
Pathea Games Nedir?
Pathea Games uzun süredir oyun sektöründe var olan yayıncı ve oyun geliştiricisidir....