Midnight Fight Express Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Midnight Fight Express Nedir?

Midnight Fight Express, yakın tarihte yayınlanan ve kısa süre içerisinde adından söz ettirmeyi başaran oyunlardan biridir. Bu oyun dövüş kategorisinde yer almakta ve farklı atmosferik dünyasıyla oyuncuların hem aksiyon içerisinde olmasını hem de doyasıya eğlenmesini sağlamaktadır. Midnight Fight Express, kısa süre önce yayınlanmış olmasına rağmen çok sayıda oyuncuya ulaşmayı başarmış video oyunlarından biridir. Aynı zamanda bu oyun bağımsız oyun geliştiricileri tarafından tasarlanmış oyunlar arasında da yer almaktadır.

Farklı bir konuya ve hikayeye sahip olan bu oyunda çılgınlar gibi etrafınızdaki düşmanları yumrukluyorsunuz. Konu anlamında fazlasıyla ilgi çeken Midnight Fight Express, sürekli bir dövüş aksiyonu içerisinde çok daha fazla eğlenmenizi sağlıyor. Oyunda amacımız bir suç çetesine karşı savaşmak ve adamlarını döverek suç çetesini çökertmek. Hikayeyi başta biliyor, oynuyor ancak polise yakalandığımız için unutuyoruz. Ardından birilerini dövmeye başlayarak tekrar hikayeyi hatırlıyoruz. Midnight Fight Express hem konu hem de aksiyon bakımında oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşılayan bir oyun.

Midnight Fight Express Yapımcısı Kimdir?

Midnight Fight Express oyununun tasarımcısı ve geliştiricisi bağımsızdır. Bu sebeple oyun bağımsız oyun geliştiricileri kategorisinde de yer almaktadır. Oyunu tasarlayan Jacob Dzwinel’dir. Ayrıca oyunun geliştirme kısmını da yine Jacob Dzwinel üstlenmektedir. Oyunun çeşitli mağazalarda ve platformlarda yayınlanmasını sağlayan şirket ise Humble Bundle Games şirketidir. Bağımsız oyun geliştiricilerle çalışmakta olan şirket Midnight Fight Express oyununun yayıncılığını ve yapımcılığını üstlenmektedir. John Graham ve Jeff Rosen tarafından kurulmuş olan bu şirket, geçmişten günümüzde pek çok bağımsız oyun geliştiricisi ile çalışmış ve çok sayıda oyunun yayıncılığını üstlenmiştir.

Midnight Fight Express

Midnight Fight Express Ne Zaman Yayınlandı?

Midnight Fight Express kısa süre içerisinde adını duyurmayı başarmış ve birçok oyuncuya ulaşmış oyunlardan biridir. Oyun ilk kez 2022 yazında yayınlanmıştır. Midnight Fight Express oyunun ilk sürümü 23 Ağustos 2022 tarihinde piyasaya sürülmüş ve çeşitli dijital kanallarda yerini almıştır.

23 Ağustos 2022 tarihinde piyasaya sürülen oyunun tek bir sürümü de bulunmuyor. Oyunu birçok platformda oynayabilmek mümkündür. PC başta olmak üzere oyun aynı tarih içerisinde farklı platformlar için de eş zamanlı olarak yayınlandı. Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Xbox Series ve Microsoft Windows platformları için de 2022 Ağustos ayında piyasaya sürülmüştür.

Midnight Fight Express Ücretli Mi? Fiyatı Ne Kadar?

Midnight Fight Express oyununu indirmek ve oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak oyunu satın almaları gerekmektedir. Oyunun herhangi bir ücretsiz sürümü bulunmamakta ve tam versiyona ulaşabilmek için oyunu satın almanız şarttır. Midnight Fight Express oyununu oynamak ve satın almak isteyen oyuncuların Midnight Fight Express sayfasını ziyaret etmesi yeterlidir. Oyunun farklı DLC’leri de bulunmaktadır. Oyunu farklı mağazalardan satın alarak konsolunuzda da oynayabilirsiniz. Ancak fiyatlar dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Bu sebeple oyunu satın almadan önce oyununuzu istek listenize eklemeyi unutmayınız.

Midnight Fight Express Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygun?

Midnight Fight Express içerisinde şiddet, kavga ve kan gibi ögeler barındırmaktadır. Bu sebeple yetişkin oyuncular tarafından oynanması gerekebilir. Aksiyon ve dövüş üzerine olan bu oyunda çocuk oyuncular için pek çok olumsuz örnek oluşturabilecek anlarla karşı karşıya kalabilmek mümkündür. Bu nedenle yetişkin içerik uyarısıyla oyunu oynamadan önce karşılaşabilirsiniz. Yaş aralıkları ve sınırları ülkeye göre değişiklik gösterebilir.

Midnight Fight Express oyununda Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japonca dil seçenekleri oyunda bulunmaktadır. Desteklenen diller hem menüde hem de hikaye sırasında alt yazı olarak yer alır.

Midnight Fight Express

Midnight Fight Express Nasıl İndirilir?

Midnight Fight Express oyununu bilgisayarlarında veya konsollarında oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak oyunu satın almaları ve daha sonrasında indirmeleri gerekir. Oyunu cihaza indirmeden oynayabilmeniz mümkün değildir. Midnight Fight Express indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  1. Midnight Fight Express sayfasını eTail'de açın ve daha sonra hesabınıza giriş yapın.
  2. Ardından arama butonuna oyunun adını yazın.
  3. Sonrasında arama sonuçlarında oyunu bulun ve sepetinize ekleyerek ödeme işlemlerini tamamlayın.
  4. Ardından Steam uygulamasını açın ve kütüphane sekmesine girin.
  5. Sonrasında kütüphanenizde eTail'den satın aldığınız keyi etkinleştirin ve oyunu yükleyin.
  6. Midnight Fight Express oyununu yukarıdaki adımları takip ederek kolaylıkla indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Midnight Fight Express Sistem Gereksinimleri Nedir?

Midnight Fight Express oyununu bilgisayarınızda herhangi bir kasma veya donma gibi problemler yaşamadan oynayabilmeniz için bilgisayarınızın sistem özelliklerinin, oyunun sistem gereksinimlerini karşılaması gerekir. Oyunun sistem gereksinimleri minimum ve önerilen sistem gereksinimleri olarak ikiye ayrılır.

Midnight Fight Express minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir;

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i7-7500U veya eşdeğeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 620 veya eşdeğeri
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Midnight Fight Express önerilen sistem gereksinimleri ise aşağıdaki gibidir;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11
  • İşlemci: Intel Core i5-4670K veya eşdeğeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 660 veya eşdeğeri
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Midnight Fight Express

Midnight Fight Express Konusu Nedir?

Midnight Fight Express oyunu konu açısından oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahiptir. Dünyada var olan gizemli bir drone seni bir ekibe dahil ediyor. Ekiple dünyayı kurtarmaya çalışıyor ve bu görevi kabul ediyorsun. Her gece sana belirli görevler veriliyor ve belirli bir amaç doğrultusunda dövüşüyorsun. Oyunda drone ekibinin ve senin amacın suç çetelerini çökertmek.

Midnight Fight Express fazlasıyla hareketli, akıcı ve eğlenceli bir oyun. Bu sebeple kendinizi beklenmedik bir aksiyon içerisinde hissedebilir ve dövüşürken çok eğlenebilirsiniz. Oyunda emrinizde birçok çevre aracı da bulunuyor. Her çevre aracını suç çetesini çökertmek için kullanmayı ve doğru dövüş teknikleri ile düşmanlarınızı yok etmeyi unutmayın. Oyunda bol bol gördüğünüz kişilere yumruk ve tekme atmanız mümkün.

god-of-war-figurine

Midnight Fight Express

₺ 166,00

₺ 120,35

Midnight Fight Express Nasıl Oynanır?

Midnight Fight Express genel olarak basit bir oynanışa sahip oyunlardan biridir. Ancak ne kadar basit gibi görünse de oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken birçok nokta vardır. Oyunda öncelikle farklı dövüş hareketleri denemelisiniz. Sadece yumruk atarak rakiplerinizi yenemezsiniz. Yenseniz de rakiplerinizi yok etmek için harcadığınız süreyi ve işinizi kolaylaştırmak için farklı dövüş teknikleri denemenizde fayda vardır.

Yakın dövüş hareketlerinizi çeşitli silahlarla güçlendirebilirsiniz. Balta, bıçak ve balyoz kullanarak rakiplerinize karşı daha kolay üstünlük elde edebilirsiniz. Ayrıca sadece bunlar değil çevrenizde gördüğünüz her şeyi bir silah olarak kullanabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte Midnight Fight Express oynarken dilediğinizde karakterinizi özgünleştirebilirsiniz. Farklı kıyafetler, stiller ve yeni dövüş teknikleriyle bambaşka bir karaktere sahip olabilirsiniz. Oyun fazlasıyla aksiyonlu ve suç çetesini çökertmek için sokaklarda dolaşmayı unutmayın. Ayrıca tüm bunları yaparken de polise yakalanmamaya dikkat edin.

Scorn Nedir?
Scorn, hayatta kalma konusuna sahip, aksiyon dolu ve etkili video oyunlardan biridir. Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan bu oyun, henüz çıkmadan bi...
Uncharted Nedir?
Uncharted serisi Naughty Dog, Bend Studio ve One Loop Games gibi farklı şirketler tarafından geliştirilmiş bir oyundur....