Lol RP Fiyatları 2023 - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Lol RP Fiyatları 2023

Lol RP Fiyatları 2023

Lol RP fiyatları 2023, geçtiğimiz yıla göre değişiklik gösteriyor. Daha önce zam geleceği duyurulan RP fiyatlarına beklenen 2022 zammı geldi. Bu sebeple 2022 yılında LOL RP satın almak isteyen oyuncular fiyatın ne kadar olduğunu merak edebiliyor.

Riot Games tarafından yayınlanan bir MOBA oyunu olan League of Legends, sürekli olarak en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Oyuncular, oyunda yeni ürünler ve ekipmanlar satın almak isteyebiliyor. Bunun için de oyunda kullanılan para birimi olan RP’lere ihtiyaç duyuyorlar. Oyuncular belirli ücretler karşılığında RP satın alarak oyun içerisinde dilediği gibi kullanabiliyor. Oyunda oyuncular RP karşılığında kostümler, ekipmanlar ve bazı gelişim kartlarını satın alabiliyorlar. Bu nedenle LOL RP’lere sahip olmak oyuncular için fazlasıyla önemli.

Peki Lol RP fiyatları 2023 ne kadar oldu? 2023 LOL RP zammı geldi mi? LOL RP fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Lol RP Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Geçtiğimiz dönemlerde Lol RP fiyatlarına zam geleceği duyurulmuştu. 2022 yılı zammı yapılan RP’ler artık 2021 yılındaki fiyatlara göre alınamıyor. Lol RP fiyatları 2022 listesi ise şu şekilde;

Güncel LOL RP fiyatları yukarıdaki gibidir. RP satın almak isteyen oyuncuların öncelik olarak bu ücretleri ödemeleri gerekmektedir. Oyuncular ücretlerini ödeyip RP satın aldıktan sonra, aldıkları miktar hesaplarında aktif edilmektedir. Böylelikle oyuncular sahip oldukları LOL RP ile oyun içerisinde birçok ürün satın alabilmektedir.

Lol RP Nereden Satın Alınır?

Lol RP satın almak için birçok yöntem tercih edebilirsiniz. Dilerseniz oyun içerisindeki menülerden yardım alarak direkt olarak RP satın alabilir veya RP satışı yapan mağazalardan biri olan eTail.com.tr üzerinden hemen şimdi League of Legends RP satın alabilirsiniz. eTail üzerinden dilediğiniz kadar Lol RP satın alabilmeniz mümkündür. 

Lol RP Nasıl Kullanılır?

Satın aldığınız LOL RP kodlarını aktif etmek ve oyun içerisinde RP’leri kullanabilmek için belirli adımları uygulamanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımları takip ederek LOL RP paralarınızı kullanabilirsiniz;

  1. Oyunu açın ve oyun hesabınıza giriş yapın.
  2. Ardından oyun menüsü içerisinde yer alan mağaza ikonuna tıklayın ve mağazaya giriş yapın.
  3. Sonrasında mağaza menülerinde yer alan RP Satın al butonuna tıklayın
  4. eTail.com.tr'den aldığınız kodları aktif etmek için ise RIOT Pin ve Kodlar seçeneğine tıklayın.
  5. Kod alanına sahip olduğunuz kodu girin ve işlemi tamamlayın.

Yukarıdaki adımlar doğrultusunda satın aldığınız Lol RP’ler aktif edilecektir. Ardından dilediğiniz gibi RP kullanabilirsiniz.

Draw Distance S.A. Nedir?
Draw Distance S.A. daha önce farklı adlar ile de piyasada yer almış deneyimli bir video oyun yapımcı şirketlerinden biridir. Bu şirket bağımsız oyun g...
Steam İndirme Hızı Nasıl Arttırılır? (2023)
Steam indirme hızı arttırma, oyun indirme süresini daha kısa sürede gerçekleştirmek açısından fazlasıyla önemli. Oyuncular Steam mağazasından yeni bir...