Draw Distance S.A. Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Draw Distance S.A. Nedir?

Draw Distance S.A. Nedir?

Draw Distance S.A. daha önce farklı adlar ile de piyasada yer almış deneyimli bir video oyun yapımcı şirketlerinden biridir. Bu şirket bağımsız oyun geliştirme stüdyosu ve yayıncısı olarak da bilinmektedir. Çeşitli oyunlar geliştirmekte olan şirket hem bağımsız oyuncularla çalışmakta hem de bağımsız oyuncular tarafından geliştirilen oyunların çeşitli platformlarda yayınlanmasını sağlamaktadır.

Günümüzde birçok oyunla adını duyurmayı başaran Draw Distance, oldukça başarılı oyunlarla da çok sayıda oyuncuya ulaşmıştır. Şirketin geçmişten günümüze birçok oyun ödülü de bulunmaktadır. Draw Distance PC, PS4 ve XBOX başta olmak üzere birçok platforma oyun geliştirmekte ve bu platformlarda oyunları yayınlamaktadır. ANDROİD ve IOS üzerinde de oyunlar yayınlamakta olan şirket kısa süre içerisinde ün kazanmayı başarmıştır.

Draw Distance Tarihi Nedir?

Draw Distance A.S şirketi, oldukça büyük bir deneyime sahiptir. Şirket yaklaşık olarak 10 yılı aşkın çeşitli platformlar için oyunlar yayınlamaktadır. Oyunların gerçek dünyayı analiz ederek oyunculara yansıtmak isteyen Draw Distance 2009 yılında kurulmuştur. Polonya’da kurulan şirketin günümüzdeki merkezi de yine Polonya’dadır.

Şirket daha önce iFun4all adıyla da oyunlar yayınlamıştır. Eski ismiyle de tanınmayı başarmış olan bu bağımsız oyun geliştirici şirketi, daha sonrasında adını değiştirerek Draw Distance şirketi olarak günümüzde oyun geliştirmeye ve yayınlamaya devam etmektedir. Şirket geliştirme ve yayın hayatı boyunca Microsoft, Paradox, Interactive, Legendary ve Curve Digital gibi büyük şirketler ile işbirlikleri yapmış, ortak yayınladığı projeler ile adını duyurmuştur.

Draw Distance Oyunları Nelerdir?

2009 yılında kurulan ve 13 yıllık bir geçmişe sahip olan Draw Distance çok sayıda oyun yayınlamıştır. Bağımsız oyun geliştiricileri ile çalışan, aynı zamanda stüdyoda oyun geliştiren şirket, birçok oyun yayınlamıştır. Draw Distance oyunları genel olarak şu şekildedir;

Draw Distance En Bilinen Oyunu Nedir?

Draw Distance şirketinin yayınladığı birkaç oyun serisi, dünya genelinde oyuncular tarafından bilinmektedir. Şirket hem mobil hem de PC ve diğer platformlara çeşitli oyunlar yayınlamaktadır. Draw Distance şirketinin en bilinen oyunu Vampire: Shadows of New York oyunudur. İsminden de anlaşılacağı gibi vampir hikayesini konu alan bu oyun, şirketin en çok satan oyunu konumunda.  

Oyuncular bu oyunda bir vampir klanından ayrılmış olan karakteri yönlendiriyor. Karakterimiz New York’un boş sokaklarında av peşinde geziyor ve klanın lanetinden kurtulmaya çalışıyor. Genel olarak bir anlatıya sahip olan bu oyunda tıpkı bir görsel roman içerisindeymiş gibi hissediyorsunuz. Oyunun benzersiz bir hikayesi yer alıyor ve bu nedenle oyuncuların ilgisini de çekmeyi başarıyor. 
 

Nvidia Geforce Now Nasıl Kullanılır?
Nvidia Geforce Now bilgisayarın sistem gereksinimlerinin yetmediği durumda oyunları internet üzerinden oynamaya yarayan bir sistemdir. Bu sistem sayes...
Lol RP Fiyatları 2023
Lol RP fiyatları 2023, geçtiğimiz yıla göre değişiklik gösteriyor. Daha önce zam geleceği duyurulan RP fiyatlarına beklenen 2022 zammı geldi. Bu sebep...