PUBG Hesabı Nasıl Silinir?

PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds) oyunu Battle Royale kategorisinde piyasayı domine etmeye ve kendine oyuncu çekmeye devam ediyor. Bazı oyuncular ise oyuna bağımlı olmaktan korktukları ve zamanlarını sürekli PUBG ile geçirmeyi istemedikleri için hesaplarını silmek istiyorlar. Bu yazımızda PUBG oyunundaki hesabınızı nasıl sileceğinizi işleyeceğiz.


PUBG PC Hesap Silme

PUBG PC hesabını silmek için aşağıdaki adımları takip edin;

Adım 1: Bu adresteki hesabı gidin ve PUBG hesabınızla giriş yapın. 

Adım 2: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra profil kısmınıza girin.

Adım 3: Profilinizi açtıktan sonra ayarlar kısmına geçiş yapın.

Adım 4: Bu kısımdan "hesabı kaldır" bölümüne tıklayın.

Adım 5: Hesabınızı silmek için şifrenizi isteyecektir. Şifrenizi girin. Ardından "Sil" butonuna tıklayın.


PUBG Mobile Hesap Silme

PUBG Mobile hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları takip edin;

Adım 1: Cihanızdan PUBG Mobile oyununu açın.

Adım 2: Lobi kısmında Ayarlar'a dokunun. Dişli Çark şeklinde bir simgedir.

Adım 3: Ayarlardan "Genel" sekmesine tıklayın.

Adım 4: "Hesabı Sil" seçeneği ile hesabınızı silin.


PUBG Sosyal Medya Hesapları Silme

PUBG Mobile oyununu ne kadar kaldırmış olursanız olun, sosyal medya hesaplarınız PUBG'ye bağlı ise oyunun hesaplara olan erişimi devam edecektir. Oyunun hesabını kaldırdıktan ve cihazınızı sildikten sonra sosyal medya hesaplarından da erişimi kesmelisini. Aşağıda anlatılan yöntemlerle PUBG oyunu ve sosyal medya hesaplarınız arasındaki ilişki de kesilmiş olacaktır.


PUBG Hesap Silme Twitter

PUBG oyununun Twitter'a olan erişimini kaldırmak için aşağıdaki adımları takip edin;

Adım 1: Twitter hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: Sol kısımdan "Daha Fazla" (More) kısmına tıklayın.

Adım 3: Buradan "Ayarlar ve Gizlilik" (Settings And Privacy) bölümüne tıklayın.

Adım 4: Açılan kısımdan, "Güvenlik ve Hesap Erişimi" (Security And Account Access) kısmına tıklayın.

Adım 5: En aşağıda bulunan "Bağlı Hesaplar" (Connected Accounts) bölüme geçiş yapın.

Adım 6: Açılan ekranda "PUBG" 'ye tıklayıp kaldırın. Oyundan çıkışınız yapılmıştır.


PUBG Hesap Silme Facebook

PUBG oyununun Facebook'a olan bağlantısını kaldırmak için adımları takip edin;

Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: Ayarlar kısmına geçiş yapın.

Adım 3: "Uygulamalar" kısmını seçin.

Adım 4: PUBG uygulamasına tıklayın ve "Sil" işaretini seçin. Hesabınızın Facebook'a olan erişimi kaldırılmıştır.


PUBG Hesap Silme Google Play

PUBG oyunun Google Play ile olan bağlantı erişimini kaldırmak istiyorsanız adımları takip edin;

Adım 1: Google Hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: Google ana sayfasından profil fotoğrafınızın olduğu kısma tıklayın ve profilinize gidin.

Adım 3: Açılan sayfadan sol kısımdaki "Hesap ve Gizlilik" (Data and Privacy) kısmına tıklayın

Adım 4: Aşağıya kadar inin ve "Diğer Kullandığınız Hesaplar" (Data from apps and services you use) kısmına gelin.

Adım 5: Oradan "Hesabınızın Eriştiği Uygulamalar" (Apps with access to your account) kısmına tıklayın.

Adım 6: Açılan sayfada PUBG'yi bulun. Üzerine tıklayın ve "Erişimi Kaldır" (Remove Access) butonuna tıklayın. PUBG artık hesabınıza erişemeyecektir.


PUBG Hesabı Kaç Günde Silinir?

PUBG hesabınız 7 gün içerisinde silinmektedir. Bazı zamanlar silme işlemi daha erken ya da daha geç olabilir.


PUBG Mobile Guest hesabı nasıl silinir?

PUBG oyununa Guest (Misafir) olarak katılmışsanız ve silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin.


Adım 1: PUBG oyununun ayarlar kısmına geçin.

Adım 2: Kullanıcılar sekmesini açın.

Adım 3: Guest hesabı gelen ekran görünecektir. "Hesabı Sil" deyin ve hesabı kaldırın.


Umuyoruz ki bu yazımız hesap silme konusunda işinize yaramıştır. 


PUBG UC satın almak için tıklayınız.

PUBG UC hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz.


Pubg Avatar Profil Resmi Değiştirme
PUBG oyununda avatar değiştirme üzerine detaylı bir rehber....
League of Angels - Heaven’s Fury Nedir?
League of Angels Heaven’s Fury bilgisayar için yayınlanan devasa çevrimiçi oyunlardan biridir....