En Popüler Oyun Modları (2023) - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
En Popüler Oyun Modları

Bazen bir oyunun kendisinden çok o oyunun herhangi bir modunu sevdiğimiz olabiliyor. Peki oyuncular arasında en popüler oyun modları neler? Bu sorunu cevabını hazırladığımız listemizde bulabilirsiniz. İyi seyirler!

En popüler oyun modlarına erişmek için yeni oyunlara mı ihtiycın var? Hiç merak etme! En uygun fiyatlarla eTail üzerinden PC Oyunları Satın Alabilirsin!

 

Minecraft - Optifine Mod

İyi bir bilgisayara sahipseniz Optifine tam size göre… Minecraft’ı Optifine ile inanılmaz hale getirebilirsiniz. Optifine HD dokuları destekler ve daha fazla grafik kontrolü sağlar. Alternatif olarak düşük kaliteli bir sistemle oynuyorsanız, Fastcraft burada yardımınıza yetişiyor. Düşük özellikli bilgisayarlarda, özellikle de çok sayıda modun yüklü olduğu durumlarda, performansı önemli ölçüde geliştirir.

god-of-war-figurine

Minecraft Java & Bedrock

₺ 650,00

₺ 617,50

GTA V - Redux Mod

GTA V Redux, tüm zamanların en iyi GTA 5 grafik modlarından bir tanesidir. 4K görüntü kalitesi, yeni hava efektleri ve çok daha fazlası ile GTA 5’e büyük bir grafik kalitesi getiriyor. Yedi yıl aradan sonra GTA 5 bir zamanlar olduğu kadar güzel görünmüyor, ancak GTA V Redux yüksek görüntü kalitesi ile oyunun iyi görünmesini sağlıyor.

Sadece kaliteli görüntü getirmekle kalmaz, aynı zamanda araçların daha hareket edilmesini sağlar, polis sistemini daha adil hale getirir ve NPC davranışını iyileştirir, böylece Los Santos‘taki NPC’lerin daha gerçekçi davranmasını sağlar.

Sims 4 - MC Command Center

Bu kontrol panelinin yardımıyla, Sim'lerinizin tüm mahalledeki hayatlarının neredeyse her yönünü ince ayar yapabilirsiniz, bu da sizin bir Sims 4 tanrısı olduğunuz anlamına gelir. Farklı Sim yaşları için istihdam oranlarını belirlemekten hemen sonra kimin hamile olduğunu öğrenebilir ve gerekirse bebeği aldırabilirsiniz. Ayrıca, Sim'lerin en iyi hayatlarını yaşadıklarından emin olmak için oyuncu olmayan denetleyicinin ayarlarını filtreleyebilirsiniz. The Sims'in birçok oyuncusunun birincil hile kodlarını ezbere bildiği doğrudur ve bir grup simoleon için 'ana mod' yazmanın yaygın olduğu bir gerçektir. Ancak çok sayıda başka hile var, bu nedenle her seferinde bunlara bakarken zaman kaybetmekten kaçınmak için hepsini öğrenebilirsiniz. Bir dahaki sefere tüm oyuncuların bu egzotik güneş gözlüklerini takmasını yasaklayabilir ve tüm Elder Sim'leri evlerinden çıkarabilirsin. Bu mod pek çok şeyi yapma potansiyeline sahip olduğundan, genellikle kolaylıkla karıştırmanıza ve eşleştirmenize olanak tanıyan bir dizi modülle gelir.

The Elder Scrolls V: Skyrim - SkyUI

Belki de en yüksek sayıda moda sahip olan The Elder Scrolls V: Skyrim için muhtemelen en çok indirilen mod, oyuna daha iyi bir görünüm sağlayan yüksek çözünürlüklü bir doku paketidir. Ancak artık herkesin tanıdığı ve dünyanın en beğenilen Skyrim modlarından birisi olan SkyUI, oyunun eşya slotlarınızı ve oyun içi arabirim tasarımı komple değiştirerek konsol portu olmaktan kurtarıyor ve oynayışı çok daha kolay bir hale getiriyor ve bu sayede listemize girmeye hak kazanıyor.

Fallout 4 - Looks Mirror

Fallout 4'ün başlarında evinizden ayrıldıktan sonra karakterinizin görünüşünü değiştirmek isterseniz, bunu bir plastik cerrah ile yapabilirsiniz. Bu mod atölyenize bir ayna ekleyerek, herhangi bir yerleşiminizden de yapma seçeneği sunar. Aynayı istediğiniz herhangi bir duvara yerleştirmeniz yeterlidir ve onu kullanmak görünümünüzü değiştirmenize izin veren menüyü açacaktır.

The Witcher 3 - FCR3

The Witcher 3 için kişisel ince ayarlar ve düzeltmeler koleksiyonu. CD Projekt Red’in kıdemli bir oyun tasarımcısı tarafından geliştirilen FCR3 modu, temel olarak daldırma devre kesicilerini düzeltmeyi, düşük performans gösteren becerileri ve öğeleri parlatmayı, kozmetik değişiklikleri ve hata düzeltmeyi amaçlar. Ayrıca ana karakterimiz Geralt'ı (neredeyse) ölümsüz yapan ve oyundaki tüm zorlukları ortadan kaldıran birkaç öğe ve yetenek örneğini düzeltir. 

Dragon Age: Origins - Skip the Fade

Oyuncular tarafından yaygın olarak kabul edilen en önemli Dragon Age: Origins modlarından birisi olan Skip the Fade, oyuncuların Broken Circle bölümü sırasında Fade boyunca labirent yolculuğunu atlamasını sağlar. Tembel iblis, kahramanı Soldurma'ya ışınladıktan sonra Duncan'ı Weisshaupt Kalesi'nde yendiğinde, hemen yoldaşlarının her birinin kabuslarına nakledilecekler. Sonra şeytanla savaşabilirler. Aksi halde Fade'de bulmak için bulmacaları çözmek için ihtiyaç duyacakları tüm ekstra özellik puanlarını otomatik olarak kazanacaklar ve ayrıca tüm ilişkili Kodeks Girişleri’ni de alacaklar. Fade'de gezinmek için ana hikayeyi duraklatmaktan nefret eden oyuncular için bu mod olmazsa olmazlardan.

Cyberpunk 2077 - Cyber Engine Tweaks

Cyberpunk 2077 modları söz konusu olduğunda, Cyber ​​Engine Tweaks şu anda yükleyebileceğiniz en iyilerden biridir. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’yi piyasaya sürdüğünden beri oyuncular, rahatsız edici oyun içi aksaklıklar nedeniyle oyunu eleştirmeye başladı.

Neyse ki, Cyber ​​Engine Tweaks modu, Cyberpunk 2077’deki bazı hataları düzeltirken, bazı ilginç hackler de sunuyor. Örneğin, ana menüdeki Debug menüsünü etkinleştirir. Başlat menüsünü atlar ve Night City’nin yollarındaki tüm yayaları ve trafiği kaldırır.

Stardew Valley - Diverse Stardew Valley

Nexus Mods mod yapımcıları tarafından oluşturulan bu mod Pelikan Kasabası köylülerine etnik, kültürel, cinsiyet kimliği ve vücut şekli çeşitliliği sağlıyor. Mod sayfasında yer alan resimler düzenlemenin kapsamının oldukça etkileyici olduğunu ve sonuçlarının da harika olduğunu gösteriyor. Bu mod sayesinde kasaba sakinlerinin daha geniş bir karakter yelpazesi olacak.

Among Us - Hide and Seek Mod

Saklambaç modu şu anda en popüler oyun modlarından biridir. Among Us oynamayı çok daha ilgi çekici ve heyecan verici kılan bu modun kuralları ve formatıdır.

Imposter(Sahtekar), kendisini sahtekar olarak ilan ederek en başında geri sayıma başlayacaktır. Geri sayımı bitirdikten sonra, tüm görevlerini tamamlamadan önce mürettebat arkadaşlarını öldürmek için avlamaya başlayacaktır.

Birden Fazla Sonu Olan Oyunlar (2023)
Sizler için en iyi alternatif sonlu oyunlara dair güzel bir liste hazırladık....
Karantinada Oynanacak En İyi 10 Oyun
Karantinada oynanacak en iyi 10 oyun. Bu sürecin sizin için daha hızlı ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Karantinada oynanacak en iyi 10 oyunu yazımızda...