Guts and Glory Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Guts and Glory Nedir?

Guts and Glory, bir baba ve onun oğlunun engelleri ölüm parkurlarında bisiklet sürmesini konu eden bir video oyunudur. Oyunda baba ve oğul, bisiklet sürmenin yanı sıra başka aile aktiviteleri de gerçekleştirir. Oyunun amacı, her şeyin sizi öldürmeye çalıştığı bir evrende hayatta kalarak bitiş çizgisine varmaktır. 

Tek kişilik bir oyun olan Guts and Glory’nin ismi ise, konusuyla ilişkili olarak cesaret ve zafer anlamına gelir. Oyunda pek çok farklı platform bulunur ve her bir platformun kendi içerisinde ölümcül tehlikeleri vardır. Amaç, bu ölümcül tehlikelerin her birini atlatarak, bitiş çizgisine ulaşmak ve zaferi kazanmaktır.

Sen de onlarca araç ile tehlikelere göğüs germek ve zafere giden yolda katliamlara sebep olmak için hemen Guts and Glory Satın Al!

god-of-war-figurine

Guts and Glory

₺ 0,00

Guts and Glory Yapımcısı Kimdir?

3 senedir oyun severlerin beğenisini kazanarak yayın hayatına devam eden oyun, HakJak isimli oyun stüdyosu tarafından tasarlanmıştır. HakJak, Jed Steen tarafından kurulan ve yakın zamanda Pigeon isimli bir oyunu daha yayın hayatına kazandıracak olan bir oyun stüdyosudur.

Oyunun yayıncılığı ise, pek çok başarılı oyunun yayıncılığını da üstlenmiş olan TinyBuild şirketi tarafından yapılmıştır. TinyBuild, bugüne kadar Hello Neighbor, Secret Neighbor, Black Skylands, Graveyard Keeper gibi pek çok başarılı oyunu yayın hayatına kazandırmıştır.

Guts and Glory gibi onlarca TinyBuild oyununa ulaşmak için TinyBuild LLC Oyunları bölümünü ziyaret edebilirsiniz. 

Guts and Glory Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Guts and Glory, bir baba ve oğulun eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı macerasını konu edinen bir aksiyon video oyunudur. Oyunun piyasaya çıkış tarihi 19 Temmuz 2018’dir ve o tarihten beri de özellikle çocuk oyun severler tarafından beğeniyle oynanır. Zafer için normal insanların hiç de normal olmayan ölümcül tehlikelerle mücadele ettiği oyun, 3 yıldır beğeniyle oynanmakta ve adını duyurmaktadır.

Guts and Glory Oyun İci Gorsel

Guts and Glory Ücretli Midir?

Guts and Glory, HakJak Game Studios tarafından tasarlanmış ve TinyBuild şirketi tarafından yayıncılığı yapılan bir macera ve aksiyon oyunudur. Oyundaki macera dolu dünyanın bir parçası olabilmek için yapılması gereken şey, oyunu bilgisayara ya da kullanılmak istenen platforma indirmektir. Oyunu indirmek için de oyunun ücretini ödemek gerekir. Ücretli bir oyun olan Guts and Glory, satın alım işlemi gerçekleştirildikten sonra kolayca indirilebilir ve oynanmaya başlanabilir.

Güncel Guts and Glory fiyatını öğrenmek için eTail.com.tr'yi sürekli ziyaret etmeyi unutmayın.

Guts and Glory Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Guts and Glory, her ne kadar dehşet verici ve yüksek dozda adrenalin içeren bazı sahnelere sahip olmasa da çocuk yaştaki oyuncular için daha ilgi çekici durumdadır. Yüksek bir stratejiye ya da herhangi bir bilgi birikimine sahip olmadan oynayabileceğiniz oyundaki temel amaç, bitiş çizgisine varmaktır. Bu amaç doğrultusunda da pek çok şeyle mücadele etmek gerekir ve bunların hepsi de karakteri öldürmeye çalışmaktadır.

Guts and Glory, yaş sınırı kesin olarak belirlenmiş bir video oyunu değildir. Bu noktada oyunu oynayacak olan kişilerin yaşlarına bağlı olarak ebeveynlere sorumluluk düşer. Oyuncuların oyundan etkilenip etkilenmeyeceği, ya da oyunun oyuncu için uygun olup olmadığı ebeveyn kontrolünde karar verilmelidir. Yine de dehşet verici sahnelere de yer verebilen oyunun 10 yaş altı kullanıcılar tarafından oynanmaması tavsiye edilir.

Guts and Glory Nasıl İndirilir?

Guts and Glory oyununu indirmek oldukça basittir. Bu oyunu bilgisayara indirebilmek için öncelikle bir Steam hesabına sahip olmak gerekir. Oyunu indirmek için aşağıdaki yönergeler izlenmelidir;

- eTail.com.tr üzerinden Guts and Glory oyunu satın alınır.

- Steam hesabına giriş yapılır ve kütüphane açılır.

- Kütüphanenin en altında bulunan "oyun ekleme" bölümüne tıklanır.

- eTail.com.tr'den satın alınan key buraya girilir.

- Oyun kütüphaneye eklenmiş olur. 

- Eklenen oyunun "Yükle" butonuna basarak oyun indirilir.

Guts and Glory Oyun İci Gorsel

Guts and Glory Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Guts and Glory macerasını yüksek performansla oynayabilmek için oyunun oynandığı bilgisayarın bazı sistem gereksinimlerine sahip olması gerekir. Bu özelliklere sahip olmayan cihazlarda oyun gerektiği şekilde çalışmayacaktır.

Guts and Glory’yi Windows üzerinden oynarken ihtiyaç duyulan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde sıralanabilir:

İşletim Sistemi: Windows 7 ve yukarısı

İşlemci: 2 GHz Dual Core

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GT 650M / Radeon R9 M375 or higher graphics card (see Additional Notes below).

DirectX: Sürüm 9.0c

Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX 9 compatible

Oyunu Windows üzerinden oynarken önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekildedir:

İşletim Sistemi: Windows 7 ve yukarısı

İşlemci: i5 ve yukarısı

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 750 / Radeon R7 360 or higher graphics card (see Additional Notes below).

DirectX: Sürüm 9.0c

Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX 9 compatible

Guts and Glory Nasıl Oynanır?

Guts and Glory, pek çok başarılı oyunun yayıncılığına imza atmış tinyBuild şirketi tarafından yayınlanan bir macera oyunudur. Oyunun amacı, bisikletle bir aile gezisine çıkmış olan baba ve oğulu, bitiş çizgisine ulaştırmaktır. Bu süreç içerisinde, baba ve oğulu pek çok öldürücü tehlike bekler. Bu tehlikelerden sakınarak baba ve oğulu bitiş çizgisini ulaştırmak gerekir.

Oyun pek çok farklı ortamda geçer. Bu ortamların her birinin de kendine özgü tehlikeleri bulunur ve bu tehlikelerden kaçılmadığı takdirde oyun sona erecektir. Çılgın pistlerde gezerken oyuncu, dönen testere bıçaklarından, ölümcül sivri uçlardan, patlayıcılardan ve diğer tehlikelerden sakınmak zorundadır.

Guts and Glory Oyun İci Gorsel

Guts and Glory Konusu Nedir?

Guts and Glory, bir baba ve onun oğlunun aile gezisini konu edinir. Baba ve oğul, bu gezinti sırasında pek çok farklı mücadele ile yüzleşecektir. Oyunun amacı da bu baba ve oğulu bu tehlikelerden korumak ve gezintiyi bitiş noktasına kadar ilerletmektir. Görsel efektleri ve tehlikeleri maceralarıyla oyun severlerin beğenisini kazanmış olan oyun, Steam platformu üzerinden kolayca indirilebilir.

Guts and Glory Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Guts and Glory oyunu, tüm dünyada severek oynanan macera oyunlarından biridir. Bir baba ve oğulun aile gezisini konu edinen ve pek çok tehlikeden kaçınılarak oynanan bu oyuna benzer diğer oyunlar şu şekilde sıralanabilir:

  • BeamNG Drive
  • Bum Simulator
  • Human: Fall Flat
  • Paint the Town Red
  • Totally Accurate Battle Simulator
  • People Playground

 

 

Jurassic World Evolution Nedir?
Jurassic World Evolution oyunu Frontier Developments tarafından geliştirilen bir yönetim ve inaşaat simülasyon oyunudur....
Graveyard Keeper Nedir?
Graveyard Keeper, bir mezarlık yönetim oyunudur. Oyun, Stardew Valley’den ilham almıştır ve Harvest Moon’a dayanır....