Graffiti Games Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Graffiti Games Nedir?

Graffiti Games Nedir?

Grafiti Games, bağımsız oyun geliştiricilerinin oyunlarını yayınlar. Herhangi bir oyun geliştirmeyen bu şirket sadece bağımsız olarak geliştirilen oyunların farklı platformlarda yayınlanması için görev üstlenir. Uzun süredir birçok bağımsız oyunun yayınlanmasını sağlayan Graffiti Games, popüler oyunlarıyla adını duyurmayı başarmış şirketlerden biridir. Bu şirketin diğer video oyun yayıncılarından farklı herhangi bir geliştirme çalışmasında bulunmaması, sadece bağımsız oyunculara finansal destek sağlamasıdır. Ayrıca bağımsız oyun geliştiricilere rehberlik desteği de sağlayan bu şirket, kaliteli oyunları ve projeleri değerlendirerek daha sonrasında yayıncılığını üstlenir.

 

Graffiti Games Tarihi Nedir?

Graffiti Games 2017 yılında kurulmuş bir video oyun yayıncısıdır. Yeni kurulmuş olan bu şirket kısa süre içerisinde yayınladığı oyunlarla oyuncuların dikkatini çekmeyi ve popüler bir şirket olmayı başarmıştır. Ayrıca bu şirket ABD merkezli kurulmuştur ancak uluslararası alanda oyun yayın hizmeti verir. PC, XBOX, PS ve Nintendo platformlarına oyun yayınlayan Graffiti Games şirketinin CEO’su ise Alex Josef’tir. Alex Josef 2017 yılından itibaren şirketin CEO’luğunu üstlenir.

 

Graffiti Games Oyunları Nelerdir?

Graffiti Games kuruluş tarihinden itibaren birçok oyun kategorisi için yeni oyunlar yayınlamıştır. Şirket tarafından yayınlanan ve popüler olan birçok oyun vardır. Graffiti Games tarafından farklı platformlar için çıkarılan oyunlar şu şekildedir;

 

Graffiti Games En Bilinen Oyunu Nedir?

2017 yılından itibaren PC, XBOX, PS ve Nintendo sistemleri için oyun yayınlayan Graffiti Games şirketinin en popüler oyunu ise Blue Fire oyunudur. Steam mağazasından PC için satın alınabilen oyun aynı zamanda XBOX ve PS için de farklı sürümler şeklinde yayınlanmıştır. Benzersiz tapınakların yer aldığı bu oyunda oyuncular tüm görevleri yerine getirmeli ve hayatta kalmayı başarmalıdır. 3D görüntü boyutuyla oynanabilen bu oyunda oyuncuların birçok zorlu yollardan geçmesi ve bölüm sonuna gelerek level atlamaları gerekir. Penumbra dünyasında geçen bu oyunda oyuncuların ölümcül tuzaklardan atlayarak geçmeleri ve hayatta kalıp düşmanlarla mücadele etmeleri gerekir.

 

Graffiti Games Hangi Sistemlere Oyun Çıkarmıştır?

Graffiti Games PS, XBOX, Nintendo ve PC platformları için oyun yayınlar. 2017 yılından bu yana pek çok oyunun yayıncılığını üstlenen şirket, birçok sistemle entegre olarak çalışır. Graffiti Games tarafından yayınlanan oyunların tarihi ve platform bilgileri aşağıdaki gibidir;

 

Blue Fire

PC, XBOX, Nintendo ve PS; 4 Şubat 2021

Cyber Hook

PC; 24 Eylül 2020

Nira

PC; 24 Nisan 2020

Turnip Boy

PC; 22 Nisan 2021 

 

Metin2 Nedir?
Metin2 oyunu çok oyunculu olarak oynanan ve MMORPG türünde olan bir oyundur....
Guild Wars 2 Nedir?
Guild Wars 2 oyunu Guild Wars serisinin devamı niteliğinde olan bir MMORPG oyunudur. ...