God of War Infinity Gauntlet (Sonsuzluk Eldiveni) Nasıl Bulunur? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
God of War Yenilmezler Nasıl Bulunur?

God of War Yenilmezler yapımlarının birbirleriyle kesiştiği birkaç nokta bulunuyor. Son zamanlarda en çok konuşulanlardan olaylardan olan God of War’ın 8 yılın ardından gelmesi ve aynı zamanda Avengers’ın tüm ekibinin bir arada olduğu Avengers: Infınity War filminin ortaya çıkması sevenlerini mutlu etmişti.

Başarılı olan ve efsaneleşmiş bu iki yapımın da birçok ortak noktasının bulunması göze çarpıyor. Thor ve GoW’daki İskandinav Mitolojisi’ne geçiş nedeniyle ortak noktalarının mevcut olduğu bu iki eser için GoW tarafından bir sürpriz ortaya çıktı.

god-of-war-figurine

God of War

₺ 1.625,80

Sen de bu easter egg'e ulaşmak ve uygun bir fiyata God of War sahibi olmak istiyorsan hemen şimdi eTail üzerinden God of War satın al!

God of War Envanter Görseli

Infinity War’daki Sonsuzluk Taşları

Reddit’te bir kullanıcı tarafından ortaya koyulan detaylara göre GoW’da Infinity War’da Thanos tarafından toplanan sonsuzluk taşları ve Thanos’un eldiveni bulunuyor. Shattered Gauntlet of Ages adını alan sonsuzluk eldivenine yine Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı’ndaki Sonsuzluk Taşları da eklenebiliyor.

Bu taşların God of War oyunundaki versiyonları ise şu şekilde;

  • Andvari’s Soul – Ruh Taşı / Soul Stone
  • Eye of the Outer Realm – Uzay Taşı / Space Stone – Tesseract
  • Njord’s Temporal Stone – Zaman Taşı / Time Stone
  • Ivaldi’s Corrupted Mind – Zihin Taşı / Mind Stone
  • Asgard’s Shard of Existence – Gerçeklik Taşı / Reality Stone
  • Muspelheim Eye of Power – Güç Taşı / Power Stone

God of War Envanter Görseli

Filmdekinden farklı olarak bu taş grubundan yalnızca üçünü yerleştirebildiğiniz Shattered Gauntlet of Ages adlı eldiveni edinerek Ruh, Zihin taşları ve Zamanı eklediğinizdeyse tıpkı Thanos gibi mor ve etkili bir ışın atabiliyorsunuz. Buna ek olarak filmde Thor’un da bir baltaya geçmesi ile Leviathan Baltasına benzerlik içerdiği göze çarpıyor. God of War ve  Avengers arasında başka nasıl benzerliklerin olduğu ve çıkacağı da merak konusu

İki yapımı alakadar eden bir başka konu ise; Norhri Stronghol’daki Sindri için “Family Business” sırasında Yaşların Paramparça Dağını alacaksınız. Bunu ana hikaye bölümü olan “Hastalık” bölümünü tamamladıktan sonra kullanabilirsiniz. Bu tılsım size kalabalıklara karşı iyi gelecek bir şok dalgası yeteneği verir fakat çok da güçlü değildir.

Ancak bu noktada Shattered of Gauntlet of Age’nin bir sır sakladığı görülmekte. Burada para ve kaynak kullanarak onu Avengers: Infinity War'dan Thanos'un Infinity Gauntlet'in God of God versiyonuna da dönüştürebilirsiniz. Tamamen yükselttiğinizde ve bazı taşları tılsımın içinde donatırsanız güçlü bir menzilli silahı ortaya çıkarırsınız. Bu sayede oldukça güçleneceksiniz. İki yapımın siz oyunculara kazandırdığı bir diğer güçlü özellik de bu şekilde.

 

God of War Ejderha Yerleri - Ejderha Kurtarma Rehberi (2023)
God of War oyununda ejderhaların lokasyonu ile ilgili detaylı bir rehber. ...
God of War Hazine Haritaları
God of War Hazine Haritalarını ve Gömülü oldukları yerleri gösteren detaylı bir rehber....