God of War Hazine Haritaları - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
God of War Hazine Haritaları

God of War Hazine Haritaları

god-of-war-figurine

God of War

₺ 1.626,73

God of War hazine haritaları, 12 adet bulunuyor. Hepsi aynı şekilde çalışan bu hazine haritalarını ipuçlarını kullanarak araştırmanız ve bulmanız gerekiyor. Gömülü hazineleri bulmak zor olduğu için belirli bir strateji doğrultusunda ilerlemelisiniz. Oyundaki hazine haritaları şu şekilde sıralanıyor;

 

  • Tekne Kaptanının Key hazine haritası
  • Yaratılış Adası hazine haritası
  • Ölü ve şişirilmiş hazine haritası
  • Define haritasını göz kırpma
  • Finder Fee hazine haritası
  • Işık adası haritası
  • Tarihçi hazine haritası
  • Hunter's Kingdom hazine haritası
  • Thor'dan Önce Diz Çökün! Hazine haritası
  • Define haritasına bakacakları son yer
  • Njord's Oarsmen hazine haritası
  • Turtle's Tribute hazine haritası

God of War Hazine Haritalarını bulmak için detaylı olarak hazırladığımız bu rehber için God of War oyununa sahip olmalısın! Ne duruyorsun? God of War Ön Sipariş Ver!

Tekne Kaptanının Key Hazine Haritası

Tekne kaptanının anahtar hazine haritasını, Stone Falls’ta bulacaksınız. Rıhtımda bulunduğunuz yerin yakınında olan bu harita, zincirle kontrol ettiğiniz kapıdan daha önce karşınıza çıkacak. Tekne kaptanının anahtar hazine haritasını bulmak için şu ipucunu dikkate almalısınız; “Hydra'nın karnındaki Tekne Kaptanı ile, anahtar benimdi! Yeni bir ülkeye seyahat ettim, ama gemim kıymetli anahtarımla birlikte battı ve battı. Sualtı zirvesine tünemiş dalgaların hemen altında yatıyor.” Bu ipucu ile Dokuz Gölü’nün düşük su seviyesinin ardından Ölüm Adası’na doğru gideceksiniz. Adanın en yüksek noktasına doğru tırmanmalı ve gömülü hazineyi bulmak için harap olmuş geminin yanına bakmalısınız.

Tekne Kaptanının Key Hazine Haritası

Yaratılış Adası Hazine Haritası

Yaratılış Adası hazine haritası, Demir koyun kıyısında yer alıyor. “Neden başkaları tarafından yaratılmışlara taparak bir ömür ziyan oluyor? Tanrılar arasında ilk olan ve Aesir'in içinden çıktığı Buri'yi onurlandırıyorum. Onu onurlandıran adada ona bir haraç bıraktım.” Bu ipucu, sizi Yaratılış Adası hazine haritasına götürmek için yardımcı olacaktır. Bu ipucu ile Dokuz Gölü'nün doğu tarafında bir yer olan Buri's Storeroom'a gideceksiniz.

Yaratılış Adası Hazine Haritası

Ölü ve Şişirilmiş Hazine Haritası

Ölü ve Şişirilmiş hazine haritası, “İkinci El Ruhu” görevi sırasında ziyaret ettiğiniz Volunder Madenleri’nde yer alıyor. Bu noktada zinciri, kilitli kapının olduğu yolun yakınındaki alt seviyeye çekin. Bunu yaptığınız anda tabutun önünde size iki hortlak belirecek. Ölü ve Şişirilmiş hazine haritası bu tabutun yakınlarında bulunur. Bu hazine haritasıyla alakalı ipucunda ise şöyle yazıyor; “ Akrabamı öldüren trol öldürüldü, ama savaş zarar gördü. Neyi bıraktıysam cesedinin yanına gömdüm. Ingrid ve ben, tapınağın üzerinde güneşin doğuşunu izlemek için bu kumsala sık sık gelirdik.”

Ölü ve Şişirilmiş Hazine Haritası

Finder Fee Hazine Haritası

God of War hazine haritaları kapsamında dağıtılan 12 haritadan biri olan Finder Fee haritası, unutulmuş mağaralarda bulunuyor. Oraya ulaşmak için Alfheim Kulesi'nden batıya, gölün karşısına kadar kürek çekin ve sahile yanaşın. Daha sonra Mystic Gateway ve tahta sandık ile mağaraya girin. Sağa dönüp görünen ilk mağaraya giriş yaptığınızda Finder Fee haritasını göreceksiniz.

Finder Fee Hazine Haritası

Işık Adası Haritası

Bu hazine haritasını Mason’s Channel tekne iskelesinin yakınında bulabilirsiniz. Tam ayrılırken kıyılarda, Mystic Gateway'in yakınında yer alan bu haritanın ipucu metninde şöyle yazıyor; “Biz Alfheim'dan gelirken, Işık Elfleri Midgard'a göz kulak olmayı unutmayın. Hayatımın çoğunu burada bu ileri karakolda geçirdim ve muhtemelen burada öleceğim.” Hazineyi bulmak için ise rıhtımdan dümdüz ilerleyerek Nornir sandığına giden hafif köprüye çıkın.

Işık Adası Haritası

Hunter's Kingdom Hazine Haritası

Hunter’s Kingdom hazine haritasını bulmak için şu ipucunu dikkate almalısınız; “Motsognir, insan ve canavarın hükümdarı. Efsane Zırhını yapmak için gerekli malzemeleri elde edip etmediğini öğrenmek için krallığına geldim. Bulduğum tek şey ölüm ve kederdi. Cüce Kralı'nın zafer arayışında acı çekenlerin anısına bu sunuyu bırakıyorum.” Hunter's Kingdom'ın gömülü hazinesini bulmak için Veithurgard'a doğru ilerleyin. Kalenin girişinde irfan işaretçisinin yanında masalsı taş yığınını arayın.

Hunter's Kingdom Hazine Haritası

Thor’dan Önce Diz Çökün! Hazine Haritası

Bu haritayı bulmak için ilerlemeniz gereken yolda ilk olarak madenin birinci katındaki büyük odada kapının arkasında bir tabutla karşılaşacaksınız. Daha sonra madenin alt kısımlarını keşfederken bir asansör göreceksiniz. Bu asansörü kullanarak tabutun bulunduğu odaya ya da birinci kata dönmeniz gerçekleşecektir. “Gök gürültüsü tanrısına hizmet etmek için yaşadım ve en büyük hazinemi Midgard'da yaşayan herkesin oturması gereken yerlere gömdüm: tanrıların Tanrısının beslenmesinde.” Bu ipucunu kullanarak haritayı bulmak adına rehber edinebilirsiniz.

Thor’dan Önce Diz Çökün! Hazine Haritası

Njord's Oarsmen Hazine Haritası

Njord’s Oarsmen hazine haritasını bulmak için Northri Stronghold'da ve Kuzeybatı Lake of Nine'da “Aile İşi” Favorisi sırasında ziyaret ettiğiniz bölgeye uğrayabilirsiniz. Harita, Gezgin ile savaştığınız büyük geminin alt güvertesinde yer alır. Geminin yanındaki rıhtımda, geminin bordasını kırabilirsiniz. Hazine haritası yerde bir şövalye zırhının yanında duruyor.

Njord's Oarsmen hazine haritasının ipucunda şöyle yazıyor; “Son yolculuğumda, gemim Thor'un gök gürültüsü ve fırtınaları tarafından harap edildi. Njord'un nazik rüzgarı kara bulutları ayırıp yelkenlerimi doldurduğunda umudumu yitirmiştim. Hazinemi, Njord'un Kürekçileriyle sonsuza kadar kürek çekebileceğim bir yüksekliğe sakladım.”

Njord's Oarsmen Hazine Haritası

The Turtle’s Tribute Hazine Haritası

The Turtle's Tribute hazine haritası Cadı Mağarası'nın alt alanında, Odin Odası kapısının ve bir tabutun yanında bulunuyor. “Yaprakların kırmızı, yosunların yeşil olduğu yere, Hazinemi Kaplumbağa'nın düş gördüğü yere gömdüm.” Bu ipucu ile The River Pass’ın parçası cadı bahçesine gideceksiniz. Bahçeden çıktıktan sonra rampadan eve doğru gidin. Gömülü hazineyi bu noktalarda, evin önündeki yeşilliklerin arasında bulacaksınız.

The Turtle’s Tribute Hazine Haritası

God of War Infinity Gauntlet (Sonsuzluk Eldiveni) Nasıl Bulunur?
God of War yapımcılarının Avengers: Infinity War filmine atıfta bulunarak oyuna eklediği Thanos Eldiveni ve sonsuzluk taşları ile ilgili detaylı bir r...
En İyi Rpg Oyunları PC 2020 - 2023
2020 ile 2023Tarihleri Arasında Çıkan En İyi Rpg Oyunlarına Dair Detaylı Bir Rehber!...