God of War Ejderha Yerleri - Ejderha Kurtarma Rehberi (2023) - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
God of War Ejderha Yerleri

God of War ejderha yerleri, oyundaki üç ejderhayı bulmak ve kurtarmak için bilinmesi gereken yerlerdir. Oyunda yapılması gereken belirli başlı görevlerden biri, kilitli ejderhaları serbest bırakmaktır. Oyundaki üç ejderha olan Fafnir, Otr ve Reginn, Midgard aleminde bulunuyor. Oyunda bu ejderhaları bulmak tabii ki yeterli değil. Bunun sebebi onları kurtarmak için ejderhaları hapseden üç mabedi de ortadan kaldırmanızın gerekmesidir.

Ejderhaların bulunduğu yere yakınlaştığınızda, onunla alakalı bir görevi yapmanız gerektiğini göreceksiniz. Bu şekilde ilerleyerek onları bulabilir ve ejderha gözyaşlarını elde etmek için onları serbest bırakabilirsiniz.

god-of-war-figurine

God of War

₺ 1.626,34

God of War Ejderha Yerleri, God of War oynarken bilmeniz gereken özelliklerden birisi. Peki God of War oyunu sizde var mı? Yok mu? Hemen şimdi God of War Ön Sipariş Ver!  

God of War Fafnir Yeri

God of War Fafnir Nasıl Bulunur?

God of War Fafnir, özgürleştirmeniz gereken ilk ejderhadır. Dokuz Gölü’ndeki Alfheim kulesinin sol taraflarında, bir kıyıda bu ejderha bulunabilir. Bu bölgede tırmanabilecek bir uçurum bulmam mümkün fakat bazı molozlarla bu tırmanış engellenmiştir. Molozları yok etmek ve kırmızı kristale ateş etmek için Atreus’un şok oklarını kullanabilirsiniz. Daha sonra sola açılabilen büyük kapıları bulmak için de uçurumu kullanmalısınız. Fafnir’in uçuşu görevini başlatmak ve Fafnir’in yerini bulmak için bu yolda ilerlemeye devam edin. Buna devam ederken elinizde en iyi zırh setinin bulunduğundan da emin olmalısınız.

Tapınağın etrafından dua eden bir draugr’ı gördüğünüzde bu noktada yolunuza çıkanları öldürün. Daha sonra tapınağı ortadan kaldırmak için Leviathan baltasını kullanın. Ardından az önce içerisinde yer aldığınız karanlık alanı terk edin ve sizi ikinci tapınağa götüren bir yol için sol taraftan ilerleyin. Bu esnada Fafnir, sizin onu kurtarmaya çalıştığınızı hemen anlamayacak ve size yıldırım saldırıları uygulayacak. Fafnir’in bu saldırılarına karşı da dikkatli olarak ikinci tapınak yolundaki tehlikeleri yok etmeye çalışın.

Fafnir’in sonuncu mabedi, bölgenin güneydoğu köşesinde bulunuyor. Orada çıkılması gereken bir çıkıntıyı gördüğünüzde en üst noktada mabedi de görmüş olacaksınız. Burada güçlü bir draugr ile karşılaşacaksınız. Yolu temizlemek ve mabedi ortadan kaldırmak için onları öldürün. Daha sonra ödülünüzü almak için Fafnir’e gidin ve oyundaki ilk ejderhayı serbest bırakın.

God of War Otr Yeri

God Of War Otr Nasıl Bulunur?

Otr’ı bulmak için Fafnir’in bulunduğu yere göre biraz daha gizli olan Veithurgard’a gidilebilir. Burası için Stone Falls’un doğu bölümündeki geniş kapı setinin yakınında, tekneyi yanaştırabilecek yer bulana dek Alfheim Kulesi’nin sağ tarafına doğru yol alın. Ardından yakındaki uçuruma tırmanın ve zirveye varıncaya dek yolunuza çıkan engelleri ortadan kaldırmak için şok oklarınızı kullanın. Daha sonra kapıları açmak için yerdeki büyük tekerleği kullanarak Veithurgard’a ulaşın. Otr’s Hapishanesi görevinin kilidini açabilmek için iskeleye doğru inin.

Otr sizi gördüğünde şimşeklerini serbest bırakarak zor duruma sokacaktır. Bu bölümde dikkatli olduktan sonra yolda ilerlemek için size sağlanan korumaları takip edin ve kullanın. Tapınakta dua eden bir draugr’u görünceye dek yolunuza devam edin. Fafnir’i bulurken yaptığınız gibi draugr’ı öldürün ve tapınağı Leviathan baltasıyla ortadan kaldırın. Bundan sonra önceki alana geri dönerek diğer yöne doğru gidin. Öldürülmesi gereken başka bir draugr ve parçalanması gereken bir başka türbeyi tespit etmek için çimenli yola ulaşana kadar ilerleyin.

Otr’un tapınaklarının sonuncusu daha farklı bir yönde kalıyor. Bu sebeple çimenlik alana girerek halat köprüsünün altındaki yolda ilerleyin. Ardından, Otr'a hızlıca dönebilmek için parçalanması gereken kırmızı bir pot bularak yolun sonundaki köprüye tırmanmalısınız. Draugr ile uğraştıktan sonra karşınıza çıkan bir bulmacayı çözmelisiniz. Daha sonra yeni bir yol açmak ve kırmızı pot bulana dek içeri doğru ilerleyin. Yok edilmesi gereken son tapınağı bulmak ve oyundaki ikinci ejderhayı serbest bırakmak için yeni yola girin.

God of War Reginn Yeri

Reginn Nasıl Bulunur?

Reginn, God of War ejderha yerleri kapsamında sonuncu alanda yer alır ve Reginn’i serbest bırakmadan önce yapılması gereken birçok şey bulunur. Reginn’in bulunduğu Konunsgard bölgesini tespit etmek ve açmak için cüce demirci kardeşler Brok ile Sindri için iki görev yapmalısınız. Ayrıca diğer iki ejderhaya göre daha kolay şekilde Reginn’in alanını bulabilirsiniz. Konunsgard’a giden geçiti bulmak için Dokuz Gölü’nün batısına ilerleyin. Bu kısımda Reginn’i serbest bırakma görevi olan Fire of Reginn açılacaktır.

Diğer alanlara ulaşırken yaptığınız adımları yine tekrarlayarak ilerleyin. Bundan sonra hem draugr hem de wyrmlere karşı bir mücadele içerisine gireceksiniz. Bu sebeple onları hızla öldürebilmek için kaosun bıçaklarını kullanabilirsiniz. Daha sonrasında son tapınağı bulmak için kapı ve bazı asılı kapların bulunduğu alana geri dönün.

Kapıları açabilmek için kısa sürede Leviathan baltasıyla kapılara darbe vurmalısınız. Kırmızı bir özsuyu alarak ilk pota atın. Bu sayede Atreus’un vurmasını sağlayarak ilk vuruşu gerçekleştirin. Ardından kapıyı açmak ve kaplara vurmak için baltayı kullanın. Kapıyı açtıktan sonra kendinizi bir kara elfin bulunduğu açık alanda göreceksiniz. Bu noktada Spartan Rage’i kullanarak God of War oyunundaki üç ejderhadan sonuncusunu serbest bırakabilirsiniz.

 

 

God of War Tüten Köz Nerede ve Nasıl Bulunur?
God Of War oyunu hakkında rehberimiz. Tüten köz nereden bulunur en kolay elde edebileceğiniz tüten közü bulma rehberi sayfamız içerisinde mevcuttur....
God of War Infinity Gauntlet (Sonsuzluk Eldiveni) Nasıl Bulunur?
God of War yapımcılarının Avengers: Infinity War filmine atıfta bulunarak oyuna eklediği Thanos Eldiveni ve sonsuzluk taşları ile ilgili detaylı bir r...