Free Fire Başlangıç Rehberi - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Free Fire Başlangıç Rehberi

Free Fire Başlangıç Rehberi

Oynaması tamamen ücretsiz bir video olan ve mobil oyun dünyasının yükselişte olan oyun türlerinden birine sahip olan Garena Free Fire, hiç kuşkusuz son dönemlerin en çok oynanan oyunlarından bir tanesi. Çeşitli nedenlerden ötürü oyuncular tarafından oldukça ilgi gören ve beğenilen oyun, aldığı olumlu geri dönüşlerle birlikte oyunu daha önce hiç duymamış veya duymuş ama başlamamış oyuncuların da dikkatlerini üzerine çekmeyi başarıyor.

Eğer yeni bir battle royale oyuncusuysanız ya da farklı bir battle royale oyunundan Garena Free Fire’a geçtiyseniz endişelenmenize hiç gerek yok. Garena Free Fire’a dair temel bilgilere değineceğimiz bu içerikte başlangıç için gereken tüm bilgilere sahip olacaksınız. 


god-of-war-figurine

Garena Free Fire 210 + 21 Elmas

₺ 65,02

Garena Free Fire Hangi Platformlar Üzerinden Oynanabilir?

Garena Free Fire başlangıç rehberimiz, bir mobil platform oyuncusunun sorabileceği en genel soruyla başlıyor: “Garena Free Fire, hangi platformlar üzerinden oynanabilir?” Bu soruya cevap verecek olursak oyunun Android ve iOS platformlarında bulunduğunu söyleyebiliriz. Android cihazlar için Google Play Store, iOS cihazlar için ise App Store uygulamalarını kullanabilirsiniz. İndirmesi tamamen ücretsiz olan oyunun boyutu yaklaşık 2 GB kadar. Oyunu indirdikten sonra misafir olarak veya Facebook hesabınızı oyuna bağlayarak oyuna giriş yapabilirsiniz.

Garena Free Fire Bilgisayarda Oynanır Mı?

Oyunu bir bilgisayar üzerinden oynamak için özel bir BlueStacks emülatörü kullanmanız gerekir. Oyunu indirmek için emülatörün resmi web sitesine gitmeniz gerekir. Oyuncunun bir emülatörü yok ise, oyunu indirirken sistemin kendisi emülatörü kurmayı teklif edecektir. BlueStacks’ı kurma teklifinden sonra, kullanıcının programın yükleneceği PC’deki yola girmesi gerekir.

Garena Free Başlangıç Rehberi

Garena Free Fire Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Free Fire oynamak için kullandığınız cihazın belirli özelliklere sahip olması gerekir. Garena Free Fire için çeşitli platformlarda sistem gereksinimleri şu şekildedir;

Microsoft Windows:

  • İşletim Sistemi: Window 7,8,10 (64 bit)
  • İşlemci: Core i5 2.8GHz
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 660
  • Depolama: 4 GB 

Android:

  • Sürüm: 4.1 ve üzeri
  • Depolama: 2 GB

iOS:

  • Sürüm: iOS 9.0 ve üzeri
  • Depolama: 2 GB

Garena Free Fire Nasıl Oynanır?

Garena Free Fire, üçüncü şahıs nişancı ile oynanan çevrimiçi bir aksiyon-macera battle royale oyunudur.

Oyun, 50'ye kadar oyuncudan oluşur. Oyuncular başlangıç ​​pozisyonlarını seçmekte, ömürlerini uzatmak için silah ve malzemeleri toplamakta tamamen özgürdür. Oyuncular bir oyuna katıldıklarında adanın üzerinden uçan bir uçakta olurlar. Uçak, adanın üzerinden uçarken oyuncular istedikleri yere atlayabilir. Böylece düşmanlardan uzağa inebilir ve stratejik bir yer seçebilirler. İsterlerse, direkt olarak oyuncuların en çok atladığı, kaosun en çok olduğu ve silah seslerinin hiç kesilmediği kalabalık yerlere atlayıp aksiyonun dibine varabilirler. İndikten sonra, oyuncular silahları ve işe yarayabilecek eşyalar aramalıdır. Tıbbi ekipman, orta ve büyük silahlar, el bombaları ve diğer eşyalar adanın her tarafında bulunabilir. Oyuncuların nihai hedefi, adada çevrimiçi olarak maksimum 50-51 oyuncu ile hayatta kalmaktır; bu, oyuncuların yol boyunca karşılaştıkları tüm rakipleri ortadan kaldırmayı ve hayatta kalan tek kişi olmalarını sağlamayı gerektirir. Oyunun haritasının mevcut güvenli alanı zamanla küçülür ve harita, hayatta kalan oyuncuları karşılaşmalarına zorlamak için daha dar yerlere yönlendirir. Hayatta kalan son oyuncu veya takım, maçı kazanır.

Garena Free Fire Karakterleri Nelerdir?

Free Fire, oynanması hızlı bir aksiyon-macera Battle Royale oyunudur. Kendine ait bir hikayesi bulunmamaktadır. Oyunun hikayesi yerine, oyun içerisinde seçilebilen her bir karakterin kimliği bulunmaktadır. Karakterleri şöyle sıralamak mümkündür;

D-Bee: Sokak dansçığı ve müzik sanatçısıdır.

Xayne: Atlettir.

Skyler: Bir eğlence şirketi CEO’sudur.

Chrono: Başka bir evrenden gelen ödül avcısıdır.

K: Jiujitsu uzmanıdır.

Jai: SWAT askeridir.

Luqueta: Futbolcudur.

Hayato: Efsanevi bir samuraydır.

Moco: Hacker’dır.

Steffie: Graffiti sanatçısıdır.

Misha: Yarışçıdır.

Andrew: Polistir.

Kelly: Okulun en popüler kızıdır!

Laura: Özel ajandır.

Rafael: Kiralık katildir.

Alok: Dünyaca ünlü DJ’dir.

Clu: Özel ajandır.

Wolfrahh: İnternet yayıncısı ve E-Spor oyuncusudur.

Kapella: Pop sanatçısıdır.

Nikita: Profesyonel özel korumadır.

Olivia: Hemşiredir.

Ford: Donanmada sıradan bir askerdir.

Shani: Hurdalıkta çalışan bir mühendistir.

A124: Modern teknolojiyle geliştirilmiş bir robottur.

Notora: Motosiklet çetesi üyesidir.

Garena Free Başlangıç Rehberi

Oyuna başlamadan önce karakterlerden birini seçerek başlayabilir ve her birine has yetenekleri kullanabilirsiniz.

Free Fire Diamonds Nedir?

Free Fire Diamonds, oyun içi mağazada yer alan eşyaları satın almak için kullanılan bir oyun içi para birimidir. Bu para birimi, sadece oyun içerisinde yer almaktadır ve başka hiçbir amaçla kullanılmaz. Free Fire Diamonds ile karakterinizi güçlendirecek eşyalar, daha güzel görünmenizi sağlayacak aksesuarlar satın alabilirsiniz.

Free Fire Diamonds Nasıl Alınır?

Free Fire Diamonds’ı satın almanın en güvenilir yolu e-pin sitelerini tercih etmektir. eTail bu konuda siz oyuncular için adeta bir biçilmiş kaftan görevi görecektir.

Günümüzde oldukça popüler olan ve bu nedenle çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen e-pin siteleri, Free Fire Diamonds satın almak için en uygun yoldur. Bu sitelere giriş yaptıktan sonra istediğiniz sayıda elmas satın alabilirsiniz.


god-of-war-figurine

Garena Free Fire 530 + 53 Diamond

₺ 162,55

Hemen Free Fire Diamonds Satın Al ve eTail'in muhteşem fırsatlarından faydalan!

Mobile Legends Başlangıç Rehberi (2023)
MLBB hakkında detaylı bir rehber istiyorsanız bu yazı tam size göre!...
Valorant vs PUBG
Valorant ve PUBG oyunları oldukça fazla oynanıyor ve seviliyor. Bu iki oyunu karşılaştırmak oldukça zor olduğu gibi hangisinin daha iyi olduğunu söyle...