Fireshine Games Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Fireshine Games Nedir?

Fireshine Games, çeşitli platformlar için oyun yayınlamakta olan bir video oyun yapımcısı ve geliştiricisi şirkettir. Bu şirket Londra merkezli olarak çalışmakta ve hem kendi geliştirdiği oyunları hem de bağımsız geliştiriciler tarafından üretilmiş oyunları, çeşitli platformlarda yayınlamaktadır.

Şirketin kuruluş yılından itibaren bilgisayar olmak üzere birçok platformda oyunu bulunmaktadır. Bu oyunlar aynı zamanda şirketin tanınmasını sağlamış ve çok daha fazla oyuncuya ulaşmasına imkan tanımıştır. Londra merkezli olan şirket 2009 yılından itibaren oyun geliştirmekte ve yayınlamaktadır.

Şirket, bağımsız geliştiriciler tarafından üretilmiş veya şirket çalışanları tarafından geliştirilmiş tüm oyunların yayınlanmasını hedeflemektedir. Şirketin oyun yayıncılığında herhangi bir kategori sınırı bulunmamakta ve çeşitli kategorilerde oyun yayınlamaktadır.

god-of-war-figurine

Fireshine Games

Fireshine Games Tarihi Nedir?

Fireshine Games şirketi, uzun yıllardır video oyun yapımcılığı yapmakta olan şirketlerden biridir. Şirket kurulduğu günden itibaren gerek bağımsız oyun geliştiriciler gerekse de kendi oyunlarını yayınlamaktadır. Şirket macera, bilmece oyunları ve nişancı oyunları gibi çok sayıda kategoride geçmişten günümüze oyun yayınlamış, bu sayede oyunculara ulaşmayı başarmıştır.

Fireshine Games şirketi, 2009 yılında kurulmuştur. Şirketin genel merkezi ve kurulduğu ülke ise İngiltere’dir. İngiltere’de kurulan video oyun yapımcısı olan Fireshine Games’in merkezi ise Londra şehrindedir. Merkezi Londra’da bulunan şirket, genel olarak PC oyunları yayınlamaktadır. Fireshine Games şirketindeki iki önemli yönetici ise Garry Williams ve James Cato’dur.

Fireshine Games Oyunları Nedir?

Fireshine Games şirketi, kurulduğu 2009 yılından itibaren PC platformu başta olmak üzere çeşitli platformlar için çok sayıda oyun yayınlamıştır. Fireshine Games oyunları genel olarak aşağıdaki gibidir;

Fireshine Games şirketi, 10’dan fazla oyun yayınlamıştır. Ayrıca şirketin 2022 yılının ikinci yarısında ve 2023 yılının ilk yarısında da yeni oyunlar yayınlaması beklenmektedir.

Fireshine Games En Bilinen Oyunu Nedir?

Fireshine Games şirketinin en çok satan oyunu Core Keeper oyunudur. Şirketin bir diğer bilinen oyunu ise MechWarrior serisidir. Bu serinin birçok oyunu bulunmakta ve her oyun çok sayıda oyuncu tarafından tercih edilmektedir.

Şirketin en bilinen oyun serisi MechWarrior, 3015 yılında geçmektedir. İnsanların yaşaması için felaket bir zamanı ve dünyayı baz alana bu oyunda, yıldız sistemleri sömürgeleştirilmiştir. Aynı zamanda dünyada insanlar egemenlik kurmak amacıyla ayrı gruplar halinde savaşmaktadır. Bu oyunda oyuncular, paralı askerler çıkarmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda diğer insan grupları ve düşmanlar ile savaşıyorlar. Oyunda paralı bir asker olup savaşabilir ve egemenlik elde etmeye çalışabilirsiniz. Oyun sırasında savaş makinelerini doğru bir şekilde kullanabilmek fazlasıyla önemli.

Şirketin en çok satan bir diğer oyunu olan Core Keeper oyununda da farklı bir dünyaya yolculuk yapıyorsunuz. Oyunda gizemli bir kalıntıya doğru hareket ediyor eski yaratıklar ve biblo mağaralar arasında keşfe çıkan bir kaşif rolünü üstleniyorsunuz. Oyunda yeni ekipman üretmeniz ve üssünüzü inşa etmeniz gerekiyor.

Steam İndirme Hızı Nasıl Arttırılır? (2023)
Steam indirme hızı arttırma, oyun indirme süresini daha kısa sürede gerçekleştirmek açısından fazlasıyla önemli. Oyuncular Steam mağazasından yeni bir...
Phoenix Point Nedir?
Phoenix Point, son dönemde birçok oyuncu tarafından tercih edilen farklı bir atmosfere sahip olan bir oyundur. Bu oyun, mutasyona uğramış çok sayıda c...