En Ucuz Oyunlar - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
En Ucuz Oyunlar

Oyun sektörünün oldukça hızlı büyüdüğü bu dönemde, özellikle de pandemi dolayısıyla piyasaya bol bol oyunların sürüldüğü bu dönemde biz oyuncuların da güzel ve fiyat performans bir oyun seçmesi zorlaşıyor. Hala ne oyun alacağına karar veremeyenler ve ucuz oyunlar arayanlar için oynanabilecek en iyi 10 oyunun listesini hazırladık.

Kart kasmak için ya da kütüphanenizi genişletmek için basit 20 kuruşluk kalitesiz oyunlar yerine verdiğiniz ücrete değeceğini düşündüğümüz oyunları sizlere sunuyoruz. İyi eğlenceler dileriz!

En kaliteli, en uygun ve eğlenceli oyunları kaçırma ve hemen eTail üzerinden PC Oyunları Satın Al!

Resident Evil Revelations Kapak

Resident Evil Revelations

Resident Evil: Revelations, Japonya'da Biohazard Revelations olarak bilinen, aslında Nintendo 3DS için çıkarılmış bir hayatta kalma-korku oyunudur. Oyun Capcom tarafından geliştirilmiş ve Japonya'da 26 Ocak 2012'de, Avrupa'da 27 Ocak 2012'de, Avustralya'da 2 Şubat 2012'de ve Kuzey Amerika'da 7 Şubat 2012'de yayımlanmıştır.  Oyun aksiyon ve ateş etmekten ziyade sınırlı cephane kaynağı, keşif ve bulmaca çözme temeline oturtulan, önceki orijinal hayatta kalma korku oyunu serilerine geri döner. Oyunun ana hikâyesi Resident Evil 4 ve Resident Evil 5'teki olayların arasında yer alır ve oyun boyunca oyuncunun, serinin ana karakterleri Jill Valentine ve Chris Redfield'ı kontrol etmesine olanak tanır. Ayrıca oyuncuya birinci şahıs nişancı ve üçüncü şahıs nişancı bakış açıları arasında geçiş yapma olanağı sağlar. 

Zombilerle haşır neşir olmayı istiyorsan ne duruyorsun? Resident Evil Revelations Satın Al!

Portal 1 ve 2 Kapak

Portal 1 ve 2

Portal, Valve Corporation tarafından geliştirilmiştir. Orange Box'ın bir parçası olarak 9 Ekim 2007'de Microsoft Windows ve Xbox 360, 11 Aralık 2007'de PlayStation 3 için dağıtılan bir FPS, bilimkurgu, macera, bulmaca oyunudur. Windows sürümü Valve'ın içerik dağıtım yazılımı Steam üzerinde indirebilir olarak bulunması dışında 9 Nisan 2008'de tek ürün olarak Electronic Arts tarafından dağıtılmıştır.

Oyuncuya verilen Aperture Science Handheld Portal Device (kısaca ASHPD, ya da Portal silahı) isimli silahı kullanarak açılan geçitler yardımıyla karşılaşılan bulmacaları çözme mantığı üzerine kurulu bir oyundur. Oyuncuya, Aperture Science Bilgisayar Destekli Zenginleştirme Merkezi'nde, GLaDOS isimli bir bilgisayarın hazırladığı bulmacaları geçmesi sonucunda bir pasta ile ödüllendirileceği bilgisi verilmektedir.

Portal 2, 19 Nisan 2011 tarihinde Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür. Oyun 10 bölüm ve çok fazla test odasında geçmektedir. 2007 yılında çıkan ilk Portal oyununun devamı niteliğindedir. 

 

Arma 2 Kapak

Arma 2

ARMA 2, Bohemia Interactive tarafından geliştirilen simülasyon türündeki askeri video oyunudur. ARMA: Armed Assault'tan sonra, ARMA 3'ten önce yayınlanan bu oyun, aynı zamanda ARMA serisinin ikinci oyunudur. Mayıs 2009'da sınırlı sürümü yayınlanan oyun, Haziran 2009'da piyasaya sürülmüştür. Genişleme paketi olan ARMA 2: Operation Arrowhead ise 2010 yılında çıkış yapmıştır. Haziran 2011'de çok oyunculu ve tek oyunculu modu ücretsiz olarak yayınlanmıştır. 

ARMA 2, öncelikle piyade savaşına odaklanan bir taktik nişancı oyunudur, ancak önemli araç ve hava muharebe unsurları mevcuttur. Oyuncu, oyuna gerçek zamanlı bir strateji öğesi ekleyen AI takım üyelerine komuta edebilir. Bu, oyuncunun haritayı kullanarak birden fazla mangaya komuta etmesine izin veren yüksek komut sistemi ile daha da geliştirilmiştir. 

 

Outlast Kapak

Outlast

Outlast, Red Barrels tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir tür birinci şahıs hayatta kalma-korku oyunudur. Oyunda, Miles Upshur adındaki yönettiğimiz bir gazetecinin Lake County, Colorado dağlarının derinliklerinde bulunan "Mount Massive Asylum" isimli garip olaylar olduğu konuşulan bir akıl hastanesini haber yapmak için bir el kamerası ile tek başına girdikten sonra yaşadığı olaylar oynanmaktadır. Outlast, en korkunç canavarların insan zihninden geldiğini göstermeyi amaçlayan gerçek bir hayatta kalma korku deneyimidir. 

 

Pacify Kapak

Pacify

Pacify, SKH Apps tarafından geliştirilen, Hitchcock Games işbirliği ile de yayınlanan bağımsız bir korku temalı video oyunudur. 22 Şubat 2019 tarihinde ilk kez piyasaya sürülmüştür. Microsoft Windows, Mac OS, Klasik Mac OS platformları için çıkmıştır. 

Pacify, fırtına sırasında büyük bir evin dışında başlıyor. Bir adama, tüm evi araştırması söyleniyor. Böylece çok ürkütücü küçük bir kızla saklambaç oyunumuz başlıyor. 

 

Mount & Blade Warband Kapak

Mount & Blade Warband

Mount & Blade: Warband, Orta Çağ temalı bir rol yapma video oyunu olan Mount & Blade için geliştirilen tek oyunculu ve çok oyunculu bir genişleme paketidir. Oyun, Türk firması TaleWorlds tarafından geliştirilmekte olup, kamuoyuna ilk defa Aralık 2009 tarihinde duyurulmuştur. Paradox Interactive tarafından 30 Mart 2010 tarihinde Amerika'da ve Türkiye'de satışa sunulmuştur. 

Oyun içerisindeki uluslar birbirleriyle savaşmaktadır. Savaşların sonunda krallıklar yıkılabilmektedir, bütün krallıklar yıkıldığında oyun bitmiş olur. En sona kalabilen ulus, savaşı kazanmıştır. Eğer isterse oyuncu kendi krallığını kurmaya ve Kalradya'nın hakimi olmaya çalışabilir veya altı krallıktan birinin derebeyi olarak Kalradya'yı tek ulus altında toplamaya çalışabilir. Oyun senaryosunda bütün krallıklar, oyun evreni olan Kalradya'da eski Kalradya İmparatorluğu'nu yeniden canlandırabilmeyi amaçlamaktadır. 

 

Metro 2033 Redux Kapak

Metro 2033 Redux

Metro 2033 Redux, Rus yazar Dmitry Glukhovsky'nin Metro 2033 adlı romanından uyarlanan birinci şahıs nişancı tipinde hayatta kalma-korku video oyunudur. Oyun 4A Games tarafından Ukrayna'da geliştirilip Mart 2010'da Microsoft Windows ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürüldü. Mart 2006'da 4A Games, Glukhovsky ile oyun için işbirliği yaptığını duyurdu. Oyun 2009 yılında Leipzig'de gerçekleştirilen Games Convention adlı video oyunu organizasyonunda resmi tanıtım filmiyle birlikte duyuruldu. 

Oyun, Artyom adlı karakterin bakış açısından oynanır. Olayların çoğu kıyamet sonrası Moskova'daki metro sisteminde geçer. Fakat bazı görevler oyuncuları yeryüzüne çıkarır.

Birinci şahıs nişancı oyunu olarak Metro 2033'de oyuncunun çatışmalarda kullanması için kimi hayali kimi ise gerçek silahlarla örtüşen birçok ateşli silah çeşidi bulunmaktadır. Çatışmalar ya mutantlarla ya da düşman insanlara karşı gerçekleşmektedir. Mutantlar silahsız ve insanlara daha çok sürüler halinde fiziksel saldırı yaparken, karşı grup insanlar oyuncunun sahip olduğu ateşli silahlarla saldırabilir. 

 

Hitman: Absolution Kapak

Hitman: Absolution

Hitman: Absolution, IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanan aksiyon-gizlilik oyunudur. Aynı zamanda meşhur HITMAN serisinin beşinci oyunudur.

Savaş, aksiyon ve strateji ile birlikte gizli suikast içeren bu oyunda, serinin önceki oyunlarından alışık olduğumuz bize destek sağlayan Diana Burnwood ile birlikte ve yine önceki oyunlardan tanıdığımız kişilerin de yardımı ile çeşitli görevler eşliğinde bu mücadeleye bir son vermeye çalışıyoruz. 

 

Sniper Elite 3 Kapak

Sniper Elite 3

Sniper Elite 3, Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan üçüncü şahıs taktik nişancı gizli bir video oyunudur. Oyun, 2012'deki öncülü Sniper Elite V2'nin bir önceki oyunudur ve Sniper Elite serisinin üçüncü oyunudur. 2014 yılında Microsoft Windows, PlayStation3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için çıkmıştır.

Oyun, Sniper Elite V2'nin mekaniğini koruyor ve geliştiriyor. Oyuncular, İkinci Dünya Savaşı'nın Kuzey Afrika bölgesindeki konumlara dayanan büyük savaş alanı haritalarından geçerler.

Keskin nişancı tüfeği, oyuncunun birincil silahıdır, ancak hafif makineli tüfekler ve tabancalar (duruma bağlı olarak susturuculu veya susturucusuz) dahil olmak üzere ek silahlar da mevcuttur. El bombalarına ek olarak, oyuncu tetik telli bubi tuzakları, iki farklı türde kara mayını ve dinamit dağıtabilir. Dürbün, düşmanları etiketlemek, konumlarını ve hareketlerini göstermek için kullanılabilir. Düşmanların dikkatini dağıtmak veya patlayıcıları patlatmak için küçük ateşler ayarlanabilir. Oyuncu-karakter, bir vuruşu düzgün bir şekilde hizalamayı hedeflerken nefesini tutabilir. Kapsamda, öngörülen etki noktasını işaretleyen kırmızı bir simge görünür. Oyunun her yerine yayılmış veya ölü düşmanları yağmalarken bulunan ve oyuncuların silahlarını dağıtım öncesi menüsünde özelleştirmelerine izin veren silah parçaları vardır.

Oyundaki amaç, size verilen görevleri elinizdeki ekipmanları kullanarak en iyi şekilde yerine getirip oyunu tamamlamaktır. 

 

Half Life 1 ve 2 Kapak

Half Life 1 ve 2

Half-Life, 1998 yılında Sierra Studios tarafından yayımlanan ve Valve tarafından üretilen birinci şahıs nişancı bir bilim kurgu video oyunudur. Oyun, serinin ilk oyunu olmakla beraber aynı zamanda Valve'nin ürettiği ilk oyundur. Oyuncu, bir ışınlanma deneyinin ters gitmesi sonucu Xen olarak bilinen başka bir boyuttan Black Mesa Araştırma Tesisi'ne ışınlanan uzaylılardan savaşarak ve bulmacaları çözerek tesisten kaçmaya çalışan Dr. Gordon Freeman rolünü üstleniyor. Zamanın diğer oyunlarına göre Half-Life'da ara sahneler bulunmaz. Oyuncu her zaman Freeman'nı kontrol ediyor ve her zaman onun gözünden görüyor.

Half-Life 2, 2004 yılında Microsoft Windows, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformları için piyasaya sürülmüştür. Serinin ilk oyunu olan Half-Life'ın devamı olarak Valve Corporation tarafından yapılan bir bilgisayar oyunudur. 

Half-Life 2, bir birinci tekil şahıs oyunudur. Olaylar oyuncunun gözünden anlatılmaktadır. Tüm olaylar ilk oyun olan Half-Life'taki konunun üzerine kuruludur. Oyuncu, gitmesi gereken yolda birçok engel ve çözmesi gereken bulmacalarla karşılaşır. Örneğin, önüne kilitli bir kapı çıktığında çok daha uzun başka bir yol kullanarak bu kapının arkasına geçmesi gerekebilir. Bir barikat çıktığında bu barikatı aşmak için patlayıcı kullanması gerekebilir.

Half-Life 2, İlk oyundaki Black Mesa Kazası'ndan 20 yıl sonra Doğu Avrupa'daki Şehir-17'de başlar. Dr. Gordon Freeman, G-Man tarafından Şehir 17'deki tren durağına gönderilir. Combine güçlerine karşı Freeman, Black Mesa'daki bilim adamları ve bazı arkadaşları tarafından organize edilen Barney Calhoun, Alyx Vance ve Dr.Kleiner'ın da bulunduğu yeraltı direniş örgütüne katılır. İşte bütün macera da burada başlar…

2022 Yılında Çıkacak Oyunlar
2022 Yılında çıkacak olan PC oyunlarını sayfamız içerisinde görüntüleyebilirsiniz. PC oyunları herkesin sevdiği vakit geçirdiği aktivite yöntemidir....
Twitch Nedir?
Twitch Nedir?, Twitch platformu, video oyunu canlı yayınlarının üzerine odaklanan ve günümüzde de farklı canlı yayınlar için kullanılan canlı yayın si...