Nvidia Geforce Now Nasıl Kullanılır? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Nvidia Geforce Now Nasıl Kullanılır?

Nvidia Geforce Now Nasıl Kullanılır?

Nvidia Geforce Now bilgisayarın sistem gereksinimlerinin yetmediği durumda oyunları internet üzerinden oynamaya yarayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde oyuncular herhangi bir donma, kasma ve ping gibi problemler olmadan yüksek grafikli oyunları kolaylıkla oynayabilir. Son dönemin en önemli teknolojik gelişmelerinden biri olan Geforce Now sadece bilgisayarlar üzerinde değil aynı zamanda telefon ve tabletlerde de yüksek grafikli oyunların oynanmasını sağlamaktadır.

Bu özellik sayesinde oyuncular bilgisayarlarında ve diğer cihazlarında yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymadan sadece belirli minimum özelliklere sahip cihazlarda diledikleri oyunu oynayabilirler. Ancak Nvidia Geforce Now sistemi üzerinden oyun oynamak için oyuncuların belirli adımları uygulaması gerekmektedir. Aksi takdirde sistemi kullanabilmek ve internet üzerinden yüksek grafikli oyunlar oynayabilmek mümkün olmamaktadır. Piyasaya yeni çıkmış birçok oyunu oynamaya olanak sağlayan Geforce Now sistemini kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  1. İlk olarak Geforce Now Web Sitesini açın.
  2. Ardından hesabınıza giriş yapın, eğer hesabınız yoksa bir hesap oluşturun,
  3. Sonraki adımda abonelik türünüzü seçin.
  4. Geforce Now özelliğini hangi cihazda kullanmak istediğinize karar verin ve cihazınıza uygun sürümü indirin.
  5. İndirdiğiniz uygulamanın kurulumunu yapın.
  6. Uygulamaya girin ve hesabınızı açın
  7. Steam uygulamasına girin ve oturum açın
  8. Oynamak istediğiniz oyunu başlatın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak kolaylıkla Geforce Now kullanmaya başlayabilir, dilediğiniz oyunu kolaylıkla oynayabilirsiniz.

Nvidia Geforce Now Kullanmak İçin Oyun Satın Alınmalı Mı?

Nvidia Geforce Now sistemini kullanmak isteyen oyuncuların, öncelik olarak çeşitli mağazalardan oyun satın alması gerekmektedir. Oyun satın alınmadan yani, oynamak istediğiniz oyunu bilgisayarınıza indirmeden bu sistemi kullanabilmeniz mümkün değildir. Geforce Now, oyunları ücretsiz bir şekilde sizlere sunmamaktadır. Ayrıca oyun satış hizmeti de yine bu sistem üzerinden yapılmamaktadır.

Geforce Now sadece sahip olduğunuz ancak bilgisayarınızın kaldıramadığı oyunları kolaylıkla oynayabilmenizi sağlar. Bu sebeple Geforce Now sistemini kullanarak oyun oynamak için öncelik olarak Steam ve Epic Games gibi mağazalardan oynamak istediğiniz oyunu satın almış ve bilgisayarınıza kurmuş olmanız gerekiyor. Aksi durumda internet üzerinden oyun oynayabilmeniz mümkün değildir.

god-of-war-figurine

PC Oyunları

Nvidia Geforce Now Ücretli Mi?

Geforce Now özelliklerini kullanmak ve internet üzerinden oyun oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak abonelik oluşturması ve paket satın alması gerekmektedir. Bu sistem, ücretli bir şekilde oyunculara sunulmaktadır. Ancak Nvidia Geforce Now deneme sürümü de bulunmaktadır. 30 dakikalık deneme sürümü ile oyuncular ilk olarak sistemi deneyebilir ve buna göre daha sonrasında paket satın alabilirler. Ancak genel olarak sistem ücretli bir şekilde kullanılabilir.

Satın alınan paketler dahilinde günlük 4 saat, 6 saat gibi sürelerde internet üzerinden oyun oynayabilmeniz mümkündür. Ayrıca paketleri dilerseniz günlük, haftalık ve aylık olacak şekilde satın alabilirsiniz.

Nvidia Geforce Now Hangi Cihazlarda Kullanılabilir?

Nvidia Geforce Now, üst düzey sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymaz. Bu nedenle hemen hemen standart bir cihazda kolaylıkla kullanılabilen bir sistemdir. Geforce Now üzerinden oyun oynamak isteyen oyuncuların, cihazlarının belirli sistem özelliklerine sahip olması yeterlidir.

Paket satın almanız ve uygulamayı indirmeniz durumunda, Geforce Now sistemini bilgisayar, telefon ve tablet gibi cihazlarda kullanabilirsiniz. Bu sistem dilediğiniz oyunu telefon veya tabletten de oynayabilmenize olanak sağlamaktadır. Ancak daha öncesinde oyunu satın almış olmanız gerekmektedir.

NVIDIA Geforce Now Nedir?
GeForce Now NVIDIA tarafından geliştirilmiş bir bulut oyun servisidir. Uzaktaki güçlü donanıma sahip bir bilgisayarın hızlı internet bağlantısıyla yön...
Draw Distance S.A. Nedir?
Draw Distance S.A. daha önce farklı adlar ile de piyasada yer almış deneyimli bir video oyun yapımcı şirketlerinden biridir. Bu şirket bağımsız oyun g...