Death Stranding 2 mi Geliyor? - Oyun Haberleri - eTail Blog
Death Stranding 2 mi Geliyor?

Norman Reedus ve Spoiler Dünyası

Bazı söylentilere göre Hideo Kojima piyasaya yeni bir oyun sürme peşinde ve bu oyunu da Xbox'a özel yayınlanmayı düşünüyor. Birçok kaynak farklı oyunlardan bahsetse de nasıl bir oyun çıkartacağı bilinmiyor. ( Örnek olarak P.T, Silent Hill...)  Ama Hideo Kojima ile yakın arkadaş oldukları bilinen Norman Reedus'a göre bunun hangi oyun olacağı çoktan kararlaştırılmış durumda.

Norman Reedus bu zamana kadar hep "spoiler veren" biri olarak tanındı. Walking Dead'ın final sezonu ile ilgili verdiği bilgiler ya da Game Of Thrones'la ilgili gafları halen unutulmadı. Takipçileri ve sevenleri tarafından bu özelliği hep eleştirilse de, Norman onları şaşırtmayarak bir spoiler daha verdi.

The Walking Dead'in son sezonu için toplantı yapıldığı zaman Reedus'a başka projeleri de soruldu. Reedus ise "Sanırım ikinci bir Death Stranding yapıyoruz!" dedi.

 

Oyun Dünyası ve Death Stranding 2

Norman Reedus'un bu sözleri ise oyun dünyasını ikiye böldü. Bazı kişiler ve kaynaklar Norman Reedus'un 24 Eylül'de çıkacak olan Director's Cut'tan bahsettiğini düşünüyor. Ancak başka kişiler de Norman Reedus'un "Director's Cut" konusunu bilmemesinin imkansız olduğundan bahsediyor. 

Norman Reedus'ın böyle bir açıklama yapmasından sonra ne Hideo Kojima ne de Playstation bir açıklama yapmadı. Hideo Kojima'nın yeni oyununun Xbox'a geleceği söylentileri dolaşsa da Playstation ile pazarlık yaptığı da bilinen bir gerçek.

Norman Reedus ağzından mı kaçırdı yoksa Director's Cut'tan mı bahsediyor? Hideo Kojima ve Playstation bu konuda neden açıklama yapmıyor? 24 Eylül'de çıkacak olan Death Stranding Director's Cut oynanış videolarındaki etkiyi verecek mi? Hideo böyle oyun yapmayı nereden öğrendi?

 
Epic Games Nedir?
Epic Games Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme şirketidir....
Capcom Nedir?
Capcom, Japonya merkezli bir çok uluslu video oyunu geliştirme ve yayımlama şirketidir....