CS Online Club Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
CS Online Club Nedir?

CS Online Club Nedir?

Bir zamanlar internet kafelerin vazgeçilmez oyunu olarak karşımıza çıkan CS 1.6, günümüzde de birçok oyuncuya hitap etmeye devam ediyor. Counter Strike serisi günümüzde CS:GO ile yoluna devam ediyor olsa da CS 1.6’nın oyuncular için ayrı bir yere sahip olduğunu hepimiz biliyoruz.

Oyuncuların bu ilgisini gören CS-Online Club | Play-Cs isimli bir internet sitesi ise hem “İnternetten Counter Strike Nasıl Oynanır?” sorusuna cevap vermek hem de güzel bir nostalji yaşatmak adına CS 1.6’nın tarayıcı sürümünü yayınladı. Bu doğrultuda oyuncuların CS 1.6’yı herhangi bir kurulum yapmadan oynamasına olanak sağlayan CS-Online Club, aynı zamanda oyunun bu sürümünün tamamen ücretsiz olduğunu da açıkladı. Biz de sizler için CS Online Club ile CS 1.6 oynamak için gerekli işlemleri 5 maddede listeledik. Eğer, siz de arkadaşlarınızla beraber eski günlere bir göz atmak istiyorsanız hemen aşağıda yer alan adımları izleyerek CS 1.6’yı tarayıcınız üzerinden kolay bir şekilde oynayabilirsiniz.

İnternet Tarayıcınızdan "play-cs.com" Adresini Ziyaret Edin.

CS 1.6 oyununu tarayıcıya entegre eden ve herhangi bir kayıt veya kurulum yapmadan oynayabildiğimiz site play-cs.com olarak karşımıza çıkıyor. Bu sitede birçok sunucu ve Türkiye’den de birçok oyuncu bulunuyor.

Cs Online Club | Play Cs Anasayfa

Bir Sunucu Seçin

Bu site birçok ülkeden kullanıcıların sahip olduğu sunucuları barındırıyor. Karşınıza çıkan ekrandan istediğiniz sunucu konumunu seçin ve “Kaydet”e tıklayın. Tüm sunucuları görmek için de ekranı aşağıya doğru kaydırabilirsiniz. Zaten site, IP adresinizden direkt olarak bağlandığınız ülkeyi sizin için seçiyor. Eğer Türk oyuncularla oynamak istiyorsanız, Türkiye sunucusunda kalabilirsiniz. Fakat daha çok değişik oyun modları denemek ve yabancı uyruklu oyuncular ile oynamak istiyorsanız sitenin en çok oyun modunu bulunan Rusya bölgesine bir göz atabilirsiniz.

Oyun Modu ve Harita Seçin

Eğer bir ülke seçtikten sonra herhangi bir oyun modu seçmezseniz, site size seçtiğiniz ülkede bulunan tüm açık sunucuları gösterecektir. Özel bir oyun modu seçmek isterseniz de sunucuların altında bulunan listeden istediğiniz bir oyun modunu ve haritayı seçin. Bu menüde klasik, sadece AWP, sadece el bombası ve düello gibi birçok özel oyun modları bulunuyor. Ayrıca mod menüsünün hemen altında harita listesi de bulunuyor. Dilediğinizi seçip oynayabilirsiniz.

Aktif Oyunlar Menüsüne İlerleyin

Tüm bu dediklerimizi yaptıktan sonra sayfanın geri kalanında aktif oyunlar listesi sergilenecektir. Bu menüden oynamak istediğiniz sunucuyu seçebilirsiniz. Ayrıca “bağlan” butonunun yanındaki yeşil butona tıklayarak sunucunun linkini kopyalayabilirsiniz. Bu sayede eğer sunucuda yer varsa arkadaşlarınız da gelip sizinle aynı oyunda oynayabilir.

Cs Online Club | Play Cs Oyuna Bağlanmak

Oyuna Bağlanın

Daha önce de belirttiğimiz üzere CS 1.6 oynamak için bir ücret ödemenize, kayıt olmanıza veya kurulum yapmanıza gerek yok. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra karşınıza çıkan sunucuların hemen yanında yer alan ”Bağlan” seçeneğine tıklayıp oyuna bağlanabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz!

FPS Artırma Yöntemleri (2023)
Bazen hatalı yazılımlar ve ayarlar yapmak FPS değerini gerçekten çok fazla düşürebilir. “Oyunlarda FPS nasıl artırılır?” sorusunun bazı çözümlerini si...
Pubg New State Nedir?
En sevilen Battle Royal oyunlarından biri olan Pubg oyununun devamı niteliğinde olan New State, tamamen yeni bir haritayla karşımıza çıkıyor. Daha gen...