Beyond: Two Souls Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Beyond: Two Souls Nedir?

Quantic Dream firmasınca geliştirilen ve Sony Sony Computer Entertainment tarafından yayımlanan interaktif drama ve aksiyon-macera oyunudur.
Hikaye odaklı ve seçimleri oyuncuya bıraktığı oynanışıyla çıktığı yıllara göre büyük ses getirmiş ve günümüzde hala insanlar tarafından konuşulan bir oyundur.

god-of-war-figurine

Beyond: Two Souls

₺ 517,04

₺ 155,11

Beyond: Two Souls uygun fiyata eTail’de! Hemen satın al ve oyunun keyfini çıkar. 

Beyond: Two Souls Yapımcısı

Quantic Dream SA, Paris merkezli Fransız video oyunu geliştiricisi ve yayımcısıdır. Quantic Dream Mayıs 1997'de kurulmuştur ve kurucu David Cage ile etkileşimli hikâye anlatımına verdikleri önem ile tanınmaktadır. 
Beyond: Two Souls, Quantic Dream tarafından geliştirilen bir oyun olarak öne çıkıyor. Üçüncü şahıs bakış açıları ile oyun oynanmaktadır. Quantic Dream oyunlarında benzer tarzı kullanıyor, yani sinematik bir oynanış sunuyor. Diğer oyunları Detroit: Become Human ve Heavy Rain’da olduğu gibi bu oyunlarında da seçimleri oyuncu yapıyor.

Beyond: Two Souls Konusu

Karakterin karmaşık zihninde onunla beraber dolaşıp neler olduğunu anlamaya çalışırız. Jodie doğduğu anda onu annesinden alırlar. Özel yetenekleri bulunması onu tehlikeli kılar ve çocuğunda da olabileceği düşünülür. Aiden ve diğer taraftan gelen yaratıkların Jodie’yi her gece korkutmaları ve eve zarar vermeleri yüzünden rahatsızlık duyan baba Jodie’yi Nathan Dawkins‘e emanet eder. Nathan laboratuvarda Jodie’nin yeteneklerini öğrenmeye ve onları kontrol etmesine yardım eder. Jodie laboratuvarda büyür ve daha sonra CIA’de görev almaya başlar. Hikâyenin ilerleyen bölümlerinde verdiğimiz kararlara göre Jodie’nin karakteristik özelliklerini inşaa ederiz. İnsanlarla olan ilişkilerini belirler, onlara mesafe koyar, yeri geldiğinde birtakım duyguları yaşamasına izin veririz. Aiden’ı kullanarak ona yardım eder, insanların ondan korkmasını sağlarız. İlerleyen bölümlerde annesini bulmaya, Aiden’ın neden onunla bağı olduğunu öğrenmeye çalışırız. 

Beyond: Two Souls Ne Zaman Yayımlandı

Beyond: Two Souls, 2013’te PS3 ile piyasaya sürülen oyun, 2015’te PS4 için yeniden piyasa sürüldü. 2020’de ise PC oyuncuları ile buluştu. Beyond: Two Souls günümüzde bu platformlardan oynanabilir durumdadır.

Beyond: Two Souls Hangi Yaş Aralıklarına Uygun

Beyond: Two Souls bulundurduğu olumsuz ögeler dolayısıyla yaş sınırlandırmasına maruz kalan oyunlardan biridir. Avustralya Derecelendirme Kurulu tarafından Beyond: Two Souls’a bulundurduğu olumsuz ögeler sebebiyle +18 yaş sınırlaması getirilmiştir.

Beyond: Two Souls Oynanışı

Beyond: Two Souls oyununu diğer oyunlardan farklı kılan şey sinematik anlatım sunmasıdır. Oyuncu seçimleri tuşlara basarak yapmaktadır. Eğer sinematik ve güzel bir oynanış istiyorsanız Beyond: Two Souls oyunu tam size göre. Bu deneyimi yaşamak isterseniz Beyond: Two Souls’un sistem gereksinimleri şu şekilde;

En düşük sistem gereksinimleri;

İşlemci: İntel Core i5-4430 @ 3.0 GHz veya AMD FX-6300 @ 3.5 GHz
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 2GB VRAM veya AMD Radeon HD 7870 2GB VRAM
İşletim Sistemi: Windows 7 veya sonrası (64 bit)
Depolama: 49 GB 
Bellek: 4 GB RAM
DirectX: Sürüm 11

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri;

İşlemci: Intel Core i5-6600K @ 3.5GHz or AMD Ryzen 3 1300X @ 3.4GHz
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB VRAM or AMD Radeon R9 390 4GB VRAM
İşletim Sistemi: Windows 7 veya sonrası (64 bit)
Depolama: 49 GB
Bellek: 8 GB RAM
DirectX: Sürüm 11


 

The Last of Us Yaratıkları Zombi Değil
The Last of Us oyun ve dizisinde çokça gördüğümüz yaratıkların zombi olmadığını biliyor muydunuz?...
Heavy Rain Nedir?
Heavy Rain’i diğer oyunlardan ayıran bir özelliği ise oynanıştan daha çok sinematik bir anlatım sunmasıdır....