Bein Connect Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Bein Connect Nedir?

Bein Connect, dijital içerik izleme platformlarından biridir. Dünya genelinde ve Türkiye’de hizmet vermekte olan bu platform, Türkiye Süper Ligi ve dünyanın birçok ligini online ve uydu üzerinde yayınlamasıyla ün kazanmıştır.

Türkiye’de Digitürk’te bulunan Lig TV kanalı yerine uzun süre önce geçiş yapan Bein Sports kanalının da yer aldığı Bein Connect uygulaması, dünyanın her yerinden futbol müsabakalarının yayınını yapmaktadır.

Ancak Bein Connect uygulamasında yayınlar sadece futbol ve çeşitli spor dallarıyla sınırlı değildir. Uygulama içerisinde çok sayıda dizi, film ve farklı içerikler yer almaktadır. Dünyanın en çok izlenen dizileri, filmleri ve gösterileri yine bu platform üzerinden yayınlanır. Çeşitli içeriklerin yer aldığı bu platformu kullanmak isteyen bireylerin, öncelik olarak abonelik satın alması gerekir.

Yüzlerce filme, diziye ya da spor kanallarına erişmek mi istiyorsun? Hemen şimdi Bein Connect Paketleri Satın Al!

Bein Connect Ne İşe Yarar?

Bein Connect platformu, bireylerin ve abonelerin boş zamanlarını daha eğlenceli hale getirebilmesi adına oluşturulmuş bir platformdur. Uzun süredir çeşitli içerikleri online olarak kullanıcılara sunan bu platform, ülkemizde sıklıkla tercih edilmektedir. Ancak Bein Connect uygulamasının başlangıçtaki ilk amacı Süper Lig ve diğer liglerdeki mücadeleleri online olarak futbol severlere izletmektir.

Kısaca Bein Connect uygulaması dizi ve film gibi eğlenceli içerikleri izlemeye yararken aynı zamanda dünyanın her yerinden futbol ve diğer spor maçlarının izlenmesine olanak sağlar. Evinde olmayan veya digitürk kullanmayan aboneler, bulundukları her yerden bilgisayar, tablet veya cep telefonu aracılığıyla uygulamaya bağlanarak kolaylıkla maçları izleyebilir. Özellikle maçları online olarak takip etmek isteyen futbol severler ve taraftarlar bu uygulamayı kullanmaktadır.

Bein Connect Nasıl Kullanılır?

Bein Connect oldukça basit bir şekilde kullanılabilecek platformlardan biridir. Bu platformu kullanmak için kullanıcıların iki farklı seçeneği tercih etmeleri gerekir. Bunlardan ilki direkt olarak Bein Connect hesabı açarak platforma abone olmak iken bir diğeri de var olan Digitürk paketini Bein Connect platformuna taşımaktır.

Bu iki seçenek doğrultusunda platforma abone olarak içerikleri izleyebilmek mümkündür. Platformu ve uygulamayı kullanmak için öncelik olarak abonelik bilgilerinizi doldurarak giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından web sitesi veya mobil uygulama üzerinde yer alan içeriklere ulaşabilir, paketiniz dahilindeki spor ve diğer içerikleri kolaylıkla izleyebilirsiniz.

Bein Connect

Bein Connect Paketleri Nelerdir?

Bein Connect tek bir içerik paketinden veya tek abonelik sisteminden oluşmamakta. Yani platform, ilgi alanınıza dair farklı içerikler için özel olarak paket seçenekleri bulunmaktadır. Her paket farklı içerikler, diziler ve gösterilere sahiptir. Bununla birlikte paketlerin ücreti de birbirine göre farklılık göstermektedir. Bu platformda yer alan paketler genel olarak aşağıdaki gibidir;
 

1. Bein Connect Eğlence Paketi

Bu paket spor müsabakaları haricinde Bein Connect uygulamasında yer alan eğlence içeriklerini izlemek isteyen aboneler içindir. Bu pakete sahip olan aboneler, herhangi bir futbol müsabakasını izlemek için ek ödeme yapmalıdır. Ancak platform içerisinde yer alan ve Bein Connect TR uygulamasında yayınlanan diziler, filmler ve diğer eğlenceli içeriklere bu pakete üye olan aboneler ulaşabilir. Bu pakete sahip olmak için Bein Connect tarafından belirlenen aylık abone veya yıllık abone ücretini ödemek gerekmektedir.
 

2. Süper Lig Paketi

Süper Lig paketi, Bein Connect uygulamasında bulunan ve Türkiye’de en çok tercih edilen paketlerden biridir. Bu paket dahilinde kullanıcılar tüm süper lig maçlarını izleyebilmektedir. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve ligdeki diğer tüm takımların mücadelelerini bu pakete sahip olan aboneler bilgisayar veya mobil uygulama üzerinden izleyebilir. Süper Lig paketine sahip olmak ve süper lig maçlarını izlemek isteyen bireylerin, Bein tarafından belirlenen aylık veya yıllık abonelik ücretlerini ödeyerek bu pakete abone olması gerekmektedir.
 

3. Spor Ekstra Paketi

Bein Connect sadece süper lig değil aynı zamanda dünyanın birçok yerindeki spor mücadelelerinin Türkiye’deki yayıncılığını üstlenmektedir. Bu nedenle İspanya, İngiltere, İtalya gibi liglerin de maçlarını izlemek isteyen kullanıcıların bu pakete sahip olması gerekir. Bu pakete üye olmak isteyen ve Bein tarafından yayınlanan tüm spor müsabakalarını izlemek isteyen bireylerin, belirlenen aylık veya yıllık abonelik ücretlerini ödemeleri gerekir. Her paket gibi bu pakette de belirli bir abonelik ücreti vardır.
 

4. Taraftar Paketleri

Taraftar paketi, Süper Lig izlemek isteyen ancak sadece kendi takımının maçlarını satın almak isteyen abonelerin tercih edebileceği paketlerden biridir. Bu paket diğerlerine göre daha uygun fiyatlıdır. Bunun sebebi abonelerin sadece seçtikleri takımın maçını izlemeleridir. Bu pakette Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımların ayrı seçenekleri bulunmaktadır. Taraftar paketi de ülkemizde fazlasıyla tercih edilmektedir.

Bein Connect Ücreti Ne Kadar?

Bein Connect platformuna dahil olmak ve bu uygulama içerisindeki içerikleri izlemek isteyen bireylerin öncelik olarak abone olmaları gerekir. Bu platformda abonelikler belirli bir ücret karşılığında gerçekleştirilir ve her paketin farklı bir fiyatı bulunmaktadır. Ayrıca Bein Connect aylık ücret ve yıllık ücret ödemeleri de birbirine göre farklıdır. Bein Connect paket ücretleri şu şekilde;


Bein Connect Eğlence;

Bein Connect Eğlence;

Bein Connect Süper Lig;

Yukarıdaki bağlantılara tıklayarak paketlere gidebilir ve aylık ücretlerini öğrenebilirsiniz. Bein Connect Fiyatları yıllık paketlerde değişiklik gösterebilir ve daha uygun aralıklar karşılığında satışa sunabilir. Ayrıca Bein Connect abonelik paketlerinin ücreti dönemsel olarak değişiklik gösterebilir.

Bein Connect Spor

Bein Connect Özellikleri Nedir?

Bein Connect sadece yayın platformu değildir. Birçok teknik özelliğe sahiptir ve bu nedenle de sıklıkla tercih edilir. Her şeyden önce bu platformda bir abonelik sistemi bulunmaktadır. Abonelik sistemi uygulamanın en önemli teknik özellikleri arasında yer alır.

Ayrıca eğlence paketinde yer alan film ve dizilerde intro atlama seçeneği yine bu platformda da vardır. Bununla birlikte spor müsabakalarını anlık olarak online bir şekilde takip etmek de yine Bein Connect sayesinde mümkündür. Bununla birlikte Bein Connect cep telefonları, tabletler, akıllı TV’ler ve bilgisayarlar ile uyumlu bir şekilde çalışacak sisteme sahiptir. Tüm içerikler 4K, HD, Full HD gibi farklı görüntü kalitesi seçenekleriyle izlenebilir.

Bein Connect Kim Tarafından Kurulmuştur?

Bein Connect, BEİN Medya ve spor yatırımcıları tarafından kurulmuştur. Ülkemiz 2012 yılında Bein Sports kanalıyla Digitürk’te giriş yapan bu kuruluş, daha sonrasında tüm dünyada ve Türkiye’de aktif olmak üzere Bein Connect platformunun kurulumunu da geçekleştirmiştir. Bein Connect Bein Media Grup ve Spor Yatırımcıları yani Katarlı bir eğlence şirketi tarafından yönetilmektedir. Bu şirket, dünya futbol liglerinin yayıncılığını ve sponsorluğunu üstlenir.

Rise of Industry Başlangıç Rehberi
Sizler için hazırladığımız Rise of Industry Başlangıç Rehberi ile oyununuza bir adım önde başlayacaksınız ve hiçbir zorlulukla karşılaşmayacaksınız....
Fizy Nedir?
Fizy, içerisinde çok sayıda albümün, sanatçının ve şarkının yer aldığı müzik dinleme uygulamalarından biridir. Çeşitli şarkıları dinleyicileriyle bulu...