All In! Games Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog

All In! Games Nedir?

All In! Games, Polonya’da kurulan bir video oyunu yayın şirketidir. Uluslararası alanda oyun yayıncılığı yapan şirket, tüm oyunculara yönelik oyun çıkarma amacıyla hareket eder. Pek çok platform için yayıncılık yapan All In Games, faaliyetlerine “Sadece yayıncı değil, oyun ortağı olmak” sloganıyla devam eder. Video oyun endüstrisine ilişkin uzmanlığa sahip ekibiyle hizmet sağlayan şirket, bağımsız oyun geliştiricilerin oyunlarının piyasada yer edinmesini sağlar.

All In! Games Tarihi Nedir?

All In! Games, 2018 yılında kurulan genç bir şirkettir. Polonya’nın Krakow bölgesinde yayın hayatına başlayan şirket, bugüne kadar oyuncular tarafından tercih edilen pek çok oyunu piyasaya kazandırmıştır. Şirket, 2019 yılında Setenta ile birleşme kararı almış, aynı zamanda 16 Ekim 2019 tarihinde, Wisla Krakow esports takımının isim hakları ve sponsorluğu da firma bünyesine dahil edilmiştir. Takımın güncel ismi, Wisla All In! Games Krokow olarak geçmektedir.

All In! Games Nedir?

All In! Games Oyunları Nelerdir?

All In! Games henüz oldukça genç bir firma olmasına rağmen, pek çok oyunu piyasaya sürmüş ve ismini duyurmayı başarmıştır. Kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan ve pek çok platform üzerinde oynanabilen All In! Games oyunları şu şekilde sıralanabilir:

Oyunların isimlerinin üzerine tıklayarak eTail.com.tr adresinden oyunları satın alabilirsiniz.

All In! Games En Bilinen Oyunu Nedir?

All In! Games pek çok farklı video oyununu yayın hayatına kazandırmıştır. Bu oyunlar arasında kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ve en popüler oyun, şirketin son oyunu olan Chernobylite’dir. Chernobylite, The Farm 61 tarafından geliştirilmiş bir bilim kurgu ve hayatta kalma oyunudur. Oyun, Windows için 28 Temmuz 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Xbox One ve Playstation 4 sürümleri ise 28 Eylül 2021 tarihinde yayınlanacaktır. Oyun, Ukraynalı bir fizikçi olan Igor Khymynuk’u konu edinmiştir. Oyunun amacı ise, bu fizikçinin nişanlısını Çernobil’in radyoaktif çorak arazilerinde bulmaktır.

All In! Games Nedir?

All In! Games Hangi Sistemlere Oyun Yayınlamıştır?

All In! Games, yakın tarihte kurulmuş ve uzman bir ekipten oluşan bir video oyun şirketidir. Bu avantajlar aracılığıyla, pek çok farklı platforma yayıncılık yapmaktadır. Şirketin yayınladığı oyunlar ve bu oyunların yer aldığı platformlar şu şekildedir:

  • Space Company Simulator

PC: 24 Ekim 2019

  • Arboria

PC: 7 Mayıs 2020

  • Tools Up!

PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch: 3 Aralık 2019

  • Red Wings: Aces of the Sky

PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch: 13 Ekim 2020

  • Metamorphosis

PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch: 12 Ağustos 2020

  • Ghostrunner

PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch: 27 Ekim 2020

  • Paradise Lost

PC, PS4, Xbox One: 24 Mart 2021

  • Chernobylite

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S: 28 Temmuz 2021

FPS Arttırma
FPS Arttırma ile ilgili var olan bütün seçenekleri bu yazıda anlatacağız. FPS arttırma yöntemleri ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada!...
Iceberg Interactive Nedir?
Iceberg Interactive, Hollanda merkezli video oyun içeriği üreten bir şirkettir. Bağımsız oyun geliştiricilerin oyunlarını yayınlamasıyla bilinen şirke...