2022 Yılının En iyi Oyunları Nelerdir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
2022 Yılının En iyi Oyunları Nelerdir?

Hayatımızın bir şekilde bir parçası haline gelmiş, yıllardır küçükten büyüğe herkesin severek oynadığı video oyunları. Konusu ile, hikayesi ile, grafikleri ile ve elbette oynanış mekanikleri ile biz oyuncuları ekran başına kilitleyen 2022 yılının en iyi oyunlarını sizler için derledik. İyi eğlenceler!

Assassin's Creed Valhalla Kapak

Assassin's Creed Valhalla

İlk versiyonu ile 2007’de hayatımıza giren Assassin's Creed serisi, tarihi temaları ve grafikleriyle geçmişe yolculuk yapıp esaslı bir macera yaşamak isteyen oyuncuların favorisi arasında. 2022’in en iyi oyunları listesinde yerini alan Assassin's Creed Valhalla da tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi geçmişe bir yolculuk yapmamıza imkan tanıyor. 9. yüzyılda geçen oyun, Vikinglerin İngiltere’yi işgal edişini konu alıyor. Assassin's Creed Valhalla sadece Microsoft Windows işletim sistemine sahip cihazlarda çalışıyor.

Witcher 3 Wild Hunt Kapak

The Witcher 3: Wild Hunt

Bir oyunun çıktığı yıl ‘Yılın Oyunu’ seçilmesi farklı bir şey, o oyunun tüm zamanların en iyi oyunlarından biri, hatta bir çoklarına göre en iyisi olması çok daha farklı bir şey. The Witcher 3: Wild Hunt elini attığı her şeyi neredeyse kusursuza yakın biçimde oyuncuya sunan bir başyapıt. Birbirinden farklı yan görevleri, inanılmaz görselliği, hafızalardan çıkmayan müzikleri, CD Projekt RED’in oyuncuları sıradan DLC paketleriyle sömüren stüdyolara tokat niteliğindeki cevabı olan genişleme paketleriyle, Geralt’ıyla, Yennefer’iyle, Triss’iyle, Ciri’siyle biz oyuncular adına tam anlamıyla eşsiz bir ziyafet niteliğinde.

Grand Theft Auto 5 Kapak

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5, kısaca bilinen adıyla GTA 5, Amerika’nın San Andreas eyaletinde geçiyor. Bu video oyununda oyuncular, oyunun üç karakterinin (Franklin-Michael-Trevor) hayatına tekrar tekrar girip çıktıkça, oyunun iç içe geçmiş hikayesinin birçok versiyonunu yeniden yaşama şansı buluyorlar. Bu üç ana karakterin farklı alanlarda farklı güçleri ve yetenekleri bulunuyor ve oyuncular bu karakterler arasında geçiş yapabiliyorlar. Her bir karakterde banka soygunculuğundan uçak kullanımına kadar birçok farklı yeteneği tecrübe edebiliyorlar. Önceki oyunlarda da olduğu gibi, karakterlerin saç, kıyafet ve dövmeleri özelleştirilebiliyor.

GTA içerisinde parasız kalmanın ne demek olduğunu en iyi biz biliriz! Parasız kalmak istemiyorsan, eTail tek adresin! Şimdi Gta Shark Card Satın Al!

God of War Kapak

God of War

God of War, Sony’nin Santa Monica Stüdyosu’nda David Jaffe tarafından yapılmış bir aksiyon-macera video oyunu serisidir. Eski mitolojiye dayanan bu hikâyede, eski efendisi Yunan Savaş Tanrısı Ares tarafından ailesini öldürmek için kandırılmış Spartalı savaşçı Kratos konu ediliyor. Kratos, tanıdık olmayan topraklara, beklenmedik tehditlere ve bir yandan da babalık görevlerini devam ettirmeye adapte olmaya çalışıyor. Oğlu Atreus ile birlikte acımasız ve vahşi bir İskandinav hayatına giriyor. 

God of War Satın Al ve tanrıların savaşına birebir tanık ol!

Forza Horizon 4 Kapak

Forza Horizon 4

Çocukluğundan bu yana araba yarışlarını seven ve başka hiçbir oyuna değişmeyenler için adeta bir biçilmiş kaftan niteliğinde olan Forza Horizon 4, tek başına veya başkalarıyla takım kurup oynayabileceğiniz muhteşem bir yarış oyunudur. Ayrıca, gerçek hayattaki birçok modifiye ve yarış arabasının performans ve kullanım özelliklerini bu oyunda yakalayabilir ve Birleşik Krallık’ın kurgusal temsili bölgelerinde 450’den fazla lisanslı aracı kullanabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Kapak

Mortal Kombat 11

Seride bulunan önceki iki oyun gibi Mortal Kombat 11 de 2.5D oyun deneyimi sağlayan bir dövüş oyunudur. Mortal Kombat 11, NetherRealm Studios tarafından geliştirilmiştir ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanmıştır. Hiç olmadığı kadar derin ve kişiye özel bir deneyim sağlar. Özel karakter varyasyonları ile dövüşçülerinizi istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. 25 yıllık Mortal Kombat efsanesi bu seride, klasik dövüşçülerinden oluşan bir kadro ve rakipsiz, sinematik hikaye moduyla oyuncularla buluşuyor. Ayrıca yeni grafik motoru ile eşsiz ve gerçekçi bir dövüş deneyimi sağlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare Kapak

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare, gerçekçi ve modern bir dünyada geçen ve birçok oyuncu tarafından “gelmiş geçmiş en popüler oyun” olarak kabul edilen bir video oyunu serisidir. Oyunun hikayesi, İngiliz SAS güçleri ve bir CIA subayının, kurgusal Urzikistan ülkesinin isyancılarıyla bir araya gelerek, ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı verdikleri mücadele etrafında dönüyor. Dünya üzerindeki en iyi online oyunlardan biri olan Call of Duty: Modern Warfare, artık 64 oyuncuyu destekleyen kara savaşı formatı gibi yeni özelliklere de sahip. Eğer siz de eski Call of Duty oyunlarını özlediyseniz, Season Pass olmamasının ve Cross Play desteğinin etkisiyle uzun yıllar boyunca oynanacak bu yapımı kesinlikle denemelisiniz!

Savaşın en deli çağlarında gezinmek için Call of Duty: Modern Warfare Satın Al!

PlayerUnknown’s Battlegrounds Kapak

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Tüm platformları kasıp kavuran, battle royale oyun tarzı ile resmen bütünleşmiş, bilinen adıyla PUBG, PUBG Corporation tarafından geliştirildi ve Bluehole tarafından yayınlandı. Bu video oyunu çok oyunculu video oyunları arasında en popülerlerinden. Oyuncular rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlıyorlar. İstedikleri zaman uçaktan atlıyor ve paraşütleriyle haritanın herhangi bir konumuna iniyorlar. Bu video oyunundaki amaç ise diğer battle royale oyunlarında da olduğu gibi çeşitli yerlerden bulunan çeşitli silahlarla diğer oyuncuları öldürüp ölmeden en sona kalan oyuncu olmaktır.

PUBG UC'siz olmaz! eTail üzerinden hemen PUBG UC Satın Al!

Hitman 3 Kapak

HITMAN III

Serinin önceki oyunlarında da olduğu gibi Agent 47’yi kontol etmekte olduğumuz HITMAN III, birbirinden farklı görevleri, oynanış mekanikleri, kendi içerisinde barındırdığı hikayesi ve eşsiz grafikleri ile biz oyuncuları ekran başına kilitlemekte. Aksiyon, savaş, strateji ve bolca suikast ile birlikte gizlilik içeren bu oyunun başlangıcında bilinmeyen bir "Gölge Müşterisi" tarafından verilen görevler ile dahil olduğumuz mücadele, dünyanın en gizli ve güçlü örgütlerinden biri olan Providence'a karşı açık bir savaş haline geliyor. Önceki serilerde de bize destek sağlayan Diana Burnwood ile birlikte ve yine önceki oyunlardan tanıdığımız kişilerin de yardımı ile bu mücadeleye bir son vermeye çalışıyoruz.

Resident Evil Village Kapak

Resident Evil Village

Resident Evil 7: Biohazard oyununun trajik olayları sonrasında, ana karakterimiz Ethan Winters ve eşi Mia hayatlarında yeni bir sayfa açmış, geçmişi arkalarında bırakmış ve huzur içinde yaşamlarına devam etmektedirler. Chris Redfield, önceki Resident Evil oyunlarının efsanevi kahramanı, bir anda ortaya çıkar ve huzurlu yaşamlarını bozarak harap olmuş Ethan Winters'ın kendisini Avrupa'da gizemli bir köyde bulmasına yol açar ve Ethan'ı yeni bir kabusun içine sürükler.

eTail üzerinden Resident Evil Village Satın Al!

 

En Çok Oynanan Oyunlar (2023)
En çok oynanan oyunlar nelerdir? En çok oynanan oyunları sizler için sıraladık...
Valorant Skin Nedir?
Valorant oyununda hangi kaplamaların mevcut olduğu, nasıl fiyatlandırıldıkları ve nasıl elde edileceğinin ayrıntılı bir listesi....